Курс гривні.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 5 лют 2014.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Євро приблизно як і доллар росте. Два місяці назад було десь на 80-90 коп дешевше

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Розмовляв на цю тему зі знаючими людьми. Вони схильні думати, що то просто валютні спекуляції, щоби певні кола нажилися наостанок, а потім знову курс повернеться, ну може долар буде чуть дорожчим як був, але явно не такий як тепер. Бо наче нема економічних передумов для такого швидкого зростання курсу.

При таких темпах зростання, скоро на питання: "Яке співвідношення між гривнею, доларом і фунтом?" відповідатимуть: "Один фунт гривень коштує один долар" :sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо бакс зріс на 80 коп., то євро має зрости на 1грн. 10 коп.

Я цього не бачу.

Висновок:
    То є чиста спекуляція чисто на баксі.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

во!

ви - спостережливі!

Є світове співвідношення між валютами.

І якщо при падінні гривні воно якось непропорційно міняється, то це пахне смаженим.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

А може ми займаємося самозаспокоєнням, а насправді капЄц...срака :shout:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз мушу зауважити: ви спостережливі.:)))

Всяке буває.

Як каже мій священник, я точно знаю лише одне: рано, чи пізно я помру, а більше - ніц.

• Подобається Подобається x 3
  6. Locke

Схема збагачення проста як двері. Олігарх N продав за кордон скажімо сталі на 1 мільярд доларів, яка була виплавлена при ціні долара 8,3 грн. Після скачка курсу до 9,3 грн. він продає ці долари на біржі вже по 9,3, і в результаті отримує не 8,3 мільярди гривень, а 9,3 мільярди, тобто 1 мільярд заробляє на рівному місці. А потім курс повертається назад.
    А от цікаво, чи в обмінних пунктах можна продати велику суму доларів, скажімо більше 1000? Якщо не куплять у вас доларів посилаючись на відсутність гривні, то моя думка вірна. Тоді банки теж продають долари по штучно завищеному курсу, щоби витягнути з людей гроші, а потім різко скинуть курс. Одного разу таке вже було.

• Подобається Подобається x 6
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

В банках долара нема...А в валютчиків є, принаймі вчора був, по 8.8

8. MARTINI

у Львові є і долари і єври.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

по чому?

10. Locke

Мало того, потім курс може почати падати на короткий час навіть нижче 8 грн., тоді ті хто купив по 9,3 почнуть різко скидати бакси і банки отримають подвійну вигоду.
    Проте, хто його може знати.
    Можливо дійсно:
    Мабуть тепер навіть жоден екстрасенс не скаже що буде з курсом завтра чи через тиждень.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якщо хтось із Ваших добрих знайомих має доларовий депозит (з можливістю поповнення і дострокового зняття) - домовтеся, щоби він вніс до каси банку Ваші гривні готівкою, щоби їх конвертували і доклали до депозиту.
    А потім відкрийте свій доларовий рахунок (короткий депозит або розрахунковий) і через місяць товариш перекине Вам Ваші долари.

• Подобається Подобається x 1
  12. MARTINI

8.9 і 12.14

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

народ бідніє на очах...

результат роботи Азірова і Ко- на лице.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Отут сьогоднішні курси усіх банків. Є навіть прив"язка до конкретних міст України.
    Оновлюються з 10-ї до 12-ї ранку.

15. MARTINI

От дивіться, Миху

1 січня курс долара був 8.3, а курс євро 11.46
    сьогодні долар 8.9 , євро 12.2

по-моєму все якраз цілком пропорційно. Ну може зовсім зовсім трошки перекос в сторону долара

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

От як спалять завтра раду, от тоді буде "коливання курсу" :))) Хоча за таке видовище Я готовий заплатити.

17. avatarwin

зараз уже нічого , робити потрібо було до того як. А я колись писала , що треба зберігати доляри у скляних банках.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

---цілком згдна що все може повернутися , і я ще можу стати дівкою

• Подобається Подобається x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

курс валют я завжди беру так:
    пишу в гуглі: euro to usd

1.35

Я бачив євро дешевшим...

19. MARTINI

я теж бачив, просто дивлюся той сайт шо Борис скинув. Там можна глянути курс в любий день

20. Gron

Gron тафгай

Хлопці не мелить дурниць.
    Долар міцнішає по відношенню до євро.
    Всі валюти пов'язані.
    За вашою логікою я в одному банку куплю за гривню дешевий фунт, а в іншому конвертую його в долар з прибудком.
    В банках не тупі москалі сидять.

а де твій аватар? :)