Кухня для хлопів

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Мих, 18 чер 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-ик. Пробачте...
    Салату з вух не получилось чомусь... (ги-к, перепрошую)
    Вуха були поглинуті в процесі приготування... :)))
    Смакота! Шкода, Мурчику не дісталось (с) :)))
    Є ще два зварені... завтра на запусти... ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. bodrom

bodrom Member

Я думаю що кухня для хлопців повинна бути максимально спрощена. Особисто я,коли готую по рецепту, не завжди дотримуюсь того що там написано - трохи спрощую..

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Взагалі ніколи не дотримуюсь рецептів...
    Десь щось вчув і вйо...
    Я ж не готую якийсь там буйабес с часниковими крутонами з айоли... Як поредний хлоп готую слідуючі страви:
    Перше - щось на основі колоїдного розчину м"яса, овочів, круп, зелені і приправ. При недотриманні технології перше може замінити друге...
    Друге - теж саме, що перше, але з меншо кількістю розчинника...
    М"ясо - тушки, елементи тіл і органів живих організмів...
    Риба - самостійна гілка, підрозділ м"ясо...
    Кава - кава...

Окремо можна виділити течії яєшня і макарони.
    Ось і вся кулінарна книга порядного хлОпа. Основна вимога - щоби багато і смачно. ;)

• Подобається Подобається x 8
  4. bodrom

bodrom Member

Деколи при недотриманні технології взагалі може нічого не вийти..але в мене таке рідко буває..

5. victorys

victorys позитивчик :)

ну це я думаю в тих, які взагалі нічого ніколи і не готували, а в того, хто має хоч трохи досвіду в готуванні все вийде! :good: Іноді найпростіші способи є найкращими ;)

• Подобається Подобається x 5
  6. bodrom

bodrom Member

Цілком згідний...Деколи стоїш готуєш якусь страву "а ля Франція" а насправді нічого особливого в ній нема і краще було б приготувати м"яту бульбу...

• Подобається Подобається x 2
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Слухайте хлопці...........то ви мооооолодці,шо шось взагалі готуєте:good:

Бо мій мене вже 10 літ страхає, каже,шо як приготує плов,то мої страви сі сховають,а я все жду тай жду ...де ж той плов,та правда, коли вже смаже яйця(то Бог йому в поміч) так прикрашає всяким різним,шо душа тішиться РОМАНТИК!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  8. bodrom

bodrom Member

Взагалі я вважаю, що зациклюватись на наших буденних стравах не потрібно, а потрібно пробувати страви інших народів світу...наприклад я дуже люблю італійську, іспанську кухню, вірменську, грецьку...зі всього мною приготовленого я особливо люблю "Гаспачо" - це дуже простий та швидкий у приготувані супчик, а також вірменський лаваш з різноманітними начинками....

9. - так как, говорите, Вы его готовите?:)

10. bodrom

bodrom Member

Можете почитати в неті..там є рецепт

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нірванко, дякую за рецептик, в суботу робила, чоловікові та доньці сподобалось. Ну і мені теж. :good: Швиденько все підчистили. :)

• Подобається Подобається x 1
  12. victorys

victorys позитивчик :)

тут взагалі-то гілка створена саме для цього, щоб хлопи (ну і часом кубітки ;) ) могли ділитись швидкими, простими та смачними рецептами :)
    а так як ви написали:
    тож діліться рецептом! А то апетиту наробилисте :nyam2: і кажете в неті шукати.
    А може в неті буде не такий смачний рецепт як ваш?:tongue:

13. bodrom

bodrom Member

Ладно...записуйте

Гаспачо
    600 г стиглих помідорів
    350 г огірків
    250 г солодкого перцю
    2 скибки сухого хліба (можна і більше)
    30 мг оцту (якого собі забажаєте, я люблю бальзаміко)
    30 мг оливкової олії (оливу можна брати і нашу соняшникову)
    сіль, зубок часнику (я даю трохи більше), щіпка кмину.

Приготування: Перець, огірки та помідори почистити і порізати на невеликі кусочки, висипати все це в посудину і залити літром води (щоб все це покрила), додати хліб, часник, приправи, оцет, оливу. Нехай стоїть так протягом ночі, а наступного дня все подрібнити блендером (скажу що коли ще не мав блендера, то перетирав через сито...ото мав клопіт собі на голову). Зберігати у холодильнику. Подавати з дрібно зарізаними шматочками помідорів, огірків і солодкого перцю.

P.S. Рецепт краще підходить готувати влітку..

• Подобається Подобається x 6
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Італії відсторонили від ефіру ведучого кулінарної передачі La Prova del Cuoco Беппе Бігацці, який розповів телеглядачам про секрети приготування м'яса кішок.

Розповідь Бігацці про те, як приготувати "ніжне біле котяче м'ясо" під час передачі про правильне харчування викликала шквал обурення серед борців за права тварин. Реакція телеканалу з'явилась після того, як заяви кулінара розкритикувала заступник міністра охорони здоров'я Італії Франческа Мартіні. За її словами, співробітнику державного телеканалу має бути соромно рекомендувати телеглядачам такі "ганебні" речі як поїдання кішок.

Франческа Мартіні також заявила, що заклики до вбивств і кішок вживання в їжу згідно з італійськими законами не просто нелегальні, а можуть призвести до отримання покарання у вигляді півтора років в'язниці.

Варто відзначити, що приготування котячого та собачого м'яса входить в кулінарні традиції деяких країн Європи. Так, в кулінарних книгах в Країні Басків в Іспанії згадуються рецепти тушкованої котятини під соусом.

У сільських районах Швейцарії існують традиційні рецепти приготування котячого м'яса з чебрецем. А вживання в їжу собак та котів приватним чином в країні не вважається протизаконним.
    http://gazeta.ua/index.php?id=327477

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

нда.... в Кореї полюблять страви з тих тваринок, бррррр

16. - а в штатах модно карликовых свинок держать как домашних животных. Интересно, на свинину бррр-кают? :)

17. thinkers

thinkers Well-Known Member

Хлопи....
    і не хлопи...
    Айнідйохелп
    Склалася така ситуація, що виникла потреба в домашньому компотику....
    З вишень, черешень, сливок, етцетра
    За любі (розумні) гроші в в районі нового цуму. Нову тему створювати глупо, думаю, тут хтось відсвистить.
    Заздалегідь вдячний

18. Тим22

Это вы даму приглашаете, шоб она вам компотик сварила, а фрукты свежие уже заготовили?

19. thinkers

thinkers Well-Known Member

Пане двадцять другий Тим, бувають ситуації, коли жарти недоречні:sad:

20. Тим22

Вибачьте, будь ласка

а де твій аватар? :)