Приснився мені сьогодні "смак дитинства" - апельсиновий сік домашнього виробництва під кодовою назвою "Фанта"! Робиться він просто, але довго - 3 дні , а на четвертий (або наприкінці третього) аж можна той сік пити, ну і когось можна пригостити. Починається весь процес з того, що треба піти в магазин (або когось туди послати ) і купити 6 апельсинів, таких файненьких, ароматних і з грубою шкіркою. Потім, звичайно, треба ті цитринові з'їсти - можна самому/самій, але може стати зле від такої кількості цитринових нараз, тому краще з кимось поділитись (н-д, чоловік/жінка, діти, батьки, etc.) Але такий момент - перед тим як їсти, треба апельсини помити, а також почистивши, не викидати шкірку відразу в смітник (бо не буде "Фанти"). Отже, апельсинів нема - вони вже в шлунку. Тоді беремся за шкірку. :smilec: Ріжемо шкірку тих 6 апельсинів на кубики. Беремо води як на трилітрову банку і доводимо її до кипіння. Далі кидаємо апельсинові кубики в ту банку і заливаємо кип'ятком. Закриваєм банку кришкою і всьо. Перший день "процесу" завершився. На другий день вже "ароматизовану" воду (ту, що в банці) зливаєм в якусь іншу посудину і нагріваєм до 80 градусів (щоб починало кипіти). А дорогоцінні кубики акуратно так складаємо в м'ясорубку і мелем. І приблизно те саме робимо, що й минулого дня: скидуєм перемелену шкірку в 3л банку і заливаєм нагрітою (до 80 гр.) водою, і закриваємо лагідно баночку кришечкою. А вже третього дня Ви виходите на фінішну пряму! Отож, берете воду все з тієї ж банки і проціджуєте через марлю. Відповідно, всьо раніше перемелене "добро" лишається на марлі. А до нашої чудо-водички додаєте 1,5 кг цукру і вже ту поцукровану рідину знову підігріваєте десь до 60 градусів, при цьому помішуючи ложкою поки цукор не розчиниться. Фууух, якщо Ви виконали то всьо, що треба було, то...майже справилися. Тіко ше треба додати 5 чайних ложок лимонної кислоти, коли та "рідина" (тобіш, майбутній сік) вистигне. І всьо. Сік готовий! Але він достатньо концентрований, тому його дуже бажано розбавляти кип'яченою холодною водою. Співвідношення 1:5 ("фанта":кип. холодна вода). Спробуйте! п.с. я ніколи не могла дочекатися, коли вже буде третій день того приготування соку і все питала в мами "чи готовий сік?" :girl_smile:
Ми сім"єю вже макарони п"ять років не їмо,і білого хліба теж.1 група крові нам неможна і прекрасно себе почуваємо.Пшениця і 1 група крові несумісна.
Резус тут значення немає,але сигарети пане Ромку,то дуже паскудна штука.Знаю по-собі.Курив 27 років.Але зумів кинути.Вже років 6 не курю.Не буду брехати тягне до цих пір.але стримуюсь.Кинув в один день.Більше не курив. Для Вас найкраща їда-нежирні сорти м"яса,з напитків -проста вода.А Ви наберітьв Гуглі дієта для 1 групи крові-воно видасть.
Хм..курення - то паскудна річ... Але воно є складником дієти тогово фацета... Як і кава... Так є... наразі...
Дієта дієва іно єдна! і називаєцця тота дієта - ПМЖ. О... А,якщо сильно сі хоче шось з'їсти,то купіт си трилітрову фляшку "Кришталевої джерельної",тої жи з бульками...і іджте на здоровля.... Нагадалося:"А то ти їсти хтів!"
- А Вы поверьте. И тогда каждый новый день будете себя чувствовать прекрасно именно благодаря ей. А если не очень прекрасно - то будете уверены, что без неё вообще бы не чувствовали себя. "Прошла весна, настало лето, спасибо Партии за это"... (с)
Так и знал, как только на Кухні для хлопів появятся жіночкі, так сразу о диете. "нежирні сорти м"яса,з напитків -проста вода" от такой диеты мужики на стенку полезут Похоже, мир действительно устал от навязываемых худосочных стандартов прекрасного, и такая девушка незамеченной остаться просто не могла. Еще бы - не каждый день в конкурсах красоты участвуют юные леди, которые носят одежду 50 размера. Хлоя Маршал, обладательница титула Мисс Суррей (графство в Великобритании), стала вице-мисс Великобритании. Такого в истории конкурсов красоты еще не было. Ей всего шестнадцать лет и она нисколько не стесняется своего роскошного целлюлита и рубенсовских форм. "Мне хотелось сломать стереотипы и доказать, чтобы быть красивой - необязательно быть тоненькой блондинкой. Я брюнетка, и далеко не маленьких размеров. У меня пышные формы - но это действительно формы. Чтобы поддерживать себя в тонусе, я регулярно совершаю сорокаминутные пробежки, занимаюсь плаванием и гимнастикой. Что касается моего участия в конкурсе - по счастью, большинство людей отнеслись ко мне благосклонно. Кроме того, я получила огромное количество откликов от девушек, которые страдают от избыточного веса. Они благодарили меня за то, что я помогла им поверить в себя. По поводу своего веса я не переживаю - я слежу за своим питанием и физической формой. В будущем я собираюсь сделать карьеру оперной певицы. А где вы видели тощую оперную диву?" http://www.livejournal.ru/zh_zh_zh/id/298
Я прочитав книгу повністю,і побачив,що її писали кваліфіковані лікарі,пояснення йде на молекулярному рівні,а не на рівні Іванова,який босим ходить по снігу і мочею лічить всі хвороби.Досить серйозна праця.Я хотів би чути думку наших американців,тих що на форумі,як та книга в Америці.Років з 15 назад,приїжджала наша лікарка,котра там вийшла заміж.Так от вона привозила виписки з цієї книги.Тепер ця книга видана російською мовою і її можна прочитати і мати про все самому уявлення.Називається -"Чотири групи крові-чотири шляхи до здоров"я."Автор Адан.
Моя половина вже майже тиждень лежить з грипою... Вже видужує... Доню шефиня привозить під ранок (працює барменом в нічному клубі)... тому господарка на мені... Як вже казав - дві собаки, кішка, папуга, дружина і доня... Вибачте, що не за абеткою... В обід стало питання за недільну вечерю... . Поліз в льодувку - здибав поросячі ребра. Подумав за тушену картоплю з підсмаженими реберцями... Поліз за банєчетком і вздрів несправедливо забуті глиняні горщики... А зараз увага: На розпечену пательню свинячі ребра (щоби шкварчало). З усіх сторін до кримської засмаги. В горщики... Не жалійте... Далі все просто: картопля дрібними шматками, обсмажена на олії морква кружальцями, молода (свіжа) квасоля з морозілки і нарізане невеликими шматками сало і порізані шкірки від польського шпондерка...(що надибав в льодувці ) Все в горщик. Сало і шкірки зверху. Далі сіль, перець і лавруха. (часник нарізаний перед подачею на стіл). В братруру "Гефест" при регуляторі на двійку (майже мінімум). Питання про вечерю постало в обід. О п"ятнадцятій поставив горщики в братруру. О вісімнадцятій вимкнув. Вечеряти почали за пів годони потому... Хлопи! Покуштувавши, моя мила спитала - А до вечері в нас ніц нема?
Правильно - то просто хтось гарно написав книжку, імхо. Згідно тієї книжки мені взагалі не можна їсти одного овочу (бо ж група крові так каже), але я собі щось не уявляю життя без того продукту.
Може хтось знає рецепт Журика? А то на сайтах в неті досить сумнівно описано процес закваски. Щось не ризикую більше тижня її готувати а потім вживати
Це Ви про білий борщ? Краще почитаємо поляків Історія-легенда http://nicalbonic.blox.pl/2007/03/ZUREK-CZY-BARSZCZ-BIALY-HIS Рецепти http://ugotuj.to/kuchniaSearch.do?q=%BFurek польський перекладач для "немєєсних" http://pereklad.online.ua/ Смачного