Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

  1. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Може компот там буде і нічого (у нас найчастіше продають вишню у власному соці), а от одного разу довелося купувати малинове варення від застуди, то у банці був сам жмих і кісточки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. bodrom

    bodrom Member

    Готував все потрошки....кухар, але не шеф якогось ресторану..
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. - значит, эстонскую кухню Вы всё-таки любите больше всех. Понятненько.
     
    • Подобається Подобається x 5
  4. bodrom

    bodrom Member

    Під словом "швидкий", я мав на увазі, що не потрібно годину підготовляти продукти до супу, а потім ще годину його варити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Свєта... скоро великодні свєта.

    Тре готувати шось до кошика, на святковий стіл.

    Пропоную найліпше з мнєса- карківка.

    1,5 - 2,5 кіля карківки свинної
    5 зубців часнику
    1 ст. ложка гірчиці
    2 ст. ложки меду
    1 ч. ложка солі (без чубка)
    1 ч. ложка чорного меленого перцю
    5 горошин духм. перцю
    1ч. ложка розмарину

    1. Робимо прянощі для карківки:
    перець, гірчицю, сіль, роздавлений часник, мед розмішуємо.

    2. натираємо наперед обрізану карківку.
    2 години залишаємо то у спокої.

    3.тим часом розігріваємо смалець, або олію на сковороді то горячого, кладемо карківку туди і обсмажуємо до гарного коліру.

    4. потім перекидаємо карківку у бритванку і у газовій печі при температурі 170 градусів на 1,5 години.... (45 хв. з одної сторони, 45 - іншої)

    якщо проштрикувати і виходить білий сік, то карківка вже готова. потім карківку вийняти, а сік, що залишився у бритванці можна зверху полити.

    Стооооп!!! Куда пальці? 15 хв. має остигнути.... І няй сі будь-яка ковбаса сховає....
     
    • Подобається Подобається x 7
  6. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

     
    • Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

    VasMT Дуже важлива персона

     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    шо то до вас приходити як ви ніц не варите.

    Миху, я вам скажу що розмарин до карківки ніц не пасує... то не той овоц. До пацєти більше йде майоранек і базилік з ореганом, а також паприка солодка і востра.

    Розмарин найкраще йде до барабольки запеченої і до пуриці, тобто курки. Он візьміть колись курку і натріть там сіллю, перцем, трохи масла під шкіру на грудях аби не всохлися, а тоді в непристойне місце, тобто в черево напхайте цибулю розкраяну на чотири, цитрину розкраяну на половину і вінок розмарину. Отаково покладіт на бритванку і в братруру. Ней ся файно тама запече з годинку і тоді смакуйте.

    ---------- Додано в 05:01 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ----------

    Правильно. Я цукру до компотів не даю зовсім. Особливо люблю несолоджений кОмпот з румбамбару. Ото класна кислятина. :good:
     
    • Подобається Подобається x 14
  9. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Ех,скільки не заглядаю в цю гілку,переконуюсь,жи я є найліпшим кулінаром з вшисткіх,жи тут пишут....[​IMG]
    Почитайте і проникнісь...:preved:
     
    • Подобається Подобається x 9
  10. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    :haha::))):haha::haha::nyam2::drinks:

    ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------


    Ромко то СИЛА.....маю на увазі твої кулінарні шедеври;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    У нас етого гуталіну, завалісь.

    Мій муж робить дуже смачний салат з авокадо, яйка і вогірка. Додасть там багато цитринового соку, зеленої цибульки і заправит майонезом. Пакує сам і часами мені ложечку перепаде. ;)
     
    • Подобається Подобається x 9
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А в нас ві Львові,принаймні там де я живу,шось того авокаду давненько не було...так хтілося б попробувати:sad:шо за хфрукт
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Та воно ..ніяке, ні смаку , ні запаху. Таке собі рослинне сало:)Але в салатах добре.
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    Аліас... нема слів... так принизити сало....
     
    • Подобається Подобається x 5
  15. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ой , Миху, я ж сказала р-о-с-л-и-н-н-е!не плутати зі справжнім салом.То ж САААЛО.От як у мене тато підчеревок робить, як домашня ковбаса, з"їдається за два дні:)))
    Кіло підчеревка такого, щоб було побільше м"яса і не було цицьок:mocking::blush:ріжеться на шматки ну...як кубики, він ще їх перемотує нитками, щоб при варінні тримало форму.В киплячий розсіл(не бульон, як у вас прийнято називати його розсолом.)закладуємо шматки підчеревка і варимо хв 15.Знімаємо з плити і залишаємо так ще хв на 20.Витягуємо на тарілку, даємо охолонути і потім шпигуємо часничком, обвалюємо в перчику , в подрібненій лаврушці і меленому часнику..Як будете їсти, не забувайте нитки знімати:))
    ПиСиРозсіл-кипляча вода з сіллю, запашним перчиком, лаврушкою:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  16. Мих

    Мих Дуже важлива персона

    шось я не вірю, що воно смачне, тре буде приїхати в Ю, спробувати....
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Romko

    Romko Дуже важлива персона

    Олю,ябко бігме ліпше...
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    просимо, просимо.Скажете коли, щоб більше зробили ще й з собою дали:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. thinkers

    thinkers Well-Known Member

    кухня для хлопів, то все те, що вчив Ромко, плюс жарене м'ясо, плюс пиво. всьо, гейм из оува, трай егейн лейта, он посиденьки
     
    • Подобається Подобається x 6
  20. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    а по-людськи?;)
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)