Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

зрозуміло, що з продуктами хімічать... але хоч би знати, що купуєш, бо на етикетках як наприклад йогурти наших виробників не пише повної розшифровки наповнювача: пише приблизно так - наповнювач суничний, емульгатор чорничний ідентичний натуральному і т.д., а який то і які Е він має вони того не уточнюють... тобто повної інформації про товар не пишуть... а чому?:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пиво - "Чернігівське Біле", кетчуп та томатний сік - "Чумак", соки - "Sandora", літак - АН-28 :good:
    Щоб не лякати! :)))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В 2002 році був на "Чумаку". Якраз з гнилих томатну пасту і виробляють. А з пасти вже... Почитайте з чого зроблений томатний сік. А в 1982 році був на К.Подільському консервному заводі. Різниці в технології ніякої. Тільки консервантів, отих Е.. було менше.

• Подобається Подобається x 4
  4. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Я тоже Оболонь предпочитаю. Был у них на заводе, все на высшем уровне. Кстати единственное украинское пиво производимое в Украине :) Все остальные торговые марки выкуплены иностранными компаниями.
    Хотя говорили что в сезон (летом) качество пива падает, так как продавать надо столько, что не успевают производить, вот они и сокращают до минимума производственный процесс (выдержку и т.п.)

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Почему единственное? :) Не единственное. Я вот на этом давно и плотно сижу:
    http://www.ppb.com.ua/
    :good:

• Подобається Подобається x 6
  6. VasMT

"Сиджу" вже зо два роки на Першій приватній броварні. "Старе Місро"- НАЙКРАЩЄ!
    Хоч в склепі під хатов 6,75.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Я пива не п"ю. Коли я не в Україні.

А от коли п"ю - то "Авторське", від ППБ.

• Подобається Подобається x 1
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Сиджу i думаю, чи попсули менi форумляни малiну всiєю правдою про українськi сочки iтд, чи врятували вiд споживання хiмiї. Сьогоднi дивилась, дивилас на рiднi печенька, сочки, баньки з консервами iтд... та й пройшла мимо :sad:

• Подобається Подобається x 6
  9. VasMT

БудЕте в Стрию компенсую кавою і Мартіні! ... (не зустрічав в Стрию Авторського).

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

мабуть для того щоб не обтяжувати покупців чтивом такіх слів як трибензонатогідрітамонію, діхлоропропіленистий сульфанат та і.н.

• Подобається Подобається x 7
  11. NIK

NIK Well-Known Member

Печиво галетне можете споживати не задумуючись. Там майже нема шкідливих домішок

Згідний що Перша приватна броварня - що Авторське, що Старе місто, що Чорне - найкраще українське пиво. І в Києві його розкуповують міттєво. І усі мої друзі споживають це пиво. Оболонь було колись нормальне пиво, але зараз.....

Останнє редагування модератором: 21 бер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК там на опщєпанятнам є версія...

Зате "Десант" в асортименті. :haha::haha::haha:
    Нє?

13. VasMT

Якщо вам смакує, можу поставити...

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дякую!
    Хоть поутру, да на своі. (с)

15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

І я була на нашому молокозаводі. І нічо так,виробництво повністю закрите.
    Роблять лише з нормального молока, сухе лише на продаж.
    Так що не тре всіх під одну гребінку чесати.

• Подобається Подобається x 5
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

що? москалі оточили? :russian_ru::russian_ru::russian_ru:

17. Summer

Summer Well-Known Member

на продаж кому нам?

18. Max_

Max_ кл. москаль

Если правда оно - ну хотя бы на треть (с) ))

19. VasMT

А, перепрошую, де вони стільки молока беруть? Тим більше НОРМАЛЬНОГО. По даним комстату львівський молокозавод розрахований на переробку 400 тон молока на добу. На львівщині 178 тисяч голів ВРХ http://www.stat.lviv.ua/ukr/si/press/2009/p040209_2.pdf. Це і бики, і воли, і телята, і власне корови. [​IMG]
    178000*10=1 780 000л, тобто 1780 тон. Це повний середній надій за область. Але я не маю даних скільки на львівщині молокозаводів. На такі потужності - на чотири молокозаводи. А на львівщині їх мабудь більше.

20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ні, здебільшого закордон. Тобто, це оптовий продаж

А я і не про Львівський молокозавод ;) Та і заготівля молока не лише у нашій області.

Хоча, погоджуюсь з вами, хорошої сировини і справді дуууууууууууууже мало. Між іншим самі собі і винні. Нарід здає фігове молоко (з домішками, з купою непотрібних бактерій і т.д.) а ти потім попробуй з того щось нормально зробите, якщо молоко тобі не кисне, бо господиня тупо додала туди соди :sad:

а де твій аватар? :)