Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. шахрай

шахрай Well-Known Member

Відповідь: Хочу машину!

Знайомий недавно купив,дуже хвалив:багато різноманітних опцій як для такого класу авто на відміну від аналогів:
    клімат-контроль,ABS,по трасі не трухає 170км/год-їзда супер тільки б траса була нічо,жре не дуже багато як для спортивної.
    Не буду вдаватися в деталі-дуже хвалив.
    Щодо бруківки-так в Києві її набагато менше ніж у Львові,якщо взагалі є.

• Подобається Подобається x 1
  2. Текіла

Текіла Member

=))
    ну для мене машина це не просто засіб пересування, щоб зважати лише на її практичну сторону.
    Це вияв соціального статусу, смаку, стилю,бренду, моди, уопдобань....

3. fog

fog Member

Тогда рискну предлодить Бугатти вейрон... социальный статус покажет точно и однозначно.

4. natty

natty Well-Known Member

В нас Мазда 3 седан 1,6 автомат. Все влаштовує. Якість відповідає ціні, хороша базова комплектація. В їзді надійна, добре тримає дорогу, м"яка (2 останніх якості рідко поєднуються, імхо), швидкий розгін (незважаючи на те. що автомат, хоча я б радила 1,8 механіку), десь на 90 км/год є момент, коли тупить, потім зі збільшенням обертів все знову ок. Що ще? Хм...те, що не подобається особисто мені: троха низький кліренс (хоча стандарт для легкових машин), споживання могло б бути менше (кажуть, що після 3000 зміниться в кращий бік), обслуговування не з дешевих. Все решта влаштовує. Молодіжний дизайн, трошки агресивний, я б сказала, з натяком на спортивність. Якщо потрібна детальніша інфа, свисніть!

5. Bear

Bear Well-Known Member

:y:
    bora, шахрай, natty, дуже дякую (не знаю, як карму добавляти, або нема такої можливості)! Детальніше не треба, будут питання - звернусь в ПП, якщо можна...

6. Текіла

Текіла Member

А звідки ви знаєте мій соціальний статус?

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я би хотів хамер, але не вистарчить ні грошей, ні бажання його утримувати....
    ще й за рулем засну...... [​IMG]

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А львівська бруківка як?

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, а у меня машины нет и не предвидится.. Так что подвезете, если судьба встретиться.. ;)

10. Капітан

Капітан Well-Known Member

Берите Икарус, господа :)

Сравнительный тест-драйв: «IKARUS-Гармошка» и «MASERATI Quattroporte»

Что касается внешнего вида, то в сравнении с «Икарусом» «Maserati» машина не такая броская и не привлекает к себе такого количества зевак, которые буквально облепляют «Икарус» на автобусных остановках.

Хотя следует признать, что у этих машин и много общего. Например, и Икарус, и Maserati — трёхдверные. Но! Дверцы в Икарусе» открываются автоматически, а вот в Maserati приходится дёргать за ручку и толкать дверцу! Впрочем, мы уже забегаем вперёд, давайте обо всё по порядку.

Самые первые ощущения, когда садишься в «Икарус» — тесно! Особенно в час пик. А в крохотной с виду «Maserati» — просторно, потолок не давит, так как его нет!..

Зато дальнейшие ощущения от езды в «Maserati» не совсем приятные. Такое впечатление, что едешь попой по асфальту. В «Икарусе» такого чувства не было. Кроме того, из «Икаруса» гораздо приятнее выходить. В смысле — приятно, что вышел.

По динамике разгона особых различий не замечено — в пробках, в пределах 3 км/ч, она практически одинакова.

Обзорность: «Икарус» — 50-100 м, «Maserati» в густом выхлопе «Икаруса» — 2-3 см.

Кочки и выбоины «Икарус» как будто «проглатывает». При этом вы не только не переживаете за подвеску, вы даже не представляете, где она и какая она вообще может быть.

Наглядный пример: на первом же люке скорость «Maserati» упала со 120 км/ч до 5 км/ч, после чего хвалёный болид и вовсе встал. «Икарус» спокойно переехал 18 люков (15 открытых) и к назначенному сроку успел на обед!

А знаменитую систему «Занос 1,5 м» до сих пор не может повторить вообще никто из автопроизводителей!

Идём дальше. По сравнению с «Maserati» «Икарус» топливо не жрёт вовсе. Лично я, пока ездил на «Икарусе», на заправке не был ни разу. И это за 30 лет!

Чтобы сравнить гидроусилители руля, мы тупо поменяли их местами.
    «Икарус» поехал и ездил целый день. Водитель-испытатель заявил, что «немного тяжеловато было сегодня, но я подумал, что это с похмелья, и не обратил внимания…»
    А вот «Maserati» даже с места не смог сдвинуться под весом икарусовского «гидрача».

Опять же — наворотов в «Икарусе» больше. Три люка, объявления, дополнительная покрышка под одним из сидений, молоточки на окнах… Кстати, как и магнитолу в «Maserati», молоточки с окон «Икаруса» приходится снимать, а то их сопрёт кто-то другой.

Пол в «Икарусе» усыпан мягкой шелухой от семечек, которая гораздо долговечней и дешевле каучуковых суперковриков.

Подголовники в «Икарусе» выполнены в виде чьих-то предплечий и животов. Кроме того, в «Икарусе» у каждого пассажира есть сумка или кошёлка безопасности, а стоячие пассажиры обеспечены мягкими соседями безопасности.

В «Maserati» можно получить информацию о состоянии автомобиля.
    В «Икарусе» можно получить информацию о себе. Причём, в «итальянце» информация выводится на приборную панель, а в «Икарусе» можно получить её прямо в табло, на лицевую панель.

Делаем вывод:
    «Икарус» — это автобус для солидных, умудрённых жизненным опытом людей, для которых дизайн и комфорт не главное. Для них важна суть: доехать.
    А для кого создана «Maserati» — загадка.

• Подобається Подобається x 5
  11. P1MPusy

P1MPusy Member

А мені подоаються маленькі машини. Типу Фольцваген Golf, або пежо 206. Але нівякому разі не джипи: на них ніде не пролізеш особливо на наших "широких" вуличках!!!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

як-як... з розгону.

маленьку машину, яку ви поставите на вузькій вулиці забере евакуатор, а джип - побоїться, нє?

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

моя перша машина в канаді була олдсмобіль 88-ото була машина-після мазди 323 яка була дома то автобус справжній.після цього аппарата можу їздити тільки в великих авто.в гольфоподібних клаустрофобія починається [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  14. Patrick

Patrick Well-Known Member

А моя перша машина була Ford Grand Victoria '79.Мені її один дядько задурно дав.Машина звір - 8cyl.;3.1L мотор.На гайвею гнала, як дурна.Все в неї працювало, тільки мотор тік сильно
    Поїхав до одного механіка тоді - щоб зробив.То він мені дав добру пораду- "щоб зробити машину - тобі буде кощтувати найменше $600.А ціна вже зробленої машини від сили $300.так , що купи собі ящик масла ; доливай і їзди".Що я і зробив.
    Дуже памятаю на мене моя цьоця була зла , за це , що я авто поставив на заїзді до гаражу(драйвей), а масло витекло.А воно має властивість розїдати покриття.То ми з цьоткою зразу заїзд милом мили.Потім я маленький спеціальний тазік підкладав.
    А попрощався я з нею на гайвеї (401), була спека і в корку з машини пішла пара- там полетів heater cores.Ремонт , би його коштував десь коло 500 баксів...Зїхав я на бік , думаю , що дальше робити.Через хв.20 десь , підїхав поліцай , я скористувався його телефоном- рацією(в 92р.- мобільник була розкіш)і викликав евакуатор- сказав де стоїть і марка машини.Залишив ключі в авті.Поліцай мене звіз з гайвею(по них пішки не можна ходити).А евакуатор повіз авто на скрап.Ще мені по пошті, через 2 тижні за нього $30 прийшло.
    Потім в мене був "Цивік".А перше нове авто - VW jetta V6.

От таке в мене було , тільке бордове

• Подобається Подобається x 3
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це та що Бора? Напевно машина бомба, у нас джетти з таким мотором здається і не продають...

16. Patrick

Patrick Well-Known Member

В Європі вона - Бора.Дороги трималася прекрасно , на поворотах майже не треба було швидкість скидати(на гайвею).Інженерна думка - на 5+ , а от якість(я вже писав про випуск VW в країнах 3го світу) бажала бути кращою.За період гарантії 4 рази псувався - 3 рази по дрібницях - сенсори., а на 4 - серьозно - пішов timing belt.Авто , ще не мало і 120тис. пробігу.
    Правда сервіс в VW - бездоганний.Вони певно знали про існуючі проблеми - ані пів слова не заїкалися.Зразу ремонтували безплатно, і ще машину в замін на період ремонту( переважно 1 день) давали.

17. P1MPusy

P1MPusy Member

А для того, щоб цього не сталось, машину потрібно ставити на тротуар і руль вивертати

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Нічо крім бемів кращого нема

19. Альона

Альона Well-Known Member

Але машину не ставити на тротуар (це не спрацює), а виїхати на тротуар (хоча б одним колесом).

Не побоїться. Біля університету Франка евакуатор відмітає УСЕ!!!

20. Erica

Erica New Member

Вибачте! Скажіть будь-ласка, чи правда Що піднялась вартість оформлення нового автомобіля (номери, То, пенсійний фонд) якщо так, то на скільки?. дякую

а де твій аватар? :)