а по людьски, решту рецептів шукайте на посиденьках. а для хлопів треба щоб попростіше, з салом, ну і як є м'ясо, то, звичайно...
Ну це все квестія смаку. Мій муж воліє авокаду краще ніж сало, в тій гАмериці рослинником зробився. видать мій хлоп віртуальний, але ніби вночі коло себе можу намацати ше наразі. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- ну ківко можна того сала з’їсти??? Ну день, ну два... ну тиждень. Але не кожен день. Буде як з тими шницлями що до п’ятниці вже були не добрі.
сало сі псує як і будь яка інша річ яка є часто в ужитку, тіко я питалась як онто ся не збриде його їсти щодня...
порада домогосподаркам... сало збережеться значно довше, якщо заховати його десь в глибині холодильника, а не стріскати відразу ---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- а вода Вам ше не збридла? а хліб?
Нє,ну сало то вєщ,я вам скажу,але добре поперчене і посолене,геть сирого неееее люблю, а ше з часничком,ух!!!!!!тіко потому хоть на двір не виходь. Кажуть то той продукт добре вагітним і хлопам для простати ---------- Додано в 09:14 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ---------- До теми: в мене є канал кухня ТВ, ну і там передача так само називається,КУХНЯ ДЛЯ ХЛОПІВ.....одним словом якийсь вар"ят тамка готував салату,брав СИРЕ мєсо(говядину)різав го на тоненькі плястерка, і викладав поверх салату (зеленого) і заправляв то то все олією і троха гірчицею з перцемсолив...Ну скажіть хіба то можна їсти...сире мєсо,то йому було ліньки го підсмажити,чи шо ...ну вар"ят-вар"ятом
Жується льогко, краще ніж смажене. якщо якісне... Тільки от з реченням, виділеним жирним, в нас великі проблеми, тому й доводиться обмежуватись термічно обробленим
А чому була? наїлась вже так того фаршу, чи шо? Нє сирий фарш - то токсоплазмоз і багацько потому хвороб.
а кокі його симптоми? може я тим юж страдаю завше їв в дитинстві сирий фарш... ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ---------- ги... глянув свій аватар - ржав (с)
Ну з вами можна впастиВи б мене зара бачили .....регочу аж не годна... А то ваші можливості: ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ---------- Сила,нє?
- если полосочки очень тоненькие, то к моменту употребления в пищу (через несколько минут после заправки) мясо уже не было сырым. Оно было маринованым Тонюсенькие ломтики сырого мяса, красной рыбы политые маринадом - это ж карпаччо, рапространённое блюдо! О-очень вкусно!
а я попереджала свого чоловіка що у мене в жилах тече кров євреїв... даєсі чути магазинний? давно збридився... я хліба майже не їм. О власне! Воно не просто сире а в’ялене або замариноване. Карпаччо також дуже люблю. ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ---------- знаю що поляки готують сириий фарш, правда не свинячий а гов’яжий і їдять як делікатес. як ж то в них називається, дай Боже пам’яті. ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ---------- а як на рахунок суші? там ж також СИРА риба але як вже писав сявич вона ДУЖЕ високої якості. ---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ---------- мона замовити з заграниці, правда коштує воно ВЕЛИКІ гроші