Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

а по людьски, решту рецептів шукайте на посиденьках. а для хлопів треба щоб попростіше, з салом, ну і як є м'ясо, то, звичайно...;)

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

на Посиденьках то "Ізисканная" кухня, а у нас проста для простих людей, без заморочок:)

• Подобається Подобається x 3
  3. thinkers

у реальних хлопів кухня простіша за просту. майже чєлябінска:)

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну це все квестія смаку. Мій муж воліє авокаду краще ніж сало, в тій гАмериці рослинником зробився.:mocking:

видать мій хлоп віртуальний, але ніби вночі коло себе можу намацати ше наразі.:)))

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

ну ківко можна того сала з’їсти??? Ну день, ну два... ну тиждень. Але не кожен день. Буде як з тими шницлями що до п’ятниці вже були не добрі.

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я вас прошу... сало не псуєсі.....

• Подобається Подобається x 7
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

сало сі псує як і будь яка інша річ яка є часто в ужитку, тіко я питалась як онто ся не збриде його їсти щодня...

• Подобається Подобається x 5
  7. thinkers

---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

а вода Вам ше не збридла? а хліб?

• Подобається Подобається x 1
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нє,ну сало то вєщ,я вам скажу,але добре поперчене і посолене,геть сирого неееее люблю, а ше з часничком,ух!!!!!!тіко потому хоть на двір не виходь.
    Кажуть то той продукт добре вагітним і хлопам для простати;)

---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

До теми: в мене є канал кухня ТВ, ну і там передача так само називається,КУХНЯ ДЛЯ ХЛОПІВ.....одним словом якийсь вар"ят тамка готував салату,брав СИРЕ мєсо(говядину)різав го на тоненькі плястерка, і викладав поверх салату (зеленого) і заправляв то то все олією і троха гірчицею з перцем:bad::bad:солив...Ну скажіть хіба то можна їсти...сире мєсо,то йому було ліньки го підсмажити,чи шо ...ну вар"ят-вар"ятом:sad:

• Подобається Подобається x 2
  9. syavych

syavych копач

Сире мєсо то є кляса, але то тре файне мати, а де го взяти...

10. Alias

Справжньому українцю сало ніколи не набридне:):naci:

11. poetka

:bad::bad::bad::bad::bad::bad:Сире все рівно тре смажити,ну як го жувати сире,скажіть,фе-фе-фе.....

12. Alias

Була у мама коліжанка ..так вона сирий фарш мастила на хліб і так його їла.:bad::bad::bad::bad:

13. syavych

syavych копач

Жується льогко, краще ніж смажене. якщо якісне...
    Тільки от з реченням, виділеним жирним, в нас великі проблеми, тому й доводиться обмежуватись термічно обробленим :sad:

• Подобається Подобається x 3
  14. poetka

А чому була? наїлась вже так того фаршу, чи шо? Нє сирий фарш - то токсоплазмоз і багацько потому хвороб.

15. syavych

syavych копач

а кокі його симптоми? може я тим юж страдаю :sad:
    завше їв в дитинстві сирий фарш...

---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

ги... глянув свій аватар - ржав :) (с)

• Подобається Подобається x 6
  16. Alias

Останнє редагування модератором: 9 чер 2010
  17. syavych

syavych копач

18. poetka

Останнє редагування модератором: 9 чер 2010
  19. - если полосочки очень тоненькие, то к моменту употребления в пищу (через несколько минут после заправки) мясо уже не было сырым. Оно было маринованым :) Тонюсенькие ломтики сырого мяса, красной рыбы политые маринадом - это ж карпаччо, рапространённое блюдо! О-очень вкусно!

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а я попереджала свого чоловіка що у мене в жилах тече кров євреїв... даєсі чути

магазинний? давно збридився... я хліба майже не їм.

О власне! Воно не просто сире а в’ялене або замариноване. Карпаччо також дуже люблю.

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

знаю що поляки готують сириий фарш, правда не свинячий а гов’яжий і їдять як делікатес. як ж то в них називається, дай Боже пам’яті.

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

а як на рахунок суші? там ж також СИРА риба але як вже писав сявич вона ДУЖЕ високої якості.

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

мона замовити з заграниці, правда коштує воно ВЕЛИКІ гроші

а де твій аватар? :)