Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підтримую, нєфік баригам підтримувати ворога.

теж нормально. Чиновник-хапуга не купить зі своєю зарплатою.

Но тут як не крути Порошенко винуватий.:)))

Ну так, тут біда. Гривнева картка важить 10 грам, а валютна - 15 кг. Незручності очевидні. Я не знаю чим думає той Порох.

ніколи не помічав.... виясню.

Біда баригам, які не платять податки... ой біда....

Доречі, у Європі для європейців теж подібні обмеження є. Поки ніхто не вмер.

Василю, та нащо вам той закон?
    От як раніше - заплатив акцизу 6 000 євро, замість теперішніх 500 євро і всім було просто файно, нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому б не мати дві карточки по 9.999 ує?

3. prius

prius Well-Known Member

А чому не заплатити два рази по 5000

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справді, а чому?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тому, що ця інфа є фейк, як завжди.

З карточки я можу платити безготівково будь-яку суму, будучи чи то в Україні, чи то за її межами.
    Ще один брєд, що сума більше 10 000 доларів підлягає моніторингу.

Інформація - щойно розмовляв з консьєржем.

• Не подобається Не подобається x 1
  6. Almariel

Almariel Active Member

Чи хтось має намір ввезти собі вживане авто? якщо так, то пропоную ділитися інформацією.
    моя сестра в процесі. вона дасть запит в митну службу про список необхідних документів (отой сертифікат про походження найбільше цікавить). з іншого боку я намагатимусь дізнатися, чи створює проблеми готівковий розрахунок для продавця.

7. Almariel

Almariel Active Member

як показує досвід, німці і самі платять зазвичай готівкою, коли купують авто. тому проблема з валютними картками відпадає.

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Питання якщо офіційно по документах мені продадуть в Европы авто за 1 евро, я так само заплачу всі податки і т.д. і т.п. ?

9. Almariel

Almariel Active Member

отака, ф..ня, малята:

10. darialady

darialady New Member

Всім привіт! Хочемо купити першу машину, роздумуємо про Рено Степвей і Кіо Ріа. Власники автом, скажіть що думаєте, які недоліки, чи порадите щось може інше на суму до 16 тис.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

КІА Ріо. Для початку дізнайтеся як називається те, що ви хочте купити :)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мав двічі Рено з нуля. Маю КіА з нуля. КіА значно по якості краща, але!!!! Є одне АЛЕ. Не беріть КіА, якщо воно виготовлене в Росії. Мій знайомий мав Дейву і поміняв на нове РіО - жаліє. РіО виготовлене на москалях. А моє КіА виготовлено в Кореї. 160 000 пройшов, міняв лише парочку сайлєнблоків - все. Не зрівняти з Рено по якості.

13. artem avtopodbor

artem avtopodbor New Member

Перевірка автомобіля з виїздом в межах Кивської області,перевірка кузова,ЛКП,діагностика авто на навність помилок в ЕБУ.
    Вам не потрібно їхати особисто,тратити свій час та гроші на дорогу,щоб потім розчаруватися по приїзду до продавця!

Працюю також: Київ,Сквира, Володарка,Тетіїв,Богуслав, Миронівка,Фастів,Васильків,Тараща, Рокитне, Ставище!
    Витративши гроші на виклик нашого спеціаліста,ви з економете гроші при торзі за машину,тому що знатимете за, які косяки ви збиваєте ціну,а це далеко не 250,500,1000 грн!!!!Плюс затрати на дорогу....

097 933 76 22 Артем
    Ціни уточнйте в залежності від виду діагностики, від 300 грн.

14. shelev

shelev Well-Known Member

Багато моїх знайомих кажуть, що ціна на авто у Грузії набато меньша, ніж у нас. Хто може підтвердити цей факт? І з чим це повьязано? Дуже хочу купит нову машину, бажано іномарку...

15. manur

manur Well-Known Member

А Грузія тут до чого?

16. prius

prius Well-Known Member

Та то троль по гілках скаче

17. AnnaMilton

AnnaMilton миється в бані

Мені здається, що утримувати авто зараз якось дорогувато...

18. kiotamaro

kiotamaro New Member

Планую купити Skoda Octavia, ось таку Планую купити Skoda Octavia, ось таку . Хто мав досвід користування, розкажіть будь ласка про недоліки та переваги.. Хто мав досвід користування, розкажіть будь ласка про недоліки та переваги.

19. Letova

Letova миється в бані

Краще брати машину з вже встановленим ГБО, так вигідніше

• Баян Баян x 1
  20. AnnaMilton

AnnaMilton миється в бані

Та можно іноді і краще автівку узяти в споживанному стані

а де твій аватар? :)