Пить можно и смесь триглицеридов рицинолевой, линолевой и олеиновой кислот... "Хлібний дар" - как модно сейчас называть, бюджетная водка, я бы сказал - эконом класса... Но пить можно.
У каждого своя планка элитности... Было время и ее пил, и "Графську" з "Цісарською", і "Першої приватної колекції" продукцию... Вернулся к истокам - Львовская "Львівська особлива шляхетна"...
Правда и она уже не та, что при СССРе была... Как сейчас помню - "Львівська особлива" с коричневой или черной этикеткой с изображением головы льва типа этого
Вот где я бы с удовольствием побывал "У суботу, 30 січня, у с. Геча Берегівського району Закарпаття відбудеться IV Фестиваль-конкурс м’ясників (болірвершень-2010). Про це сьогодні, 12 січня, власкорові ЗІКу повідомили у Регіональному туристично-інформаційному центрі Закарпаття. Програма фестивалю: 6:00 – збір команд перед будівлею сільської ради 6:30 – частування учасників конкурсу гарячим вино та домашньої самогонкою (сливовицею) 6:45 – представлення команд, які беруть участь у конкурсі, ознайомлення з народними традиціями різання свині 7:30 – ловля і різання свиней, традиційне обпалення свиней соломою 8:00 – сніданок: смажене сало, просмажена цибуля з кров’ю 8:30 – приготування традиційних страв із свинини 09:00-12:00 – розважально-музичне змагання 09:00 – дегустація і конкурс вин місцевих виноробів 12:00 – урочисте відкриття 12:00-17:00 – дегустація та ярмарок традиційних страв зі свинини 12:30-17:00 – культурна програма в місцевому Будинку Культури 17:00 – підведення підсумків фестивалю-конкурсу, нагородження переможців. 10:00-17:00 – виставка-продаж місцевого художника Бодок Іштвана. Місце проведення: місцевий Будинок Культури. 19:00 – народні пісні і танці за участю гостей фестивалю 20:00 – гуляння до світанку, Музика: Голас Ласло і його ансамбль.
Можно полюбопытствовать: как готовили, что получилось? Люблю баранину, но еще не готовила сама Пока знаю только, что нужно вымочить в холодной воде и вроде с гранатовым соком вкусно получается.
Нещодавна мій бувший підлеглий сержант Володя презентував від вдячного особового складу любимому начальнику інженерної служби кварту первака сливовіци... Оце тема...
Я б пішов, бо вто недалеко,але який хосен їхати, кідь не мож упити домашньої сливівки вать вина.Автобусом не підеш а з мотором не уп"єш! ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- Йоооой пак така солодинька,што в носі скомтить.
П.Smeet! Я би порадив Вам поставити ще наголоси у словах, для більш якісного сприйняття... Я цю мову чув і не раз, тому для мене воно читається органічно. А східняки, та й жителі центральної України не зприймуть цього колориту...
Та не те слово!)Для нас бажано перекладача позвати Та не переймайтеся так...нам ті наголоси як мертвому припарки)
Є ні, мила Alias! То треба чути! Навіть читати з наголосами не передадуть отих біцикля, пуів децу, домів, уп"єм...
Недавно в гости ходил. Подавали бараньи яйца. Отличная вещь, должен доложить. Очень вкусно. Баранину есть не стал, а вот яйца...
о, прям як мій чоловік На свята наробив настоянки на основі немирівського спирту, так гості магазинної горілки навіть нюхати не хотіли (і не розходилися, поки всього не випили )
а в нього ничка є Але він ніколи не похмеляється, достатньо міцного чаю чи росолу з маринованих помідорів