От власне, що вважаю, що то було неправильно з моєї сторони, бо мізерний шанс в мирних був. Але десь в правилах було чи то Ти казав, що якщо мафів більше, то вони виграли.
якщо в мирних нема привілей (тобто дівчинки, лікаря, кома чи ше когось) а зокрема в цій грі ком і бронік їх не спасав!
я теж думаю, що мізерний був...Трохи здивувалась, що гра так швидко скінчилась. Мала намір наступної ночі стріляти в мафіозного Еребуса, а в день ми могли повісити мафа... Зараз звичайно вже не ма про що говорити, але спробувати всеж таки можна було. ІМХО.
всеодно на денне голосування була б рівна кількість мафів, причому - хто перший набере бульшу кількість голосів того і вішають, а мафи б НЕ допустили щоб свого повішали і б мири всі дружньо раом не проголосували проти невідомого мафа. так що та гра була 100% мафською перемогою!
Я підняв архів той гри: На кінець другого дня ми повісили Хіспа, (бо вредний (с) Персі) він виявився лікарем. Тобто такій розклад на ніч: 1. viсtorys - комісар! 3. nastinka - мафія. 6. MARTINI - мафія. 7. -Erebus- - мафія. 8. Kost - броник 10. Персі -мафія 11. Sashka-ua - простий мирний Вікторис хотіла стріляти у мене (Еребус), бо знала, що я мафія! Єдиний шанс для мирних - це якщо би ми стріляли у Коста, а взагалі на знаку в нас був Сашко! Але не важливо, хай ми стріляємо в Коста і наступного дня 3/3, всі знають, що ми мафія, але ми разом голосуємо проти когось спочатку дня, попердньо домовившись, і все 3/2, а після ночі 2/1, якщо комісар ще живий - це найкращий випадок для мирних! Коротше гру можна було продовжити, але навіть теоретічних шансів мирні не мали!
Того дня мирні могли домовитись, щоб наступного дня після ночі зразу когось разом замочити з мафів. Стало б 2 мафа і 3 мирних. Вночі Віка б прибрала ще одного, маф би стрілив, залишився б 1 маф і 2 мирних, які наступного дня його б прибрали. Але то вже фантастика, звісно Якби мафи знали, що гра не закінчиться, вони б дружно не голосували всі зразу підряд, а прикидувались би мирними і морочили б мирним голову далі..