Відповідь: Хочу машину! не спішіть... скоро Україна буде в СОТ, а там загальні податки не можуть перевищити 20 відсотків....
Відповідь: Хочу машину! не думаю, бо сукупні податки не повинні перевищувати.... 20 відсотків. З цим строго....
Відповідь: Хочу машину! ок.подивимось як в СОТ вступлять .але напевно буде якийсь перехідний період бо забагато людей попаде на гроші і банки які вже прокредитували по високих цінах.падіння цін ж буде велике
Відповідь: Хочу машину! :D :D :D ...така подібна історія була з моєю племінницею.Здача прав , перша машина , 2й шофер , дорогий іншуранс(страхівка , вона в Нью Йорку ще дорожча) То їй сестра купила 1997 Chrysler Concorde. Bона встидалася тої машини і ставила її за дві вулиці до школи.Потім частину наскладала ,частину доложила мама то купила собі нову Honda Civic coupe і була дуже горда з неї.
Відповідь: Хочу машину! Не в образу ...але то напевно при віці 18-22 роки ( чи коли там права дають в Америці). В нас 21 дівчина на такій машині з радістю би їздила ...От Вам й різниця в менталітеті
Відповідь: Хочу машину! я показував хлопцам з гамерики тоті ціни і фото - то просто зпплювали все. нові машини - і то дорожчі. а на юзані - то взагалі. Та що в гамериці - в европі і то... ну нічого, ще б рік-два і машини подешевшають. Лиш би нафта доти не скінчилася.
Відповідь: Хочу машину! Так, Америка-Європа, дешеві б/у машини... То все файно, хлопці, але не забувайте до того доплюсовувати ще обов"язкові СТРАХОВКУ і ПОДАТКИ, великими жирними буквами... 200-300 доларів чи євро в місяць на одну страховку - це цілком реально. Я вже кілька років тут безпроблемно, дякувати Богу, катаюсь, і маю відносно "халявну" страховку за 360€ в рік... а бороньБоже поцарапаєш когось на паркпляці - зразу драконівські проценти піднімають... Молодий початківець після автошколи, страховка на нього, на старше авто - всі гроші. А як дизеляка, ще й без каталізатора - додай майже 600€ в рік податку... Тому такі ціни на авта... Додано через 5 хвилин До-речі, не знаю чи правда, але кажуть американські машини після 5-6 років експлуатації сипатись починають... і буцім на заводах в Детройті спеціальні відділення зі штатом в кілька чоловік працюють над тим, щоб чоловік взяв авто, поїздив пару років і взяв нове авто тої самої фірми... Цікаво почути думку діаспорців...
Відповідь: Хочу машину! В мене було два шевролета-люміна і імпала.перша вмерла на 320000 пробігу-сенсор полетів і вже не було чого ремонтувати бо і так своє відїздила .друга вмерла на 340000-пробило прокладку і теж віддав на металолом.Машини мали по 12-14 років.Летіло-помпа водяна в обох,тормозні циліндри,перебирав підвіску-все робив сам.Коробка і мотор були без проблем.Тут масло в моторах міняють що 5000 км.З Старінням машини GM мають часто проблеми з навісними речами але мотори і коробки в основному ходять.Тут просто механік дорогий-година роботи 40-80 дол і навіть малі поломки відчутно б"ють пр кишені
Відповідь: Хочу машину! Якась цікава закономірність прослідковується.Чим потужніший і більший джип,тим мініатюрніша кубіта за рульом...
Відповідь: Хочу машину! таких просто люблять кошовиті дяді... що можуть собі дозволити прадо і все таке. та насер матер!!! Але в німаках такого нема, га? Бо я вже щос ьменше хочу в сот. Тре буде якось спитати скіко в канаді страхівка... бо не питав точно. (коли говорив гамерика - то про континент, а не про янкі. )
Відповідь: Хочу машину! страхівка 80 на місяць за пікап і 120 за доччин бюік.жінка за вена 110.крім того 70 дол за рік податок.