Купую квартиру вперше - потрібні ваші поради

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Богдан Демидов, 27 вер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Доброго дня!
    З понеділка буду купувати квартиру від Еко-Дому,як проходить весь процес купівлі?

Купую вперше і боюсь,щоб мене не киданули при покупці ( махінації з документами і т.д)

• Подобається Подобається x 2
  2. Keith

Keith Well-Known Member

Екодім через ФФБ продає, це один з самих безпечних видів договорів, якщо , звісно Управителем не виступає шарашкіна контора. Через яку установу у вас там буде?
    Документи та дозволи перевіряйте, зверніться до юриста в цих справах який вам допоможе детально у всьому розібратися, бо так в двух словах і не розкажеш. Також при підписанні не жалкуйте часу ще раз перечитати кожну сторінку , кожне речення, перевірити всі свої дані ( ідент. код, паспортні дані) .

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Головне в той день сильно не хвилюватися, бо так можна сумку з грошима в автобусі забути :)

4. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

А я скажу бути впевненим і виторговувати знижку бо часи складні...хоча залежить від ціни і об"єкту.

5. Банк Київська Русь

Так в тому то і справа,що я не розумію який має бути той договір :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Keith

Keith Well-Known Member

http://zakon4.rada.gov.ua/laws/file/text/14/f397266n11.doc
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/978-15
    Типовий договір. Закон. Ще правила ФФБ візьміть і перечитайте .
    За цей банк нічого не знаю, про його надійність в наш час дізнайтеся.

7. Добре,вдячний дуже.

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

щодо Екодому , бачив рекламу по ТВ вул.Підголоско новобудова від 6500 грн\ м2 , зайшов на сайт вільні квартири там від 10 000 грн\ м2
    це як ? :dntknw: ще одна шарашкіна контора ?

9. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Скажу всім по секрету, що в того банка власник той самий, що і компанії, яка будує та продає ;)

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Там знижки індивідуальної не буває, чув від людини, яка давно та добре знає дружину власника (з дитинства дружили сім'ями), хотів там брати квартиру якби дали знижку, не дали ні копійки, купив на вторинному ринку, але як не парадоксально в будинку від того забудовника.

10. novoselik

novoselik Well-Known Member

ну що, купив?

11. Вніс перший внесок

• Подобається Подобається x 2
  12. hockey

hockey Member

А чому на Манастирскій не захотів?

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

А чому на Манастирский не захотів? Там вже дом готовий.

13. Район не дуже нам сподобався.

14. Kenara

Kenara Member

і як? Це ж вона ще будується чи вже поселились?

15. Лише почала будуватись.

16. shelev

shelev Well-Known Member

Богдан Демидов, ну тоді удачі. Сподіваюсь, що до моменту здачі будинку у експлуатацію все буде гаразд.

17. Спасибі Вам!
    Скільки часу потрібно,щоб почати будівництво хоча б першого поверху?

18. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Дуже багато факторів, основне то геологія. Цокольний вже є?

19. Ось цього не знаю :sad:

20. lalalupsiya

lalalupsiya New Member

доброго дня! хочемо придбати квартиру на роксоляни 43а.Може хтось порадить чи варто це робити:всі за і проти. буду дуже вдячна за інформацію ;))))

а де твій аватар? :)