Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. thinkers

    thinkers Well-Known Member

    а по людьски, решту рецептів шукайте на посиденьках. а для хлопів треба щоб попростіше, з салом, ну і як є м'ясо, то, звичайно...;)
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    на Посиденьках то "Ізисканная" кухня, а у нас проста для простих людей, без заморочок:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. thinkers

    thinkers Well-Known Member

    у реальних хлопів кухня простіша за просту. майже чєлябінска:)
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Ну це все квестія смаку. Мій муж воліє авокаду краще ніж сало, в тій гАмериці рослинником зробився.:mocking:

    видать мій хлоп віртуальний, але ніби вночі коло себе можу намацати ше наразі.:)))

    ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

    ну ківко можна того сала з’їсти??? Ну день, ну два... ну тиждень. Але не кожен день. Буде як з тими шницлями що до п’ятниці вже були не добрі.
     
    • Подобається Подобається x 7
  5. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    та я вас прошу... сало не псуєсі.....
     
    • Подобається Подобається x 7
  6. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    сало сі псує як і будь яка інша річ яка є часто в ужитку, тіко я питалась як онто ся не збриде його їсти щодня...
     
    • Подобається Подобається x 5
  7. thinkers

    thinkers Well-Known Member



    ---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

    а вода Вам ше не збридла? а хліб?
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Нє,ну сало то вєщ,я вам скажу,але добре поперчене і посолене,геть сирого неееее люблю, а ше з часничком,ух!!!!!!тіко потому хоть на двір не виходь.
    Кажуть то той продукт добре вагітним і хлопам для простати;)

    ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

    До теми: в мене є канал кухня ТВ, ну і там передача так само називається,КУХНЯ ДЛЯ ХЛОПІВ.....одним словом якийсь вар"ят тамка готував салату,брав СИРЕ мєсо(говядину)різав го на тоненькі плястерка, і викладав поверх салату (зеленого) і заправляв то то все олією і троха гірчицею з перцем:bad::bad:солив...Ну скажіть хіба то можна їсти...сире мєсо,то йому було ліньки го підсмажити,чи шо ...ну вар"ят-вар"ятом:sad:
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. syavych

    syavych копач

    Сире мєсо то є кляса, але то тре файне мати, а де го взяти...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Справжньому українцю сало ніколи не набридне:):naci:
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :bad::bad::bad::bad::bad::bad:Сире все рівно тре смажити,ну як го жувати сире,скажіть,фе-фе-фе.....
     
  12. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Була у мама коліжанка ..так вона сирий фарш мастила на хліб і так його їла.:bad::bad::bad::bad:
     
  13. syavych

    syavych копач

    Жується льогко, краще ніж смажене. якщо якісне...
    Тільки от з реченням, виділеним жирним, в нас великі проблеми, тому й доводиться обмежуватись термічно обробленим :sad:
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А чому була? наїлась вже так того фаршу, чи шо? Нє сирий фарш - то токсоплазмоз і багацько потому хвороб.
     
  15. syavych

    syavych копач

    а кокі його симптоми? може я тим юж страдаю :sad:
    завше їв в дитинстві сирий фарш...

    ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

    ги... глянув свій аватар - ржав :) (с)
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

     
    Останнє редагування модератором: 9 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  17. syavych

    syavych копач

     
    • Подобається Подобається x 1
  18. poetka

    poetka Дуже важлива персона

     
    Останнє редагування модератором: 9 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  19. - если полосочки очень тоненькие, то к моменту употребления в пищу (через несколько минут после заправки) мясо уже не было сырым. Оно было маринованым :) Тонюсенькие ломтики сырого мяса, красной рыбы политые маринадом - это ж карпаччо, рапространённое блюдо! О-очень вкусно!
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    а я попереджала свого чоловіка що у мене в жилах тече кров євреїв... даєсі чути

    магазинний? давно збридився... я хліба майже не їм.

    О власне! Воно не просто сире а в’ялене або замариноване. Карпаччо також дуже люблю.

    ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

    знаю що поляки готують сириий фарш, правда не свинячий а гов’яжий і їдять як делікатес. як ж то в них називається, дай Боже пам’яті.

    ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

    а як на рахунок суші? там ж також СИРА риба але як вже писав сявич вона ДУЖЕ високої якості.

    ---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

    мона замовити з заграниці, правда коштує воно ВЕЛИКІ гроші
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)