Підтримую, нєфік баригам підтримувати ворога. теж нормально. Чиновник-хапуга не купить зі своєю зарплатою. Но тут як не крути Порошенко винуватий. Ну так, тут біда. Гривнева картка важить 10 грам, а валютна - 15 кг. Незручності очевидні. Я не знаю чим думає той Порох. ніколи не помічав.... виясню. Біда баригам, які не платять податки... ой біда.... Доречі, у Європі для європейців теж подібні обмеження є. Поки ніхто не вмер. Василю, та нащо вам той закон? От як раніше - заплатив акцизу 6 000 євро, замість теперішніх 500 євро і всім було просто файно, нє?
А тому, що ця інфа є фейк, як завжди. З карточки я можу платити безготівково будь-яку суму, будучи чи то в Україні, чи то за її межами. Ще один брєд, що сума більше 10 000 доларів підлягає моніторингу. Інформація - щойно розмовляв з консьєржем.
Чи хтось має намір ввезти собі вживане авто? якщо так, то пропоную ділитися інформацією. моя сестра в процесі. вона дасть запит в митну службу про список необхідних документів (отой сертифікат про походження найбільше цікавить). з іншого боку я намагатимусь дізнатися, чи створює проблеми готівковий розрахунок для продавця.
як показує досвід, німці і самі платять зазвичай готівкою, коли купують авто. тому проблема з валютними картками відпадає.
Питання якщо офіційно по документах мені продадуть в Европы авто за 1 евро, я так само заплачу всі податки і т.д. і т.п. ?
Всім привіт! Хочемо купити першу машину, роздумуємо про Рено Степвей і Кіо Ріа. Власники автом, скажіть що думаєте, які недоліки, чи порадите щось може інше на суму до 16 тис.
Мав двічі Рено з нуля. Маю КіА з нуля. КіА значно по якості краща, але!!!! Є одне АЛЕ. Не беріть КіА, якщо воно виготовлене в Росії. Мій знайомий мав Дейву і поміняв на нове РіО - жаліє. РіО виготовлене на москалях. А моє КіА виготовлено в Кореї. 160 000 пройшов, міняв лише парочку сайлєнблоків - все. Не зрівняти з Рено по якості.
Перевірка автомобіля з виїздом в межах Кивської області,перевірка кузова,ЛКП,діагностика авто на навність помилок в ЕБУ. Вам не потрібно їхати особисто,тратити свій час та гроші на дорогу,щоб потім розчаруватися по приїзду до продавця! Працюю також: Київ,Сквира, Володарка,Тетіїв,Богуслав, Миронівка,Фастів,Васильків,Тараща, Рокитне, Ставище! Витративши гроші на виклик нашого спеціаліста,ви з економете гроші при торзі за машину,тому що знатимете за, які косяки ви збиваєте ціну,а це далеко не 250,500,1000 грн!!!!Плюс затрати на дорогу.... 097 933 76 22 Артем Ціни уточнйте в залежності від виду діагностики, від 300 грн.
Багато моїх знайомих кажуть, що ціна на авто у Грузії набато меньша, ніж у нас. Хто може підтвердити цей факт? І з чим це повьязано? Дуже хочу купит нову машину, бажано іномарку...
Планую купити Skoda Octavia, ось таку Планую купити Skoda Octavia, ось таку . Хто мав досвід користування, розкажіть будь ласка про недоліки та переваги.. Хто мав досвід користування, розкажіть будь ласка про недоліки та переваги.