Курс гривні.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 5 лют 2014.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Думаю, що долар по 30 вже не за горами.

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так.

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Того року то ше наврят чи можливо, але з часом чому б і ні..Особливо якщо "добросусідські відносини" таки будуть розвиватися...Мені до Польщі "через город", а до Львова 80 км, 40 з яких виглядає так ніби рускій мір вже тут побував...

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це цілком можливо...як і відкат до 20) От помиряться в неділю "в нормандському форматі" заморозять війну, сипнуть пару міліардів і впаде бакс, а не помиряться, то і по 50 може бути...:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, курс мало від війни залежить. Курс залежить від злодійства. Але для того, щоб курс був стабільний, потрібно мати совість і бути чесним перед самим собою. То як бізнес, або як сполучені посуди: там вкрав - всюди впало. Самого себе не обдуриш. Як може бути таке? Я краду і економіка на фірмі росте? Або одне, або друге, або та баба - дурочку клеїть.

• Подобається Подобається x 3
  7. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

За курсом гривні у різних точках завжди слідкую на kurs.com.ua/ua

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто у нас зараз головний злодій? Януковича-Азарова не пропонувати...

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну як досвід показує, то звинуватять Путіна.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз заробити добрі гроші для керівників держави - це раз плюнути.
    От наприклад. Путін намагається зробити так, щоб Україна не ввійшла в Європу. Для цього задіюється багато ресурсів - шпіонаж, тероризм по всій країні, підкуп. А можна дешевше - дати Кроліку пару мільйонів щоб він не проводив реформ. Таке довести важко, красти нічого не треба, а просто кинути ЛЕВЕ десь на рахунок у Панаму на імя жінки Кроліка і все. От кролік маячить на екрані, якісь там паспорти вимагає від росіян на просьбу Путіна, розповідає нам про біопаспорти... коротше вішає якийсь непотріб на вуха лекторату, який абсолютно непотрібен сьогодні. Ще мене турбує стиль розмови Кроліка - велика любов в кожному виступі "мужньо" потролити Путіна. Розумієте, я б мовчав, але Кролік з його "мужнім" лицем ніяк не виглядає на кул- мачо- ковбоя. Він скоріше нагадує того Кроліка з мультика в маминих шортиках, такого собі трусливого, але начитаного, але зовсім не морського безстрашного вовка. Але раз він себе так веде, значить таки не боїться, і це може говорити про те, що він працює на Вову, а на екрані просто грає роль месника-патріота.
    В підтвердження сказаного, ми бачимо, що за час правління Кроліком Уряду, жодних реформ не проводиться. Жодних!!! У мене таке враження, що він просто саботує реформи.

Може у когось інша думка. Аргументуйте.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це геніально, Мих, багатоходовочка 80 рівня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що ні?

А за рік, як допре до народу, що Кролік - гівно, він же скаже: починайте з себе.
    Тобто, я - наївся, починайте з себе: робіть революцію, вмирайте... вже для іншого пройдисвіта.

І не посадять! Він ж нікого не посадив!

13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Новий оптимістичний прогноз 50 до кінця року

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Китайського нового року?:)))

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

беріть вище....

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Похоже йде до того що скоро Томагавки полетять, а значить можливо все, від пива на Москві по три гривні до 300 грн. за бакс.

• Подобається Подобається x 2
  17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пока США может тратить доллары, а не жизни, никакие томагавки никуда не полетят.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от і 30...

Теща жаліється, шо тюлька тепер непристойно дорога, вже навіть собі шкода, не то шо котові...Я порекомендував купувати карпа, він дешевший за тюльку :mocking:

19. Saut

Saut Цинічна Бендера

Ви дарма шукаєте чорну кішку у чорній кімнаті, при тому що кішки там нема.
    Є сотні схем заробити кролятинам та Пєтям.
    І не два мільйони. А два, чи може двадцять. Мільярдів.
    От вам наприклад сама проста схема, через яку нинішні вкрали грошей більше ніж яникам снилося.
    НБУ друкує мільярди гривень. Десятки. Сотні. Надлишок гривні спричинює девальвацію та інфляцію? Раби проковтнуть. Так от. НБУ дає ці мільярди гривень "правильним" банкам. Під пильним оком Гонтарєвой. Правильні банки за гривню скуповують весь бакс що є. Так, що його хрєн купиш. Тіко у спекулів. Скуповують по 10-12-14-16-18- і так до сьогодні.
    Потім ці банки - НБУ=державі віддадуть знецінені фантики.
    ????
    !!!!Profit

Ця влада "поімєла" Україну вже так, що тім не снилося.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але при всьому тому факт є факт. Кролік реформ не робить. Чому?

а де твій аватар? :)