Купуй Українське! (чи "Романтично пахне ковбаса..?)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем VasMT, 24 лют 2009.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Найперше, що пригадалось, то це українські виробники одягу, які мають свої магазини у Львові, такі як "Крокус", "Jhyva", "Sealine". Якісні, відносно недорогі речі, які нормально носяться не один день. :good:
    Не знаю, що їм мішає робити це для українського споживчого ринку, бо взагалі наші виробники роблять люксусовий одяг - сучасний і модний. :good: До прикладу, львівська фірма "Весна" насправді шиє гарний сучасний одяг, але майже все йде за кордон. :sad: Коли є замовлення пошити щось для українського ринку, то виготовляються якісь стандартні і нецікаві речі. От чому проводиться така "політика" - отого я не розумію. :dntknw:

Стосовно українських товарів в принципі, то досить часто підтримую вітчизняного виробника. Кава, солодощі, молочні продукти, пиво, зошити дуже і дуже непогані, якщо є українськими. :naci:
    Із величезним задоволенням купую ялинкові прикраси тільки українського виробництва. То справжня казка - те, що виробляється на Львівському склодзеркальному заводі. Ніяке китайське навіть близько не рівняється до львівського. ;)

• Подобається Подобається x 5
  2. 100%! :good: Іграшки як старовинні, дуже гарні.

• Подобається Подобається x 2
  3. Summer

Summer Well-Known Member

згідна, але...але не завжди все є добрим, багато хімічать в нас, на жаль....і не має законодавства, яке б це регулювало, тобто якість і строгий контроль за продукцією...
    хто працює на світочі, каже йой ви б знали, що туди кидають, скільки хімії, але я все одно люблю наш шоколад, правда він не такий як колись,але все одно :)

• Подобається Подобається x 1
  4. night

night Well-Known Member

Може на смак і не погані. Але їхні складники бажають кращого. Для прикладу після нашого пива відчувається в роті присмак спирту. Що не скажеш про закордонне. Молочні продукти в нас робляться з сухого молока і добавок і так розводяться водою що смак справжнього молока можна згадати лише коли їду на село. На рахунок солодощів...А ви цікавились який вміст какао в шоколаді присутній і чи дійсно какао а не його замінник. Щодо кави цілком з вами згідна. Наша кава дуже смачна і ароматна.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Что Вы ТАКОЕ говорите?
    Если УКРАИНСКОЕ, то и г..... будет как бланманже!

6. night

night Well-Known Member

це у вас заговорив український шовінізм?:)))

• Подобається Подобається x 3
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тяжелый день? Смотрю на всех ветках вы не в духе. Может, отдохнуть?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Может ВМЕСТЕ?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нет, доктор сказал "в морг", т.е. в баню, значит в баню.:banned:

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну, такого "спиртового" пива :dntknw:, не куштувала. Але власне тому що й пила хороше закордонне пиво, тому й кажу: українське пиво нормальне! :) Молочні продукти дуууже люблю і в принципі в їжі гурман, тому будь-що не їм. І наші молочні продукти (особливо, деяке морозиво:nyam2:) смачні і поживні (головне - на дату дивитись на упаковці;) ). На рахунок солодощів, то не конкретизувала, вибачайте. Є хороші українські кондитерські вироби, наприклад, фірми "Рошен", бо "Світоч" і справді зіпсувався :sad:
    А це:
    теж іноді застосовують в корисних цілях.
    І той-во, Полковнику, Вам шо, може, українська кухня не смакує? :)
    І взагалі, багато чого можна якісного купити, і саме made in Ukraine. :naci:
    Наприклад, Ви можете купити житомирські шкарпетки (з якісної сировини - льону), і ще купити київські тапочки, і будете дуже зручно себе почувати вдома (не те що в "китайському") - і душа радіє, і ноги не пріють. :preved:
    На кінець можна ще купити піжаму української фірми "Травень" і здаватиметься тоді, що "життя - суцільна пісня".

• Подобається Подобається x 4
  11. Gron

Gron тафгай

Два тижні тому, поїхали від нас друзі з Амеріки.
    Діти їхні(ну так собі діти 20 та 21) взахваті від українського морозива, хоч поїли і в Європі і в штатах того морозива досталь.
    Сподобався хліб(хоч як до мене, то в Європі смачніший)
    А що до жіночих речей, то жінка купила файний плащ в Hugo Bossі, виявився українським:good:

• Подобається Подобається x 3
  12. night

night Well-Known Member

І на складники. От я звернула увагу на плодовягідне морозиво фірми Лімо.В складниках написано ароматизатор шоколадний (ідентичний натуральному) і Е добавки які визнано шкідливими для організму.

13. night

night Well-Known Member

Цікаво вартість цього плаща;)

14. Gron

Gron тафгай

Десь 3тис гривень:scratch_one-s_head:

15. night

night Well-Known Member

я не здивована що він виявився українським:) Ціна такої оригінальної речі в Європі навіть на розпродажі близько 400-500 євро.

16. Gron

Gron тафгай

Зараз знижки 70 відсотків, та ще плюсуються картка, 15 %
    Так і виходить:preved:

17. Summer

Summer Well-Known Member

згідна :), морозиво дуууже люблю наше львівське, більш ніяке :)

18. Varvar

Varvar Well-Known Member

вже згадувана тут "Весна" шиє Hugo Bos, тільки не чув, щоб цю марку вони в Україні реалізовували

• Подобається Подобається x 2
  19. Яке саме? "Лімо"? Я його пробувала, але нічого особливого немає. "Сало як сало". Морозиво як морозиво.

20. Summer

Summer Well-Known Member

люблю плодово-ягідне, флешку всі, йогуртове :good:
    ну то як кава, я люблю львівське :)

а де твій аватар? :)