Купуй українське!

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Un.Known, 4 лип 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

З салату точно повітря не відкачують...скоріше навпаки надувають, щоб виглядало солідніше :mocking:
    Шось таке

2. exsbar

exsbar миється в бані

мені подобається український одяг для малечі.

3. npocmo

npocmo дачник

а мені кавуни :blush:

4. manur

manur Well-Known Member

А вона точно вкраїнська? І у вас в Самборі всі тіко на краватях сплят?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Так в них не меблі а меблю

• Смішно Смішно x 1
  6. Cobimen

Cobimen Well-Known Member

Багато гарного та якісного одягу виробляють у нас, деякі відомі міжнародні бренди замовляють пошив одягу. Наприклад, тут сукні виключно від українських виробників.

7. innokentiyK

innokentiyK Member

А я одягу і взуття деякі фірми люблю

8. GitS

GitS Laughing Man

Підкажіть, будь-ласка, де у Львові можна купити великого розміру чоловіче демисезонне пальто саме Українського виробника?

9. OlenkaKrylova

OlenkaKrylova New Member

в мене влітку друзі приїжджали, так їм так все українське сподобалося.Хоча вони з Білоруссії, але дуже припала їм до душі наша кава та шоколад. Теперь ось замовляю їм на сайті фірми Тіко-Чако постійно та передаю, бо не можуть без неї зранку прокинутися.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я дотримуюсь правила як у футбольних командах: " Якщо легіонер-іноземець за багатьма показниками випереджає вітчизняного футболіста, значить може його витіснити ", так само із товаром, дещо українське значно випереджає.

11. Lanktocha

Колись приходилось у Білорусь на закупи їздити, вони не кавомани, але мені їх шоколад дуже сподобався, нагадав той, що був ще при совку за мого дитинства, значно натуральніший, порівняно із нашим.

12. iso

iso Well-Known Member

13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Буває дійсно добротне. Але недовго. Потім наче хтось навроче.
    Колись записав на відеомагнітофон "П'ятий елемент" за перекладом каналу "1=1" - десь у 1999 році. А потім інші та російські показували - вже не то...
    А з Білорусі хвалили "Немірофф з перцем " та цигарки "Тройка".

14. Коммунарец

Може інертні гази туда закачують (Аргон, Радон, Гелій і т.д. ), щоб довго зберігалося та не втрачало коліру? На гелій перевірте: вставити трубку і потягнути... Якщо голос не змінився - значить щось інше, а не гелій. До речі, радон мабуть точно є. Він всюди є... А може просто продукція стара і має час, коли упаковка надується від життєдіяльності бактерій?

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:haha:

та Ви, дивлюся, спеціаліст в усьому, за що мова не піде

16. Latana Royal

Чи Вам не знати, що для салату головне - щоб не давився.
    Тільки Комунарцю не кажіть. Нехай думає, що там гелій :)))

17. Latana Royal

Позавчорашній день, ваш Атлант

• Креативно Креативно x 1
  18. Коммунарец

Як то ви так знаки припинання невдало розставити? Хто надиктував? Хоча... Я такого неукраїнського не вживаю.

19. Lanktocha

Як на мене, може відрізнятись оригінальне імпортне, приміром кава "Якобз", ніби імпортна торгова марка, але хто купував таку каву у Німеччині - смак зовсім не той, що така кава розфасована у нашому Тростянці, так само буває і з побутовою хімією.

20. Коммунарец

Ясна справа, що ми віднесені до країн третього світу - на рівні Гондурасу та Зімбабве... Ніхто масово завозити не буде продукти, які споживають в ЕС, а під відомою маркою буде продукт з місцевої сировини з додатком частинки оригінального фірменного для вигляду. От порівняйте мінеральну воду "Боржомі" в пляшках з водою "Трускавецька". Остання нічого немає спільного з курортною водою - ні Нафтуся, ні Марія. А після Боржомі є лікувальний ефект - нирки гудять, як в Трускавці наче.

а де твій аватар? :)