Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. У нас є якісь імпортні сири, але вони ще дорожчі за наші. Тому купуємо дорогі.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А давайте поговоримо про український шоколад! Досить про імпорт!
    Я купую чорний шоколад без цукру, АВК, Донецьк. Чудовий шоколад, і калорій небагато! :good:

3. А я не люблю чорний.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У нас цена начала падать, шосткинский сыр стоит меньше 60 грн

5. Anaid

Anaid Well-Known Member

А про шоколад взагалі мовчу,наш "світоч" тепер не купую,розчарувалася повністю в ньому.Ще може бути "Рошен" але так само якість чомусь все знижується:sad:

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Як тільки зняли Тимошенко, наступного ж дня впала ціна на сир, впала валюта і почалася весна! :haha:

• Подобається Подобається x 3
  7. syavych

syavych копач

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Після перегляду "Інфошоку"не те що їсти, а навіть говорити не хочеться.Підрахували, що плитка шоколаду(справжнього) не може коштувати меньше 15 гр.Колись любила шоколад. а зараз навіть не тягне-не смакує.
    Не шоколад, а солодко-приторний пластелин.От чому всі соки, солодощі занадто солодку, невже не можна класти меньше цукру?

• Подобається Подобається x 3
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це расизм?:haha:

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Згоден. Дивився цю гидоту пару раз - як відкривається череп і туди заливається, перепрошую... Лайно.

Більш-менш довіряю тільки передачі "Знак якості", яка йде на "Інтері". Ця передача на цьому каналі - як квітка, що виросла на смітнику. :good:

• Подобається Подобається x 1
  10. La esposa

La esposa Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я таке бачила... Але як ту всю серію передач подивитись, то можна з голоду померти...

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Не все так гарно і там. В мене викладала жіночка з того центру контролю якості, вона періодично з"являється в передачі. То повідомила, що вони роблять вееелику послугу, що беруться за перевірку якості, бо там дуже вже багато реклами і дуже суб"єктивно беруться ТМ

• Подобається Подобається x 4
  12. Summer

Summer Well-Known Member

аналогічно, от наробили ми реклами тому королівському сиру )))))

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А де там реклама? Я не помітив. А ТМ там вибирають запрошені. Ти вважаєш, що їм кажуть - "візьмете це, оце і оце"?
    Вважаю передачу більш-менш об"єктивною. І Костя Грубич - внушаєт довєріє. Морда лиця у нього чесна. :haha:

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Згоден. Це не просто несмачно. Це вкрай шкідливо. Захворюваність діабетом в Україні - до 10% населення і постійно зростає.

14. Summer

Summer Well-Known Member

від шоколаду? не смішіть....

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ага! Аж сємки пішов рекламувати :crazy:
    Ну запрошені так само можуть вибрати і 10 марок, а в більшості 1-2, якими користуються/вживають. І все одно потім Костя сам докидає декілька марок. Тут нічого кримінального нема, такі закони телебачення і його окупності чи то прибутковості.
    Я, наприклад, була практично на всіх "молочних" заводах заходу. І можу сказати що їм, а чого уникаю :bad:. Так само там в передачі є рейд на виробництво, то викупити яка то марка виробляється досить легко. І для мене це є показником, що я б саме це й купувала.

16. ograda

ograda Well-Known Member

Якщо вже так залежить на українське, а тоді вже решта - купуєм колючий дріт! Хоч прямий, хоч спіральну Єгозу - цілком українське від сировини до робітника. Ароматизує патріотизмом...

Хоча задумка все ж таки американська...

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я перепрошую, шановна. В дописі, на який я давав відповідь, і яку ви люб"язно цитували, згадується не тільки шоколад, а також надмірно підсолоджені соки і інші солодощі.
    Це дійсно так: надмір вуглеводів, особливо так званих простих, зокрема, цукру, виснажує підшлункову залозу, спотворює обмін речовин, призводить до ожиріння, гормональних порушень та діабету.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

А мені це не вдавалося... Ні, здається, одного разу щось колись випадково промайнуло на конвеєрі, якась ТМ... І то, не запам"яталась. :dntknw:

А щодо "схованої" реклами - давайте подумаємо: якщо власник ТМ, якого "зганьбили" на ТБ, показавши реально низьку якість продукту, захотів би зробити "хід у відповідь" - то невже він, маючи мільйони і десятки мільйонів, не знайшов би в телепередачі тієї "схованої " реклами і не звернувся б до суду? :bye2:

18. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Щодо польського Королівського сиру. Ми також його полюбили, бо смакував, але! Недавно попав на очі довгий термін придатності, тобто тривалість зберігання, аж кілька років і це мене не втішило. вирішили таки купувати укр.з терміном 3-6міс. Можливо це просто моя зайва перестрашеність...

19. Це явно з консервантами.
    А скільки він коштує?

20. night

night Well-Known Member

термін зберігання сирів до 2-х місяців. є окремі види сирів які можуть зберігатись пару років. Але треба знати виробників, сорти і при можливості вимагати сертифікат відповідності даного товару. Та і коштує таки сир не дешево...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)