Відповідь: Дорого куплю диплом! Поміняйте аватар і клієнтів побільшає, а то Ви самі їх відганяєте. Хто розуміє, що не суть в аватарі, тому і диплома не потрібно. А всі решта може б і купили, а так думають, що Ви приколюєтесь. Міняйте швидше, поки клієнти ще думають...!
Відповідь: Дорого куплю диплом! От допис не читав, Ви праві. Але все одно цей аватар серйозно ніхто не сприйме, а може так і має бути...?
Відповідь: Дорого куплю диплом! Ну якщо родич працюватиме в Росії, тоді не гріх допомогти Ось пам"ятаю, в кінці 70-х моєму колезі пояснили, що таку-то посаду він може посісти тільки маючи партквиток. Але в тому районі Києва в партію приймали в основному пролетарів і йому доведеться довго чекати. запропонували навіть на пару років попрацювати в іншому районі, де він скоріш вступить. Хлопець відповів: "А чи нема при партії "кооперативу", щоби скоротити чергу ?
Відповідь: Дорого куплю диплом! Шановна повірте що в наш час вчитися можуть всі головне бажання, тим більше, що дивлячись на студентів з якими я навчаюсь і до яких належу і сам, то не розумію нашо воно все. Весь курс можна втиснути в 2 річні рамки інтинсивної роботи і нетертись там цілих 5 років. Тому великий вам РЕСПЕКТ за те, що захистились за кордоном! При цьому не забувайте за студентів заочників які мають дипломи однаковісінькі з стаціонаром а знань "0" негворю за всіх але за відсотків 90 нашого ВУЗУ ручаюсь абсолютні нулі!!! Це тоже доречі купівля деплома але розтягнена на довший термін, хоча результати однаковісінькі!:no:
Відповідь: Дорого куплю диплом! Не знаючи Вас особисто, не знаю, чи хтось ризикне... . А що в інтернеті, тут же повно всього і на всі випадки життя, лиш би гроші ?
Відповідь: Дорого куплю диплом! Дипом ВУЗу з повною проводкою по по екзаменаційним відомостям десь 2 000 долярів
Відповідь: Купований диплом! Да, є тут у нас болюча тема про тих хто згорає на роботі і невдячних пацієнтів, яким вони освітлюють дорогу Стосовно купівлі диплома - а де ж ви раніше були?! Вчитися треба!!!
Відповідь: Дорого куплю диплом! Пару вопросов: 1- хоть техникум у него есть? 2-если есть техникум, то пусть идет на сокращенное заочное сразу на 3-й курс. Это будет более надежно, т.к. продать можно что угодно, но...Может получиться как у нас в городе было. При нечаянной проверке человек слетел с работы, ведь проверить не проблема.. 3 - если есть техникум и желание, то пишите в приват...
Відповідь: Купований диплом! в нас тут багато гілок є і про класифікації українців/росіян, особливо з яскраво вираженими ознаками, - як от антисемітизм - теж
Відповідь: Купований диплом! На сайті Міністерства висить наказ про позбавлення звання доцента. Думаю, що при такому засиллі "купованих документів" явище позбавлення "благ" і "посад" стане явищем масовим. Стосовно попередньої освіти і можливостей одержати диплом - для цього є Факультет перепідготовки кадрів. Стосовно того, що людина має багато практичних навичок - мені видається, що навчання все-ж нічо не замінить. Навчання у вузі характерне КОМПЛЕКСНІСТЮ. Хоча, звісно, слід вибирати, у який вуз вступати. Є вузи де кують спеціалістів, а є - де косять гроші.
Відповідь: Купований диплом! Яке ви взагалі маєте право когось судити? Чи хтось просив вас вчити його,я к жити? Слідкуйте за собою.
Відповідь: Купований диплом! www.dip-lom.com.ua- ось тут "Українська правда" писала що продають всіх вузів крім медичних. У моєї племінниці схожа проблема. 5 років працює касиром в обміні валют. Вихідних майже немає, лікарняні тільки в крайньому випадку, після народження дитини дозволили 2 місяці дома побути. Одним словом на сесію директор не відпустять, а диплом про вищу освіту вимагають, бо попросять з роботи (Диплом бакалавра вже має, закінчила на відмінно коледж). Єдиний вихід купити диплом і нічого позорного тут нема, це сучасні реальності укр. бізнесу. А досвід у неї є, фальшиві гроші в руках без детектору валют може визначити, точна, швидка і їй довіряють. То чому втрачати роботу через брак якогось диплому?
Відповідь: Купований диплом! Диплом - то чиста формальність. Я б купила, якби мала зайві гроші. Або якби за той час, який витратила на диплом, заробила б на його вартість. От я зробила диплом, а знань по ньому нема, та і не хочу. Я сама добуваю ті знання, які мені потрібні, а ВУЗ дав тільки базу і навчив вчитись і бути терплячим, коли робиш нікому непотрібні речі.