У нас 2 дочки. Розміри: довжина 76, ширина 56, рукав від плеча 56, рукав від горловини 76, комір 39. Якщо ваш знайомий теж буде вважати, що то дуже дешево і пручатиметься купляти, то я погоджуся на його ціну.
Той хлопчик вважає, що це ще задорого, бо сорочка стара. Купив би за 120 грн. Наразі збирає гроші, якщо щось вирішить, то я Вам напишу. П.С. Дуже гарні киптарики!
Най і далі "вважає, збирає гроші". Я готовий за цю ціну взяти. (і вже домовився ) Шкода, фейс маю не гуцульський
Чим старіша сорочка, тим вона цінніша. Дивний хлопчик. А це для мене відклади будь ласка, якщо ще не домовлено ні з ким. Якраз як приїду, роздивлюся.
Мушу зазнимкувати яку вишивку мені мама роздобула. Білими нитками на білій тканині, не знаю що за стиль, але то не хрестик. От тільки тре викроїти з того сорочку.
Скоріш за все Буковинський... Доречі... якщо хто хоче, я і моя сетра, робим киптарики обшиті з бісеру, при матерії та бісеру - виключно ціна роботи, по домовленості (на нинішні ціни не дорого). П.С. Якщо хтось знає ансамбль "Писанка", раніше їм робили...
Ви тепер туди зайдіть, бо нам у жовтні пропонували там придбати малесенький киптарик бідно обшитий блискітками за 250 грн. !!!