Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

1. victorys

victorys позитивчик :)

а далі слабо? чи лінь і старість не радість? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нє. Ви би бачили як готує моя дружина. Ого. Куда там мені з моїми холостяцькими рецептами. Ну і лінь я би теж не відкидав :)

• Подобається Подобається x 7
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

мій коханий за останній рік так розлінився, що ну. Готує хіба шашлики і мяско на вогні а решта все на мені. Треба мені йти на роботу то він буде мусів готувати.:)))

• Подобається Подобається x 9
  4. victorys

Піти на город (у кого немає тому на базар), нарвати салати, редіски, молодої зеленої цибульки, всьо то порізати, посолити, добавити трішечки лимонної кислоти (або краще свіжого соку з лимона) і сметани. Перемішати і свіжий, смачний та корисний салат готовий за 5 хвилин :) Я сьогодні пів миски такого зїла і вчора також і позавчора здається теж... :))) Насправді пасує до майже будьякої другої страви :)

• Подобається Подобається x 9
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я аж злякалася, думала ти про окрошку:))Щось я скуштувала того олів"є з квасом-така бека:bad:Як на мене , то краще борщ:)
    А ми нині робили Миховий кабачковий торт.

• Подобається Подобається x 8
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я так само того не люблю,от пироги(вареники) з чорницею,перша кляса...вчора наліпила,то аж тарелі повилизували:)

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

А у нас немає чорниць:sad:і ще навіть не привозять і не продають.Треба хоч з вишнями зробити.

• Подобається Подобається x 2
  8. victorys

а я скільки не пробувала таких "солодких" вареників, то якось вони мені не дуже :nea: Зїсти зїм, але щоб була від них в захвиті не скажу...
    от з бульбов та сиром то є кляса! :good:

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Треба вам моїх попробувати;)

10. Alias

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Переїдете до Львова - то не буде така проблема. )

А в мене навпаки - дуже люблю солодкі, а от "з бульбов і сиром" - ну абсолютно байдужа...

• Подобається Подобається x 3
  12. Персі

Персі La mafia è immortale!

А я і ті, і ті люблю. Ще б полюбити частіше їх робити, було б взагалі супер :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Alias

Найбільше люблю вареники з картоплею і капустою.З сиром не люблю взагалі...а з грибами ще не їла через брак нормальних справжніх грибів.Переїду до Львова ..от тоді вже спрабую

14. victorys

Ага, попроси в Макса най ті зробить, а потім все життя буш відмазуватись най він робить, бо в нього так файно виходить, що ти так не вмієш :mocking:

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

бо головне почати, а далі піде як по-маслу. Вони люблять коли їм так казати.

• Подобається Подобається x 4
  16. - то поначалу, пока не поумнеем... ;)

17. Alias

ггг ой, здається мені, що він ВЖЕ дуууже розумний на цей рахунок:))

• Подобається Подобається x 2
  18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Слууухайте, тицьніть мене носом в той перепис, бо ніяк не знайду!:sad: А вже стільки за нього чула, шо аж кабачки просються самі до того торта:) Плііііззз!!!

19. Alias

Відкривайте саму першу сторінку цієї теми і прямо носиком тицяєтесь в той торт:))
    А я робила все по Миховому рецепту, тільки скручувала в рулетии і ріхала на шматочку...ну побачите самі..тамі це є:) Смачного!

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Куряче філе - добре джерело білку і є дієтичним. Але приїдається. Що робити?

Я роблю так:

1.Ріжу філе на шматки розміром з коробку сірників.
    2.Солю, перчу.
    3.Дрібно ріжу кріп, залишаю його на кухонній дошці.
    4.М"ясо зі всіх сторін обліплюю цим кропом.
    5.Смажу на сковорідці, де налито трішки рафінованої олії, на маленькому вогні, під накритою кришкою, до готовності однієї сторони. Потім перевертаю, і досмажую.

Наступного разу використовую іншу зелень, яка є, (крім петрушки, якої не люблю). І т.д.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)