Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Сир в нас вже давно возять з Польщі, особливо багато почали возити, коли він в нас перед святами сильно подорожчав. А на рахунок цитрусових, то скільки пам"ятаю, вони завжди були привезені з Польщі. Не знаю, як зараз, але раніше ціна виходила на половину дешевша

А на рахунок українських товарів, то купила собі на днях піжамку, вироблену у Мелітополі. Гарненька така, на дотик дуже приємна, але ще не прала, не знаю, якою вона буде після прання. Надіюся, збереже свої форми :)

• Подобається Подобається x 3
  2. У нас цитрусові грузинські і турецькі продають. А щоб у Польщі вони росли, так я таке вперше чую.

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Від супермаркетівських? Не дивно. :) Там взагалі одна хімія. Краще на базарі купувати.

Молодь - це не тільки неповнолітні. Повірте мені, я знаю, як п'ють деякі 18-19-річні.

3. syavych

syavych копач

На базарі не хімія? То де такий є?

4. Gron

Gron тафгай

Про що і мова.
    В цивілізованих країнах, повнолітньою вважають людину з 21 року.
    В Україні також, але кого тут турбує закон.

5. Треба купувати в бабок, а не в перекупників. Звичайно, деякі теж кроплять, але не всі.

Тобто пити у 21 вже безпечно, а в 19 не можна?

6. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну естественно, разве эти европейцы понимают в подсолнечном масле. Я всегда покупаю сыродавленное масло

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Велика проблема українців в тому, що вони їдять багато картоплі та тваринних жирів. Звідчи - ожиріння, інфаркти, інсульти, цукровий діабет. Цими хворобами в Україні хворіє переважна БІЛЬШІСТЬ населення!

Справа в тому, що картопля накопичує ті самі отрутохімікати. Накопичує небагато, але в зв"язку з тим, що картоплі з"їдають багато (іноді понад 100 кг/людину в рік!), тому й отрути в організм потрапляє багато. Отрута разом з крахмалом та жирами, які і окремо, і, особливо, разом, дуже й дуже некорисні у великій кількості, "вбиває" підшлункову залозу. А зараз до цього "букету" дадаються ще всілякі ароматизаторі, емульгатори, "поліпшувачі смаку" тощо. Далі - все розвивається по однаковому для мільйонів людей "сценарію". :sad:

Відмовляйтесь від великої кількості картоплі, макаронів, хліба, жирів, потроху привчайте до цього свої сім"ї!

Споживайте свіжі овочі (крім картоплі), рибу та морепродукти, відварене м"ясо птиці, відмовляйтесь від смаженого.

Не кричіть "а що ж тоді їсти?". В Інтернеті багато інформації з цього приводу. Не кричіть також "а за що його купити?". Відмовтеся від шматка сала і регулярно замінюйте його салатом зі свіжої капусти з зеленою цибулькою, яку ви можете виростити самі, навіть у хаті! :good:

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

"Америкосы" вон вообще тупые. Во всяком случае, РФ с Задорновым в это радостно верит. Я почему-то нет. :haha:

"Сыродавленное" масло, в основном оливковое (которое во много крат полезнее подсолнечного) - есть везде, в каждой европейской стране. Есть и у нас, в каждом супермаркете. Просто оно не каждому по карману, так как хорошее масло стОит 100-400 грн за литр. А европейцы, которые "ничего в этой жизни не понимают" - покупают. :))) И живут нааамного дольше нас. :cry:

9. Тим22

А почему белоруссы живут больше?

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Ничего подобного, подсолнечное масло ничем не уступает оливкомому, это все реклама западная

10. Взагалі-то мова йшла про виправдання високих цін на алкоголь.

В Америці ожирінням і діабетом хворіють більше.

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не искал информацию по белорусам. Думаю, что больше украинцев они не живут. И насчёт остального Вы неправы. Оливковое масло содержит намного больше очень полезных полиненасыщенных жирных кислот, чем подсолнечное масло.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

Тобто, не варто хвилюватися, що смертність від хвороб серця, судин і діабету в Украіні щороку зростає вдвічі і стоїть на 1 місці серед інших хвороб?

З американцями зрозуміло - мало рухаються, бо у кожного автомобіль. Але у нас - причини інші. І результати у нас незрівняти з США.

Смертність в США від хвороб судин і серця (які спровоковано в т.ч. і ожирінням та діабетом) - 300 людей на 100000 населення. У нас - вище від 800! Так само і в РФ, 800!

До речі, знайшов діабетичну статистику по РФ (у нас, скоріше всього, не краще):

Уровень заболеваемости сахарным диабетом в России сегодня вплотную подошел к эпидемиологическому порогу. В России зарегистрировано более 2,3 млн диабетиков (неофициальная статистика называет цифры от 8,4 до 11,2 млн человек), из них более 750 тыс. нуждаются в ежедневном приеме инсулина.

Жах.

• Подобається Подобається x 2
  12. Тим22

Живут, только не благодаря маслу, а лучшей медицине

13. Все, переходимо на трав'яну дієту.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тобто на підніжний корм? )

15. На підніжно-городний. :)))

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Що ж таке наша трав"яна дієта?

Трав"яна дієта - це сісти на зелену-зелену травичку, дістати добрий шматик білого-білого сала та м"якенького-м"якенького хлібця.., золоту-золоту цибулинку.., прозору-прозору пляшечку, і...

:nyam2: :))

• Подобається Подобається x 4
  17. :nyam2: Нащо нагадали? :sad:

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Спокушаю. :nyam2:

А сам зараз снідаю салатом зі звичайної нашої білої капусти з вареним норвезьким кальмаром. Хліб з вівсяними пластівцями - випечений в автоматичній хлібопічці вночі.
    І ложка смачного ДОМАШНЬОГО майонезу. Сам зробив - олія, жовток, гірчиця, сіль, перець. Чай. Вся родина їсть те саме. :)

19. :bad:

Мій дідусь колись робив. :)

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Смачного. :) В кальмарах та морській рибі - білок та йод. Без йоду люди хворіють і інтелектуально дуже дурнішають - серйозно, це доведено. :y:

а де твій аватар? :)