Купуй українське!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Un.Known, 4 лип 2014.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У цьому напрямку нажаль не підкажу. Я знаю електронщиків, знаю тих хто складає санітарні машини зі старих УАЗиків, знаю тих хто плете сітки.

Одного не можу зрозуміти - Ви хочете допомогти нашим бійцям чи банально заробити гроші? Російській армії теж продасте свої вироби?

• Подобається Подобається x 1
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так Украина еще и вакцину для прививок в России закупает

3. sproks

sproks Active Member

Допомогти бійцям хочу. :uanew:Але у самого коштів для виробництва такого виробу - нема. Тому потрібний інвестор.
    Та й їсти кожний день хочеться, і сім'я теж просить. Дитину ще не навчився кормити тільки патріотизмом. По суті 6 рідних, а заробляю один. Чи може розкажете як ... ?
    Щодо російської армії, то не на часі. Зараз однозначно ні.
    Ракети у них теж з нашими двигунами, так що, зараз розстріляти тих, хто їм продавав ? Чи не купувати той клятий газ ? Нехай все стане і померзне - тільки-б не з Росії...
    Я думаю той режим (пуйла) буде не довго. :bandera:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну.... А якщо у вакцині речовина, яка подавляє волю?

Маєте посилання?

5. sproks

sproks Active Member

Або потенцію....???:)))

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ, а хто в Україні робить нормальне взуття?

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Временно исполняющий обязанности министра здравоохранения Украины Василий Лазоришинец не исключает, что в дальнейшем будут проводиться закупки вакцин российского производства, передает Интерфакс-Украина.
    Он пояснил, что около 60% вакцин, которые используются врачами в Украине, были произведены в России и отказаться от их закупки вряд ли получится. По словам врио главы Минздрава, некоторые западные вакцины стоят в 10 раз дороже, чем их российские аналоги.

“Та же вакцина БЦЖ была российского производства… Такая же вакцина БЦЖ, только датская, она в 10 раз дороже. Поэтому мы, конечно, не должны поддерживать врага, потому что Россия на сегодняшний день наш враг, но с другой стороны, как врачи, мы должны ставить на первое место здоровье пациента. Поэтому здесь нужен здравый смысл, а не так, что отрезали и все. Если нужны будут определенные согласования от правительства или от Совета нацбезопасности, будем их получать, но будем использовать те вакцины, которые необходимы пациенту”, – сказал Лазоришинец.

По его словам, к настоящему времени закуплены 100% вакцин, предусмотренных календарным планом прививок, и некоторые из них уже поступают.
    http://amm.net.ua/vakc-from-rasha.html

8. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

на счет взрослой не знаю, но детскую когда попадаю беру этой фирмы http://beregynya.com.ua/

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А те, що далі купуємо газ ітд - нічо?

Ця акція проти державним закупівлям - капля в морі.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як нічо? Оплачуємо окупанта.

капля - до каплі....

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

відкати, а не здоровя пацієнта. Нафік ти вакцини. Зробили б добровільно і хто хоче - той платить і всі діла.

То взагалі не проблема.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Мальви.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, а де тоті мальви продаютсі?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, в Гуглі забанили?

http://vzutya-malvy.bigopt.com/

Львів у своєму стилі, український сайт, але "прайс-листЫ".:facepalm:

13. transhume

transhume Well-Known Member

У зв’язку із наводненням світового ринку китайськими товарами, у ряді розвинених країн (США, Голландія і т.д.) почалась міні криза з робочими місцями (безробіття), спадом національного виробництва. У відповідь появився рух під загальним девізом «Купуй своє, працюй у своїй країні!». У США цей рух називається «Американський Альянс за Робочі Місця» (American Jobs Alliance). А ось лозунги голландського руху (перекладіть за допомогою гуугл-перекладача, якщо є така потреба: · Dutch products, first, last and foremost
    · Purchasing foreign made products is un-Dutch
    ·It is not right to purchase foreign products, because it puts Dutch people out of jobs
    · A real Dutchman should always buy Dutch-made products
    · We should purchase products manufactured in Holland instead of letting other countries get rich off us
    · Dutch people should not buy foreign products, because it hurts Dutch business and causes unemployment.
    Ніколи б не подумав, що і в нас може початись щось подібне. Газети у Львові все-ще продовжують так розхвалювати іноземні товари і опльовуюти все «мейд ін Юкрейн»!

14. Un.Known

А дайте посилання, будь ласка.

15. transhume

В майбутньому - зараз вдома немаю жодної газети - перед Новим роком все традиційно викинув.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

А ось по пам'яті знайшов один матеріал (в Інтернеті) (не дуже "яскравий", але..).
    http://www.wz.lviv.ua/life/122930

Автомобіль за... тисячу євро

18 травня 2013 року 13:00
    «пересідають із сумного українського автопрому, але набагато комфортніші і більш функціональні автомобілі…» - цитата із «ВЗ» (НА ПОЧАТКУ СТАТТІ)

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

16. Un.Known

Постарайтесь, будь ласка.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Але ж він таки сумний! :sad:

18. transhume

Але ж стаття знеохочує, на мою думку, купування автомобілів українського виробництва і протиречить духу т.з. «споживацького етноцентризму / економічного націоналізму» (Consumer nationalism / ethnocentrism). Частково за рахунок також цього принципу Японія вийшла в лідери – японці купували тільки своє - після війни, як правило, нижчої якості в порівнянні з американськими товарами на їх ринку -, що означало і фінансування домашнього виробництва, і робочі місця, і поступовий прогрес своїх фірм-виробників. НАЦІОНАЛЬНА СОЛІДАРНІСТЬ. Купуй українське! не означає, що українське краще, а тому, що воно українське - за голландським лозунгом - A real Dutchman should always buy Dutch-made products!

19. Esculap

Esculap Member

Всех с рождеством. Живу в Новошахтинске. На новый год видел в магазине пиво "Львівське" 1,5л. По 49 рублей. Пользуется спросом. Средняя цена пива 1,5 л в Новошахтинске 100 руб. Есть магазин Белорусских продуктовых товаров. А вот украинских нет. Украинские продукты недорогие и вкусные. Жаль.....

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

даже не смотрите в эту сторону если не хотите стать бандеровцем...
    вредное оно для кацапов, они, испив львовского пива, сразу начинают петь одну извесную песенку

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)