Курс гривні.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 5 лют 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

такого не буде.

2. Bulavka

Bulavka Active Member

Де можна зараз купити російські рублі? Банки не продають, бо дуже падає курс. Може, хто має продати? Або як ще можна відправити гроші в рублях в Росію по Вестерн Юніон? Вони не конвертують.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

сума?

4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Чекайте. Ми тут тільки но обговорювали платіжні картки і що вони конвертуються в інших державах.
    А що в роісі Visa i Mastercard вже всьо?
    Чи Вас цікавить тільки готівка?

5. Bulavka

Bulavka Active Member

На 1500 грн.
    Кассір, я подробиць не дуже знаю, але там щось раніше ще довго шукали варіанти як висилати гроші в Росію і зупинилися на Вестерн Юніон. А там треба давати тою валютою, яку повинен отримати отримувач. Хз про москальські Візи і Мастеркард...

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Треба перечитати, дякую. Хоча - це, по ідеї тут треба класти на рахунок отримувача гривню, а він там зніме рублі? По комерційному курсу + комісія? Складно і дорого вийде...

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5000
    завтра в цій темі відпишу

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та на базарі...шо у Львові вже нема валютчиків? Колись в ощадбанку був найкращий курс, але то я ше років 5 тому купував.

8. Bulavka

Bulavka Active Member

В них завжди драконівський курс. Ну і не знаю я в обличчя постійних мінял, боюся нарватися на "кидал".

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та нє...Скоріше ринковий, коли все рівно то на пару копійок таньше ніж в конторі, а коли дефіцит то деруть звичайно, але рУбель мабуть скоріше скидають ніж скуповують...

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Півтора тисячі гривень сума невелика, думаю, що в самій роісі можна буде легко поміняти в обмінниках.
    Кажуть, що гривня дуже ціниться в прикордонних з Україною містах. Хоча цю інформацію слід перевірити.

• Подобається Подобається x 1
  11. Bulavka

Bulavka Active Member

Нажаль, місто далеко не прикордонне.(

12. Forpost

Forpost Стоїк

Засрали тему бздурами. гривня в рашці не міняється ніяк і не мінялась. По вестерну тре посилати в доларах або євро, видають на руки рублями. Добре що хоч такий варіант. Може забулисте ,що рашка воює в Україні...

13. Bulavka

Bulavka Active Member

Перепрошую, я помилилася, не Вестерн, а Юністрім.
    Це, думаю, буде дуже дорого - купляти тут в мінял (ну бо дларів в банках точно не продають) по хз якому курсу долари, щоб відправити і там зняли в рублях (плюс ще одна конвертація і втрата на курсі). Що воюємо - ніхто не забув, думаю.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Bulavka, рублі е, але їх не продають, як вам тре відправити переказ то через юністрім, але знов халепа, мусите прийти з долярами.. Мисля, давайте спалимо нацбанк, за нєнадобностью, від нього шкоди більше ніж користі..

15. Bulavka

Bulavka Active Member

З долярами - дуже дорого мені вийде, бо, знову ж таки - долярів не маю і треба купувати. Буду шукати мінял, щоб купити рублі, дякую.

16. Forpost

Forpost Стоїк

17. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А не підскажете по скільки треба дати за 1 долар в Польщі?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому б не подивитись в польському інтернеті?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Дякую!

а де твій аватар? :)