Цікаво, якщо країна оголошує дефолт, який курс тоді використовують інші країни, перераховуючи гривню в свою валюту, при покупці того чи іншого товару? Чи взагалі, в разі оголошення дефолту, можна буде користуватися міжнародними картами за кордоном?
в случае дефолта страны банки вероятно сами будут устанавливать курс валют для клиентов, который будет равен цене покупки валюты банком + процент (зависит от жадности)
По чому зараз фунт англіцкий можна купити на базарі? В інеті кажуть 25.5 грн. але щось я в такий оптимізм не вірю)
Нда...фігово. Хоча з іншого боку імпортна зелень тепер перейде в розряд їжі для міліонерів, то я мабуть бабла вкошу більше як завше........От тільки насіння теж коштувати буде як для міліонерів
Імпортне орегано було по 200 кг. при доларі 12, значить тепер буде мінімум 400, а я можу виростити по 50, листовий салати те саме..М'ята, базилік, всякі витрибеньки типу декоративної капусти, я вже мовчу про те що моє буде на в рази свіжіше...А петрушка то вже для бабульок, хоча для асортименту можна мати пару кіля...
поняття не маю Мене воно цікавить з точки зору продавця, хоча не завадило б написати невелику картку з двома-трьома варіантами використання...
Я колись бачила рецепт, що можна додавати при консервуванні огірків, правда, не пробувала ще А, ще в соуси різні можна, наприклад, для спагетті. О, згадала, можна пекти ще хліб італійський з орегано, правда, то рецепт для хлібопічки. Взагалі, в хлібопічці можна сміливо експериментувати з різними видами хліба і з найнеймовірнішими приправами до нього