Може компот там буде і нічого (у нас найчастіше продають вишню у власному соці), а от одного разу довелося купувати малинове варення від застуди, то у банці був сам жмих і кісточки.
Під словом "швидкий", я мав на увазі, що не потрібно годину підготовляти продукти до супу, а потім ще годину його варити.
Свєта... скоро великодні свєта. Тре готувати шось до кошика, на святковий стіл. Пропоную найліпше з мнєса- карківка. 1,5 - 2,5 кіля карківки свинної 5 зубців часнику 1 ст. ложка гірчиці 2 ст. ложки меду 1 ч. ложка солі (без чубка) 1 ч. ложка чорного меленого перцю 5 горошин духм. перцю 1ч. ложка розмарину 1. Робимо прянощі для карківки: перець, гірчицю, сіль, роздавлений часник, мед розмішуємо. 2. натираємо наперед обрізану карківку. 2 години залишаємо то у спокої. 3.тим часом розігріваємо смалець, або олію на сковороді то горячого, кладемо карківку туди і обсмажуємо до гарного коліру. 4. потім перекидаємо карківку у бритванку і у газовій печі при температурі 170 градусів на 1,5 години.... (45 хв. з одної сторони, 45 - іншої) якщо проштрикувати і виходить білий сік, то карківка вже готова. потім карківку вийняти, а сік, що залишився у бритванці можна зверху полити. Стооооп!!! Куда пальці? 15 хв. має остигнути.... І няй сі будь-яка ковбаса сховає....
КАРК, -а, ч. 1. Задня частина шиї з верхньою частиною хребта; зашийок. 2. Те саме, що шия 1. Карчик - зменшене від КАРК!, карківка - зальвовений КАРЧИК.
шо то до вас приходити як ви ніц не варите. Миху, я вам скажу що розмарин до карківки ніц не пасує... то не той овоц. До пацєти більше йде майоранек і базилік з ореганом, а також паприка солодка і востра. Розмарин найкраще йде до барабольки запеченої і до пуриці, тобто курки. Он візьміть колись курку і натріть там сіллю, перцем, трохи масла під шкіру на грудях аби не всохлися, а тоді в непристойне місце, тобто в черево напхайте цибулю розкраяну на чотири, цитрину розкраяну на половину і вінок розмарину. Отаково покладіт на бритванку і в братруру. Ней ся файно тама запече з годинку і тоді смакуйте. ---------- Додано в 05:01 ---------- Попередній допис був написаний в 04:56 ---------- Правильно. Я цукру до компотів не даю зовсім. Особливо люблю несолоджений кОмпот з румбамбару. Ото класна кислятина.
Ех,скільки не заглядаю в цю гілку,переконуюсь,жи я є найліпшим кулінаром з вшисткіх,жи тут пишут.... Почитайте і проникнісь... Мушу зраня себе похвалити,бо буду ходив,як опльований...
---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Ромко то СИЛА.....маю на увазі твої кулінарні шедеври
У нас етого гуталіну, завалісь. Мій муж робить дуже смачний салат з авокадо, яйка і вогірка. Додасть там багато цитринового соку, зеленої цибульки і заправит майонезом. Пакує сам і часами мені ложечку перепаде.
А в нас ві Львові,принаймні там де я живу,шось того авокаду давненько не було...так хтілося б попробуватишо за хфрукт
Ой , Миху, я ж сказала р-о-с-л-и-н-н-е!не плутати зі справжнім салом.То ж САААЛО.От як у мене тато підчеревок робить, як домашня ковбаса, з"їдається за два дні Кіло підчеревка такого, щоб було побільше м"яса і не було цицьокріжеться на шматки ну...як кубики, він ще їх перемотує нитками, щоб при варінні тримало форму.В киплячий розсіл(не бульон, як у вас прийнято називати його розсолом.)закладуємо шматки підчеревка і варимо хв 15.Знімаємо з плити і залишаємо так ще хв на 20.Витягуємо на тарілку, даємо охолонути і потім шпигуємо часничком, обвалюємо в перчику , в подрібненій лаврушці і меленому часнику..Як будете їсти, не забувайте нитки знімати) ПиСиРозсіл-кипляча вода з сіллю, запашним перчиком, лаврушкою
кухня для хлопів, то все те, що вчив Ромко, плюс жарене м'ясо, плюс пиво. всьо, гейм из оува, трай егейн лейта, он посиденьки