Відповідь: Хочу машину! Да уж, Тойота ЛендКрузер це ше той вияв смаку і стилю, в нас всі, хто хоче виявити смак і стиль і має гроші, купують кукурузери (як колись піджаками малиновими стиль виявляли). ІМХО, людина, яка тямить в машинах і не керуєця стереотипами, купить собі авто, яке дійсно підкреслить стиль життя і буде актуальним саме для такого стилю, і не зупиниться на просто стоковій моделі, а вдосконалить як ззовні так і всередині під свій власний смак і індивідуальність, шоб другого такого не було. А кукурузер добрий для любителів полювання/рибалки/оффроаду, за бугром на джипах давно перестало бути модним в містах їздити, це удєл фермерів. ІМХО. пи.си. хаммер не хочете?
Відповідь: Хочу машину! Мені подобаються маленькі машинки. Всі знайомі дівчата полюбляють агресивні джипи ... Спочатку в мене з років 15-16 була мрія WV NEW BEATLE , потім Міні КУпер...Зараз хотілося б Сітроен С3, або тойоту Ауріс. Але, реально оцінюючи речі, напевно куплю собі старенький ФІат- Пунто (щоб вчитись їздити нормально)))). А взагалі в нас Октавія нова ....Ми задоволені....
Відповідь: Хочу машину! Сама проти таких понтів. Але нам нема чого рівнятися на закордон, бо з нашими дорогами будь-яка делікатна машина, на яикх іздить пів-Заходу, вбивається за рік-два. Треба бути реалістом - позашляховики і кроссроади зручні. Хоча скоро ми відчуєм всі "прєлєсті" їхнього споживання бензину...Вже почали відчувати...95-й, здається, по 5,15.
Відповідь: Хочу машину! Думаю, ти помиляєшся. За бугром, особливо в США, джипи дуже навіть в моді. Зараз там з цією проблемою намагаються активно боротися і пропагувати "здоровий спосіб їзди". Десь чув статистику , що 98% власників позашляховиків у США взагалі НІКОЛИ не з"їжджають з асфальтових доріг. Американці вважають велике авто зручним, безпечним і ще мабуть крутим. Хоча з їхніми дорогами напевно логічніше було б всім їздити на спорткарах. А про Ландрузери-кукурузери цілком з тобою згідний. Дивувався завжди, як людина, маючи стільки бабла, може купувати настільки потворний автомобіль.
Відповідь: Хочу машину! Повірте, будь-яка делікатна машина (не враховуючи ексклюзиввно-спортивних), навіть на наших дорогах, не буде в обслуговуванні дорожчою за кукурузер. Що стосується позашляховиків чи ін. пристосованих до наших доріг машин, то зараз на ринку є багато дійсно цікавих і креативних варіантів, але в нас кукурузер-це модно. Я особисто немаю нічого проти Крузера, навпаки вважаю його надійним і толковим позашляховиком, але в нашій країні контрастів він чомусь є ше й символом престижу і впливовості (мабуть, причиною є закомплексованість і намагання компенсувати власну малозначність в очах оточуючих великою будою і високою посадкою). Додано через 11 хвилин Питань нема, це особливості америкосів (яких я не вважаю для себе еталоном стилю чи смаку). Але знову-ж таки, в них це засіб пересування, а не виявлення "стилю" чи соціального становища, там це не найдорожчі машини. В штатах престижно їздити на дорогих бумерах чи мерсах-кабріолетах, круто мати європейця преміум-класу.
Відповідь: Хочу машину! не думаю. З досвіду близьких людей: тойота (не кажу про кукурузер) практично не ламається. Чого не можу сказати про інші марки (сітроен, Рено нових моделей, форд, міцубіші). Згідна з тим, що моделей зараз безліч. Єдиний стримуючий фактор - гроші Але мені здається, що люди вже не такі затуркані, як раніше. Останнім часом клієнт з грошима надає перевагу більш вишуканим авто - mazda cx7, volvo s80, subaru tribeca, lexus, vw touareg. Та багато різних. Народ стає перебірливим. Зараз більший атрибут понтів - лексус, я б сказала, а не крузер. Ним вже нікого не здивуєш імхо
Відповідь: Хочу машину! Крім бумерів і мерсів не менш популярними є Екюри, Інфиніті , Ауді ,Джеґуари , Рендж Ровери. А крім пеплої і сонячної Каліфорнії де добре їздити на конвертебелс , є ще холодна Аляска і дощовий Сієтл - де такі авта не дуже купляють. До чого я веду?- до того , що не має тут еталону престижу цих 2х машин. для всіх.Кожна вікова група, населення регіону мають свій престиж. Молодий хлопець ніколи не купить "сімейне" Вольво ,чи Мерса(навіть ,якщо він добре заробляє).Серед молоді модно мати Екюру , або VW GTi i , хоча вони дешевші.Але з тюнігом перекривають ціну попередніх. Сімя купить Вольво, яке не так рве з місця , як VW , але надійне і міцне. Престарілий дядько , якому під 70 , але який ще заглядає за 30 -40 річними жінками, обовязково буде мати вуса , шкіряну куртку і Jaguar. Лікар , навіть якщо він і поганий лікар, який зовсім не має пацієнтів купить собі Мерса. Хокеїсти в клубах NHL дуже багато з них мають спортивні Інфиніті. Люди з західних штатів (провінцiй в Канаді) на відміну від східних більше купляють пікап траки.
Відповідь: Хочу машину! Хоч поперек постав, хоч з розгону, хоч з підскоком... Все одно забере Мене недавно от погрузили було, хоча стояв поперек, передніми колесами на ходніку. І машина 5,25 м розміром , і важить 2,5 тонни. Все одно погрузили. Ледве дігнав, "на місці" зторгувалися. А на рахунок Toyota LC 100, всі хто тут відписувався іронічно-негативно на тему "понтів" і т.д. - або не їздили ніколи на LC 100 VX, або ніколи не зможуть собі дозволити LC 100 VX. В своїй категорії ціни ( до $80.000 - в Росії ) альтернативи "сотці" немає. Можна б було щось говорити про МВ G/GL або LR-RR, але вони - вже у іншій ціновій категорії (суттєво за 100,000 ). Я от чекаю-не дочекаюсь, коли буде змога покататись на LC 200. Є враження, що вона не то що ще краща за 100-ку, а взагалі близька до ідеалу авто. Ну, якщо навіть не ідеал, то Lexus LX 560 - точно буде ідеалом
Відповідь: Хочу машину! От бачите, і ви туди ж, ділите людей на тих, які не їздили на сотці і тих, які не можуть її собі дозволити. В мене маса знайомих, які можуть собі дозволити 10 крузерів, але їздять на кемрі, наприклад, на вольво, та навіть на чомусь скромнішому. Може, це ідеал для вас, а для когось - верх потворності. Ідеал - він жиш поняття ой яке суб'єктивне. Писи- Знаєте. є така думка, що чоловіки компенсовують великими авто якісь свої комплекси. Хочуть за допомогою нього самоствердитися зайвий раз...
Відповідь: Хочу машину! natty , не повірите, сред моїх приятелів половина їздить на великих машинах. А половина думає про покупку великих машин. Невже ми всі закомплексовані люди чи хочемо самоствердитися ? Просто велика машина це : а) комфорт. ( я себе ні в нинішній кемрі, ні в попередній зручно не почуваю. Не вистачає діапазону регулювання сидіння і керма, щоб моє пузо протиснути ) б) практичність. ( коли жінка на закупах каже : "а давай-но купимо цю шафку" і їй можна сказати - "давай". Бо за спиною ще два метри простору) в) безпека. ( якщо "лоб в лоб", не приведи, зіткнуться 3-х тонний джип чи трак і втричі легший гольфик, то закони фізики ще ніхто не відміняв ) г) пасажировмістимість ( хрестини племінника, треба всю родину до церкви везти : п'ятеро дорослих + троє дітисок на третьому ряді сидінь. З комфортом. Як в пристойному мінівені ) д) філософське ставлення до снігу, льду, болота, ям, бордюрів і т.п. ( 4WD є 4WD . Рама є рама. ) .... Ну і звісна річ, серед моїх приятелів майже всі захоплюються рибалкою чи ( або і ) полюванням. Тут - все зрозуміло. ... Доречі, жінка моя , з одної сторони ниє "не хочу я за твої трактори сідати, вони завеликі" . А з другої сторони, як сяде, то тішиться "як добре все видно, і дорогу уступають" . .... Мій особистий ( відповідно, суб'єктивний) рейтинг а/м в ціновій категорії 50-80 к (тільки власні враження, на чому сам поїздив ) : 1-3) Toyota Land Cruiser 100 4.2 TD 4) Mitsubishi Pajero 3.2 TD 5 dr 5) Land Rover Discovery 2,5TD 6) Toyota Land Cruiser Prado 3,0 TD 5dr 7) Nissan Pathfinder 2.5 TD
Відповідь: Хочу машину! то дочка здала на права і купили їй першу машину.хотіла щось кульне .маленьке але була оказія і взяв бюік регал 2001 року .це мотор 3800 суперчаржед--додатковий надмух повітря має -240кс.спочатку дулась що з неї сміятись будуть товариші але зараз вже привикла і тішиться.машина з місьця просто рве
Відповідь: Хочу машину! чесно кажучи купував дочці але вибирав як для себе)))))і дешево як по українським міркам-5000
Відповідь: Хочу машину! такі тут ціни.при тому що заробітки не порівняти.правда страхівка 120 дол місяць і то при тому що дочка вписана як 2 водій. якби було машина на неї до через те що молода доларів 300 було би