Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. joke

joke Well-Known Member

Відповідь: Хочу машину!

Кроме дома и работы есть еще и закупы. Вы никогда не пробовали, то что вы везете в багажнике ( напр. после Метро) довести в маршрутке и от маршт. еще к дому донести.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну, власне, якшо рахувати ще закупи, поїздки по справах, коли требе пів міста об"їздити, до родичів в село чи інше місто, тоді звичайно на таксі не наїздишся :) Але в принципі авто , особливо не нове, витягує з власника дуже багато грошей, тим більше взимку.

3. Perchenya

Perchenya Member

Мабудь нге та женщіна, може хочете зі мною прокататись?:download:

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Люди, не купуйте Шевi. Я тут орендувала Шевi HHR i Iмпалу. Суцiльний жах, пробiг 20,000 миль i вже проблеми з двигуном. Мiй Форд i тoй кращий.

• Подобається Подобається x 2
  5. MARTINI

Маріє, тут у нас Імпали і HHR хіба що в телевізорі можна побачити, в американськім кіні :) З шевролє маємо тут Лачетті і Авео, перше кажуть авто непогане, а на друге нарікають сильно

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

додам, що у львові є "шевроле капріс".....
    коли я одружувався -- брали на прокат її...

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це проблема не тільки цих двох моделей.А цілого ряду GM- економ і середнього класу машин.Тут і Понтіак , Олдсмобіль , Сатурн, а також і траки.Виключенням хіба що є дорогі Кеділлак і Шеві Корвет.
    Шевролет - символ добротності і якості 50-60х з точністю до навпаки помінявся місцями з Тойотою.Яка була в цих роках обєктом жартів в гумористичних передачах.
    В такій самій ситуації до недавна був і Крайслер.Навіть гіршій- на грані банкротства. Поки не випустив, а точіше зробив рімейк "300" і обєднався з Мерседесом.Компанія тепер називається Даймлер-Крайслер.Їхнім "коньком" є Крайслер 300 - чудове авто для тих ,хто любить задній привід , траки.І ряд легендарних Джіпів( Ліберті ,Коммандер ,Ті-джей , Патріот ,Черрокі) укомплектовані мерседесовським дізелем.

Якщо брати машину в ліз то можна будь яку , яка ціна підходить.(на період лізу машина на гарантії). А купляти то тільки японську, або VW.
    Хоча на рахунок останнього в мене своя думка.В цій компанії брилліантові(!!!) інженери і конструктори.Їхні нові розробки йдуть на 2-3 роки до переду від інших компаній.І дуже хреновий менеджмент (був, здається поміняли), який в погоні за довгим $ випускав машини і запчастини до них- в країнах, де ще не дозріла технічна культура.І за це дуже терпіла якість машини.В мене така була Jetta V6 1999р.Випущена ...не важно , там вже її не випускають. Після багаточисленних реколів і мультиміліардних збитків VW-AG звернув там виробництво І вернув його назад до Пів.Америки(часково)Зараз нарікань не має.Але і люди з насторогою підходять до купівлі цих машини.Зіпсувати репутацію собі дуже легко , але направити її забирає багато років.

• Подобається Подобається x 3
  8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

От зараза, а я так мрію про авео в кредит! Думаєте шо не встигну ше кредит виплатити(8років), а вона вже гавкне?

9. bora

bora Well-Known Member

Фірма купує Шевроле Лацетті в якості службових. Водії страшенно незадоволені при тому, що авто звісно нові. Не вникала чому, можу розпитати. Але кажуть є велика різниця між тим, що випускали пару років тому і теперішньою шарою.

10. demetris

demetris Well-Known Member

вот-вот. і моя жена теж собі сподабала авео... я й сам думав, що вона нічого машина, а тут таке розказують...

11. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Я кожного дня хожу біля авео в Сільпо, ЛЮБУЮСЬ,МРІЮ шо колись вона буде моя! А тут такий облом! Прийдеться собі нову "мрію" шукати...

12. demetris

demetris Well-Known Member

Я тепер мрію про Міцубіші кольт (с3), Цітртоєн С 1 (або 2) або Хюндай Ґьотц...
    дорогі халепа... але такі ляльки що аж за душу бере.

Ніби для міста, а на трасі - аж задивляюся.

13. MARTINI

Якщо чесно, то і любуватися там нема чим, дизайн дуже посередній, візуально колесики здаються манюніми, машина вузька і центр ваги дуже високо, кажуть, що через це багато випадків, коли в поворотах Авео тупо переверталася...

А тут аудіоролики для тих, хто мріє про Форд і про Тойоту :) Обережно, нецензурна лексика

14. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А мені подобається,вона така простенька і миленька - "жіноча"!
    Тепер милуватись не буду! Краще знайду шось інше!

15. Bazooka

Bazooka Member

Недавно в толковій передачі "Екіпаж" був тест-драйв Авео. Переглянути його можна тут http://www.ekipazh.ua/tests/id_9/Chevrolet_aveo.html . Відразу "прозріваєш"... :)
    До речі, маленькі колеса себе виправдовують, бо на наших дорогах меньше страждає ходова. ABS нема і це великий жирний "-"...

• Подобається Подобається x 1
  16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ого, бувають люди такі далекоглядні, я якщо щось планую то максимум беру рік-два

17. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Наші фінанси не дозволяють за рік-два виплатити нову машину, тому приходиться розбивати на більшу кількість років. Але я думаю шо то ше не багато, люди квартиру і на 20 років беруть, ну і нічого живуть якось...

18. Альона

Альона Well-Known Member

Я в питаннях авто- маленький ас! Можу сказати однозначно- Шевроле, Деу- це фуфло (вибачте, але іншого слова підібрати не можу). Мені здається- якби не масовий ажіотаж на "авто в кредит" ці марки ми б рідко бачили на дорогах. Я вважаю що німець- це німець : краще Ауді, Мерседес, Фольксваген б/у ніж ці авто нові.
    Подруга не послухала поради- взяла в кредит Шевроле Такума ( 26000 грн- здуріти можна), пройшло 7 місяців- ходовій капут. А запчастини- найдрібніші- то це як магазин "все по 300". :suicide:
    А могла за ці гроші Міцубісі Ланцера взяти- чудова машина! І в ціні з роками швидко не падає. Японців я теж поважаю.:y:

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А у вас самої яка бібіка?

20. Альона

Альона Well-Known Member

Надійка, зараз маю VW Passat B5, перед нею, приблизно в такому порядку :
    Audi A4, BMW( Будеш Мати Видатки)3, Оpel Vectra B, Мерс С, Мерс Е... Passat B4.... перша була ВАЗ 2108
    якісь повторювались, бо точно знаю що зараз 14 по черзі (а перша була 6 років тому). Уявляєш, як ми з чоловіком міняємо і міняємось машинами?
    А тепер уяви, що наші знайомі теж це діло полюбляють. І як думаєш, про що ми найчастіше говоримо? :8:
    От я і получилась маленьким асиком в свої 25! Так я тобі можу і про ходову розказати, і про коробки передач,і про.......

а де твій аватар? :)