Відповідь: Хочу машину! А кого ви найбільше не любите на дорогах? П*яних і мотоциклістів? А жінок? ЖІНОК!!!!!! Жінка це всеодно, що п*яний мотоцикліст:D
Відповідь: Хочу машину! Якщо на жарта, то розкажу анекдот-асоціацію - Іване! Ти вмієш грати на роялі? - Вмію! - А на баяні? - Вмію! - А на скрипці? - На скрипці все якось не вдається – карти зісковзують…. Отож асоціація – як ЇЇ – жінку – на дорозі, а тим більше за кермом любити?! :o Якщо ж серйозно… Мені видається, що жінки і чоловіки середньостатично, мають дещо відмінний спосіб водіння – складно сказати який кращий. Можливо, чоловіки краще поведуть себе у нестандартній ситуації. Жінки ж, переважно, спокійніші за кермом, намагаються буквальніше дотримуватися правил. Хоча мав нагоду спостерігати за тим, як жінки просто блискуче керували авто. Достатньо жорстко, впевнено, переконливо, а ще – оптимально для ситуації, що складалася на дорозі. Стосовно страху. Коли їду як водій – почуваюся безпечніше :o :o :o
Відповідь: Хочу машину! +1 Ніяк не могла привикнути їхати збоку коло чоловіка на передньому сиджені. Завджи сідаю назад, так спокійніше :D
Відповідь: Хочу машину! Я упродовж двох років що два тижні нову машину купую. І щоразу – іншу. Спочатку вирішую що подобається. Тоді дивлюся характеристики, ціни, поради, тести… Тоді розраховую кредити. А назбираю грошенят – куплю ту, що «купиться».
Відповідь: Хочу машину! Ага, бачила я одну таку що серед дороги без будь-яких знаків моментально зупинилася. Висаджувала когось. Я загальмувала за міліметр від її заду, мене ледве не вдарили. Додано через 2 хвилини А я ніяк ззаду не звикну, як малий народився їжджу з ним ззаду. А собі в авто коло себе наперед кладу ( в нас можна, і взагалі автокрісло не обов"язкове - нема такої норми).
Відповідь: Хочу машину! Я б не радив зараз купляти машину. Україна на порозі вступу в СОТ. А за правилам СОТ податки на розмитнення авто не повинні перевищувати 20%. А зараз одне ПДВ-20%.
Відповідь: Хочу машину! І со? Вже обговорювали це питання - в нас держава така, що знявши податок придумає щось інше, але явно не в сторону зменшення ціни...
Відповідь: Хочу машину! Максимум - це податок, що сплачується щодругий рік. А при розмитнені - не придумають - інакше копнуть з СОТ і не спитають назви.
Відповідь: Хочу машину! Взагалі-то все треба вміти. Якщо нема ні досвіду ні грошей - то скільки можна вкладати в машину? Ну чи варто купляти старесенький кадет 80х років за 3 кілобакси, чи краще ше пішки походити?
Відповідь: Хочу машину! каждыи должен заниматься своим делом, а если брать машину те не ради того чтобы все время в неи ковырятся. Уж лучше взять в кредит или накопить, чем шо попало. Пешком тоже выход, но на любителя
Відповідь: Хочу машину! А конкретніше? Бо я теж великий автоЛЮБИТЕЛЬ. зА ЯКУ НАЙМЕНШУ СУМУ МОЖНА КУПИТИ МАШИНУ? Так щоб на ній їздити, а не вона на мені...
Відповідь: Хочу машину! На мои взгляд оптимальная цена у нового КУ-КУ (беря под внимание чего там китаицы понатыкали). Тут вы должны сами решиться. Подход по "наименьшеи цене" не совсем правильныи. надо исходить из др. критериев. за ск. денег вам будет приятно на этои машине ездить. Т.е. мысль о потраченных деньгах не должна вызывать дискомфорт
Відповідь: Хочу машину! До першого нового допису Хочу машину! (Тема з декількох сторінок 1 2 3) demetris До першого нового допису Тут виконуються бажання ... (Тема з декількох сторінок 1 2 3 ...Liliya
Відповідь: Хочу машину! Від 500 грн., залежно від моделі і довжини шнурка, Весь модельний ряд представлено в магазині "Антошка", площа Галицька, м. Львів.:bazar:
Відповідь: Хочу машину! коли вже в нас будуть нормальні ціни на машини... я би на вашому місці пішки ходила, якшо чесно... ніж такі гроші тратити
Відповідь: Хочу машину! Ми народ багатий, тому їздимо здебільшого на раритетних колекційних автомобілях, навідміну від задрипаної попсової Європи. Наші дороги - то можна сказати музей!
Відповідь: Хочу машину! Ду-у-уже смішно. Я справді про те, скільки має коштувати машина. НУ гіпотетично. Про реалії я знаю. Тому й не хочу відвалювати стільки грошей за неї. На роботу мені близько, дружина в декреті... Мені дешевше коли треба таксі взяти, ніж щоб мої 10 кілобаксів "гнили під мостом" на Кн. Ольги... та ше й зо 250 грн./міс. Розумієте??? Я на таксі 3-4 рази на місяць трачу менше, ніж би витрачав на стоянку. Не кажу вже про те, що женуть то до нас машини з Європи за якими цінами? і я про це... Додано через 4 хвилини це ви кумедно, а я вам душу відкрив...:radist:
Відповідь: Хочу машину! До речі, днями рахував це питання. Зимова резина в районі 300 доларів. Бензин по 5 грн/літр при витраті по місту 12-15 літрів на сотню. Підготовка авта до зими (ходова, заміна пічки) - до 100 доларів Заміна масла - 50 доларів Декілька візитів протягом зими на СТО (тьху тьху) - ? доларів Висновок - коли протягом періоду листопад-березень щодня їздити на роботу і додому на таксі, то приблизно на одне виходить