Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, так це ж "мій" район! Добре знаю той магазин, там ще була продуктова крамниця "за совка". Але сосисок чи, взагалі, м"ясо-ковбасних виробів ще там не купував (треба спробувати якось). На рахунок цін - ТЕМП завжди "славився" високою ціновою політикою (в тому районі), зате у них можна купити багато чого цікавенького і імпортного з продуктів.

• Подобається Подобається x 1
  2. scriber

scriber New Member

українське для дітей

Якщо вже тут говоримо про українське, то ві Львові є ще зародки українського в свідомості людей - я бачив свіжий магазинчик ДИТЯЧОГО ОДЯГУ з асортиментом лише від українських :naci:виробників дитячого одягу. Магазинчик відкрився нещодавно на вул Ф. Ліста, і площа там невеличка, але асортимент не скупий. Можете перевірити при нагоді.
    p.s. Якщо забаните як рекламу - то закривайте гілку - бо якже ж тоді українське пропагувати ....хоча б з таких міркувань не варто ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нажал з кожним останнім роком якість українських товарів падає, продуктів особливо. В мене дуже часто буває що приношу з магазину покупки і половина відразу летить у смітник, раніше такого не було.

4. Summer

Summer Well-Known Member

... щоб такого не було, уважно читайте етикетки, а саме склад в магазині , нехай це забере трошки вашого часу, але не викинете нічого у смітник

5. Radzik

Radzik Особистий консультант

Якщо ціна виготовлення перебита 3 рази, то там читай не читай... о_О;)

6. Summer

Summer Well-Known Member

то точно, тоді таке не беремо ))

7. scriber

scriber New Member

......багато продуктів підозрілого походження. Проте, тут узагальнювати не варто - все таки не всі люди одночасно позбуваються совісті як останнього непотребу. Багато добрих українців не втратили чеснот і послуговуються ними. Відповідно і продукцію роблять якісну - адже знайомі і з вимогами і потребами споживача. От тільки нюанс, що тим найчеснішим завжди найважче....факт.

8. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

Зараз хіба на ринку щось домашнє купувати)
    більш вітчізняного продкту вже немає. Але з домашньою продукцією і облажатись можна скорше

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А вам не здається що зараз для української промисловості настав золотий час....хватить тільки довести що товар зроблено в Україні а не в Китаї і його з руками відірвуть))).......(продуктів це не стосується)

10. night

night Well-Known Member

Здається. Бо яку б фігню не виготовили чи яку б отруту не додали в їжу, українець завжди це купить і підтримає вітчизняного виробника щоб той часом не збіднів

• Подобається Подобається x 2
  11. Radzik

А ви думаєте імпорт "для України" набагато кращий. Не забуваймо, що сюди везуть товари як "для країни третього світу"...

12. Balamut

Balamut Well-Known Member

А що тут такого образливого? Як в більшості населення з'явиться багато грошей, всі в ту саму мить повезуть на товари для країн першого світу.

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Так проблема в тому, що ціни в нас і без того вищі, ніж в країнах першого світу...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну відірвуть, і що, як воно лайно-лайном. Молоко з порошку, кисла сметана, фарбована ковбаса, риба розлазиться.

15. night

night Well-Known Member

і все одно воно чомусь краще ніж рідне українське зроблене тими ж українцями чи китайське.
    у нас всіх є очі і розум і ми самі вміємо обирати. Хто що вибере те і буде мати.
    Не все закордонне супер якісне чи супер смачне. Але якщо хочеться шоколаду я купую шоколадки Ritter Sport на Метро. Каву заварну лише ILLY на тому ж Метро.

16. Radzik

Не факт. Ви думаєте якщо в українців стане більше грошей сюди не повезуть "лапки Буша" і інших термоядерний непотріб? Це питання політичної волі в держави і піклування в її керівництва про здоров"я власної нації.

17. night

night Well-Known Member

Ясна річ що повезуть. Бо навіть маючи багато грошей наш народ буде це купувати (бо дешевше).
    Я згідна що держава не турбується про якість продуктів харчування, але ж і люди мають очі. І купують заморожені, синьо сірі пельмені, багато раз розморожену і заморожену рибу і т.д.

18. Gron

Gron тафгай

Заради загального розвитку скажу, що "лапки Буша" найякісніший продукт, бо відповідає штатівським стандартам, бо антибіотіки виведени, на відміну від нашої, а ціна низька бо там вживають "біле" м'ясо, тому на "червоне" вона стокова.

19. Papayans

Papayans Well-Known Member

....Сами же американцы окорочка не едят. Они предпочитают экологически чистое белое мясо - грудки, а красное мясо или ножки, чтобы не выбрасывать, отправляют нуждающимся, делая на этом большие деньги. Минимум - полдоллара с килограмма.

Три месяца назад Украина запретила ввоз американских окорочков, еще раньше это сделал Китай. Дело в том, что как раз в конечностях бройлеров скапливаются антибиотики, которые американцы используют при их выращивании. Те же самые антибиотики, которыми лечат людей.

«Когда человек потребляет это мясо с остатками антибиотиков, то они, естественно, накапливаются и в организме человека. Теперь человек заболевает. Врач ему прописал для лечения тот же пеницилин. А в организме определенное количество уже накопилось. Таким образом, лечебная доза нарушается», - рассказал Владимир Фисин, первый вице-президент Российской академии сельскохозяйственных наук.

Как следствие - понижение иммунитета и сильные аллергические реакции. Особенно опасно это для детей. На одной чаше весов оказалось здоровье нации, на другой - коммерческие интересы американских партнеров. И департамент ветеринарии России сделал выбор: запретил ввоз американской птицы.....

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

В основному китайського виробника підтримуємо

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Я про промислові товари а не про продукти.....от тільки де їх взяти)....

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Ложили вони на наше з вами здоров'я....хворі ше на лікарства тратити будуть + до пенсії не доживуть...державі з хворих користі більше))

а де твій аватар? :)