Курс гривні.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 5 лют 2014.

1. prius

prius Well-Known Member

Податки платять всі

• Подобається Подобається x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Такого не буває. Я не фермер але на землі був. Спілкувався. Якщо Ви фермер і маєте хоча б одну козу то податки з землі значно менші чим якщо Ви просто маєте землю у власності. Не варто забувати що у штатів дуже різні закони. Тому пишу за НЙ. Але податки будуть все одно. Місцеві податки оплачують Вашого шерифа, суддю, мера, місцеві дороги і.т.д.. Як Ви їм платите так вони і працюють. В місцевостях де мало людей такі посади часто поєднуються з іншою діяльністю. Бо платня не дуже. Є випадки коли живе наприклад жінка на клаптику землі у фургоні з дітьми і отримує допомогу від держави. Там можливо податків не беруть або їх списують допомогою. Але якщо у Вас земля, будинок у власності то податки будуть. Якщо не може заплатити - заставлять продати власність і візьмуть заборговане із продажу.

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от чувк розказує про свій фарм, хвалиться прибутковістю, докладно розказує про всі доходи і розходи 9десь з 5 хв.), про "такс" згадки нема...:dntknw:

View: http://youtu.be/0hBUOdv2vn8

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А бурундук існує, хоч і не видно. :)))
    Я всього не буду слухати. Але вже десь на 9 хв. він говорить про те як він собі платить. Що пов’язане із податками. Податки є щось самозрозуміле.
    Якщо Вам цікава тема податків у штаті Вермонт то впевнений можна знайти доста інформації. Як і про федеральні податки для фермерів і навіть місцеві.
    Мені потрібно зібратись з силами щоб зайнятись паперами, цього тижня. Тому в мене 0 бажання розбиратись із паперами фармерів в Вермонті. То дуже інші папери і ніхто паперів не любить. Навіть юристи. :)))
    Але податки є і особа в відео про них непрямо говорить на 9хв.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На 15.48 він говорить про свою історію. "Нам нічого не коштувало розпочати. Ми були на вийнятій землі. Нам там дозволили бути безоплатно."
    Тобто податки платив той хто дозволив.
    Я колись жив у свого знайомого у лісі. Великий приватний ліс. Полював, рибу ловив в приватному озері, гасав голим під місячним сяйвом. І мені то ніц не коштувало. Окрім хіба видатків на сіль і олію. І податків я не платив. Жодного. Але мій знайомий платив і немалі. :)

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там пізніше можна побачити (коло 24), досить глиниста і кам'яниста земля. Не найгірше але немало роботи. І клімат скорше не найкращий.
    Це звичайно не сланцеві гори де худого дощового черв'яка потрібно довго впольовувати під каменями яких більше чим сухої виснаженої землі. Все ж це також не ахті. Відносно бідна Галичина має набагато багатші землі. Не високогір'я звичайно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Індіани , а політично коректно - Native people - неплатять.
    І ескімоси (Inuits) теж.
    Якщо індіанин живе в місті і працює на підприємстві/офісі з нього стягують taxes як зі всіх решта.Тільки потім він це все одержує назад.
    А якщо живе в резервації то крім повернених податків він ще дістає royalty.Це гроші які платить держава за дороги прокладені по резервуації , за використання надр.
    Деякі резервації знаходяться між США і Канадою , то їхні жителі дістають гроші з обох країн.
    Індіани і ескімоси мають спеціальні natives/inuits cards по яким вони купляють речі без податку.І машини теж , а це може бути і 4,5...і навіть 10 тис $ без податку.
    Кожна резервація має свого вождя (Chief).І там майже все рішає.
    Деякі резервації дуже аккуратні.Чисті з добрими будинками.А деякі ....ну як в репортажах Валентіна Зоріна (памятаєте такого?) .
    Я коли ще жив в СССР , думав він бреше , коли дивився Международня Панорама- а виявляєть що він їх знаходив .
    Тут на Заході Канади в Альберті , Бритійській Колумбії , а також в США - Монтана , Північна Дакота , Вашіґтон є багато резервацій.
    В їхніх магазина можна купити дешевше цигарки , ніж в звичайних магазинах.Але мені байдуже бо я не курю.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США вони платять вождю. Принаймні ті що на резервації. Що також є податком. Але це правда законодавство щодо них інше. Вони не є громадянами США а нейтів амерікан. Принаймні так було коли я тим цікавився. Поза резервацією вони втрачають якісь пільги.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шокін не пустив Каська у США. Американці розгнівані

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Час вертатись до гривні :). Колись я мав невеликий гешефт з Хуйлостаном, часто купляв рублі, то курс був 2.8 грн за десяток, потім став 3,4 , і так і зараз стоїть, хоч пройшло вже 6 чи 7 років...Звідки така сенхронність?

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не в ту тему дав посилання. :facepalm:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ура! рубль опустився до 79 за бакс - радіємо ми.

Ділимо 79 на 3 і отримуємо 26,3 грн за бакс. Ринкова ціна на сьогодні. Чого радіємо?

Гривня якимось чином привязана до рубля. Це очевидно. Падіння рубля і гривні дуже синхронне. Є думка, що в Україні є 5 банків з російськими коренями, які контролюють 80% готівки. Може і так - не знаю. Щоб аналізувати інфу тре мати інформацію, а щоб стабілізувати курс потрібно знати що робити з тою інформацією. Бабі Гонтаревій таке не під силу. Завмаг не може керувати банком. Навіть економіст не є ще банкіром. Від тої баби Гонтарєвої нічого незалежить, вона й сама не розуміє що робить. Жодної заслуги в стримуванні курсу у неї нема, бо гривня тупо наслідує рубль. Не більше, не менше. От керувати таким невігласом легко і зручно.

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут Гонтарева. Керівники національного банку ніколи не впливають на курс. Гривня девальвує все своє існування. Керівників багато помінялося. Напевно всі нездалі. Просто все ще економіки як сіамські близнюки. Ще можливо Росія скуповує в Україні валюту.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

то дійсно....

Гонтарєва ні при чому. Вона що є, що її нема.:)))

не тільки гривня. всі валюти падають в ціні, але .... є мірка.

якщо вони ні "бе", ні "ме", то так.

а без НБУ то можливе?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так трубіли ж цілий рік суки шо вже гривак від рубля відвязали...
    На насіння гАланське ціни того року будуть фантастичні, а відчизняний виробник за час дишевого бакса загнувся практично повністю...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що нац. банк може зробити? Тримати курс на резервах, як Росія? Шось теж не сильно дієво.

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Всё это, конечно, весело.

Но у меня давно вопрос - почему так гривня привязана к рублю? Чётко прослеживается пропорциональное изменение курса обеих валют к доллару.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Кажуть, що в Україні діють російські банки і їх дочки. І як тільки рубель починає падати, то ті банки скупляють долари. Відповідно, гривна падає

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

хоча би друкарку виключити і то вже плюс.
    Гривня, долар - це товар і ціна на них залежить від кількості пропозицій.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отут має бути робота нацбанку.
    Є правила купівлі валюти. Не може банк купляти валюту просто так, бо хтось там падає. Банк купляє валюту виключно по потребі клієнтів для розрахунку з іноземними клієнтами. За цим тре слідкувати.

а де твій аватар? :)