Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. iso

iso Well-Known Member

З цим ми успішно справилися і без іноземціво_О
    Пригадуєте "Пережили блокаду-переживем и изобилие" Що таке СОТ в порівнянні з Юлею
    А якщо серйозно, то і до СОТ треба було прагнути, і до ЄС, і до НАТО, але спішити повільно і розумно:sad:

2. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Все вірно, суцільна антисанітарія, а не їда. Проте мясо на ринках продавати поки не заборонили, хоча наміри такі були. Це не від того, що комусь політичної сили забракло, а від того, що більша половина населення України харчується з тих ринків, а інша частина збуває там свій товар.Просто не на часі, немає чим замінити.

3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Читаю, читаю і розобратися не могу.
    Законодавству у країн ЄС це зовсім байдуже ДЕ продається мясо, ковбасу сир ітд, справа лише у тому - в яких умовах. Хочеш поставити холодильник на ринку, а доовкола холодильника влаштувати відповідні санітарні умови - та дай тобі Бог здоров*я!
    У Польщі багато роздрібної продажи мяся і молочних продуктів відбувається подальше на ринках - але звичайно не во так зі столу. :)

Друга справа - поки УА не є в ЄС ані навіть не збірається за дуже, ЄС зацікавлена лише умовами, у яких продавець зберігає мясо, котре хоче експортувати до ЄС. (звісно не на ринку...)
    До речі - гостріши (ніж ЄС) санітарні цертифікати вимагає для імпорту Росія.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Сволочи.
    Однозначно!!!!

5. Agaton

Agaton Well-Known Member

То вам в Управленнії не сказали ? ;) оті на приклад пшекскі мікроби хитріше жидів.
    Якщо відносиниу з Росією гірши вони активізуються, чесное слово - тоди мяса і молока із Польщі пускать нельзя - і не пускают, ясень пень (с), чо ?
    А якщо кращи - мохна троха пропустити, але обережно.

Ну але і москалі протів пшеків не бессильні.
    В них рівень Балтійського Моря на вимогу підвищується і падає. (або це морське дно так підвищується - точно не знаю :dntknw: ).
    Ну все таки - якщо справи йдуть краще - могуть судна через протоку пілавску у Елблонг плавати, якщо гірше - технични обставини набагато гірші, а особливо глибина переходу не дозволяє - і судна не плавають.
    Во таке :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 24 жов 2009
  6. До чого ви це, не розумію. Ідеаліст - це людина, для якої духовне важливіше за матеріальне, а не той, хто підтримує вітчизняного виробника. Щодо санаторіїв, то я вже не відпочиваю там років 4, а надаю перевагу дачі, бо гроші економлю і взагалі не люблю далеко їздити - отакий я домосід. Було б бабло і не було б тої флегматичності і ліні - відпочивала б на Канарах.
    Щодо продукції - звідки ви таке взяли? Я ношу турецький, китайський , польський, російський одяг, люблю снікерси і рафаелки, користуюся побутовою технікою і косметикою, звичайно ж, не вітчизняною, іще багато чого.

• Подобається Подобається x 3
  7. night

night Well-Known Member

Значить вся справа все таки в грошах. Що і треба було доказати:) Ідемо дальше.
    як це повязується з "Було б бабло і не було б тої флегматичності і ліні - відпочивала б на Канарах." Туди доречі дуже довго летіти:)
    І доречі. Я не матеріалістка тільки тому що вмію заробити..

• Подобається Подобається x 2
  8. Не тільки в грошах. На Канарах природа красива, а я природу люблю. А щодо України, то я її теж люблю. І особисто мене все тут влаштовує.

Так пов'язується:

Лінива я, не люблю перемін.

А матеріалісти не вміють заробляти? Мені здавалося, що навпаки. Матеріалісти, щоб заробити більше, на все підуть, здоров'я підірвуть, часу вільного не матимуть. А ідеалісти, як я, - нам би помріяти, подумати. А гроші - то таке діло. Якби я заробляла багато, навіть не знаю, що б я з тими грошима робила. Мабуть, родичам би роздала чи дітей народила і на них витратила.

9. Gron

Gron тафгай

Не гайте часу.
    Родичі та діти очікують на Вас.
    Я вже не кажу про Мальдіви, Гоа, чи Канари, з Балі;)

10. night

night Well-Known Member

Одними мріями і думками ситий ще ніхто не був. навіть якщо це найпрекрасніші мрії на світі.Кожна мрія рано чи пізно хоче бути втілена в життя.
    Мабуть мріяли б дальше. але вже на Канарах під шум хвильок:)

11. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. перестали лечиться в санаториях по достижению 14 лет.
    Правильно?

12. У мене мрії не про Канари. ;) І взагалі, навела я приклад, і причепилися до тих Канарів. Зрештою, для когось головне - мета, для когось - шлях до неї. От для мене головне - шлях.
    Упс, ми далеко відійшли від теми.

Правильно. І що з того?

13. NIK

NIK Well-Known Member

Щось не пригадую чогось чудового на Канарах. Дуже дешевий Європейський відпочинок, природи майже немає все навколо штучне, як у Єгипті. До речі тиждень на Канар в 2-3 зірковому отелі без переліту та візи коштував від 90 євро... Набагато дешевше ніж у вбитих совдеповських санаторіях Криму.....

Є Мальдіви, Балі.... Чудова природа на Домінікані але сервіс гірший ніж у Турції....

Останнє редагування модератором: 28 жов 2009
  14. Візьму на замітку. ;)

15. Kalinka

Kalinka Active Member

Можливо їм і байдуже, але ви десь є ЄС бачили аналог наших сільгоспбазарів? Побувала в багатьох супермаркетах Європи, але справжніх сиру, сметани так і не знайшла... Мені здається, продавати можна будь де, але ЩО? :)

16. Gron

Gron тафгай

Так вони такого неїдять:)
    Ну нема там, такого продукту, і в Америці немає, і в Китаї, тоб то тільки в нас, та у сусідів- братив:)

17. night

night Well-Known Member

а може це ми звикли до нашого "справжнього"...от нам тепер і не смакує європейський продукт. Я також частенько буваю в Європі. І для прикладу кефі в Польщі набагто смачніший за будь який наш. Відчувається смак і густина. А наш кефір як вода. Сир також смачніший.

18. Домашній чи фабричний?

Я проти заборони таких базарів. Домашні продукти смачніші і натуральніші. Тоді треба буде робити, щоб селяни здавали домашні продукти в магазин, і продавати їх окремо, хай навіть за вищою ціною. Теж саме молоко. Домашнє таааке смачне, а фабричне іноді має присмак сухого. Хіба це молоко? :sad:

19. night

night Well-Known Member

Фабричний. Домашній нема сенсу порівнювати. Навіть в селян які живуть поруч корови можуть давати різної жирності і присмаку молоко. Отже і кефір на смак різнитиметься. Та й такий кефір можна спробувати хіба на селі. До міста його довезти проблематично. буде бовтанка а не кефір.

20. Kalinka

Kalinka Active Member

Так де ви бачили в фабричному кефірі натурпродукти?

а де твій аватар? :)