Бюджет до 20тисяч, я вже писав здається. Та і ніколи б не ставив в порівняння Мазду 6 в яку вставили турбіну і ше пару пріколів з легендарними і визнаними Ево чи СТІ А про гарантію чи якийсь мізерний ресурс двигуна я аргументованих доводів ше не бачив. Дякую але ГТ не розглядаю - всі мертві вже наніц
Пропоную обсудити це питання в комплексі, викладайте свої думки і пропозиції. Прошо модераторі не закривати тему і не добавляти до теми Купівля авто Ось нарив хорошу статтейку в неті: Покупка небитого автомобиля В первых двух случаях люди стремятся приобрести за определённую цену по возможности лучший автомобиль, в третьем определяющим моментом является минимальная цена. Хорошая машина не должна быть дешёвой, а дешёвая не может быть хорошей. .... Продовження на: http://www.ricardo.com.ua
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка щось про Кіа СЕЕД. Які відгуки чули, бачили? п.с. до ПАТРІКА: не перекручуйте будь-ласка: ХОДНА і ХЮНДАЙ,а не ГОНДА і ГЮНДАЙ) до речі ШКОДА ФАБІА виготовляється здається і в ужгороді, чи то мені лапші навішали?
Я Вам навіть більше скажу, в Ужгороді виготовляються не тільки Фабії, а й всі моделі Шкоди Октавії (крім 4*4) і навіть Фольксваген Пассат.
"Суперби" вроді також ..... десь натрапляв на прес-реліз єврокара про кількісь виготовлених авто за якийсь місяць цього року ....
хммм.... а як тоді щодо цін на ті Шкоди, що вироблені в Ужгороді? вони нижчі чи ні? і ще одне питання: Кіа сеед теж в Україні збирається чи ні? і як щодо їх порівняння, що краце фабія чи сеед? дякую
"ще один , який буде вчити мене англійської мови" не збираюся я вас вчити. воно мені не потрібно. а от коли перекручують слова декотрі з діЯспори, то щонайменеше дратує. ввімкніть бібісі і дочекайтеся коли скажуть ГОНДА чи ГЮНДАЙ. довго будете чекати)
"А що це за автівка така? Або вже пишіть ceed, а бо сід, а то повчаєте діаспору, а самі " я нікого не повчаю. просто уважніше треба слухати і не кривляти слова. "багато що нас в житті дратує, нє? " буває шо багато, буває що не дуже. але то таке.
слухайте , не нудьте і не смішіть людей. Вже всі (хто хоче і кому треба ) знають ЩО: "H" - це українське "Г" "G" - це "Ґ" А щоб сказати українське "х". То в англійській це буде "kh"... Слово "хакі" , англомовний чоловік скаже -[ кгакі]. З майже нечутним "г" Букву "Х" англосакс не вимовить. А якщо вас це щонайменше дратує ©, то попийте холодної води , дрова порубайте , або побігайте.... Перепрошую за оффтоп.
"слухайте , не нудьте і не смішіть людей. Вже всі (хто хоче і кому треба ) знають ЩО: "H" - це українське "Г" "G" - це "Ґ" А щоб сказати українське "х". То в англійській це буде "kh"... Слово "хакі" , англомовний чоловік скаже -[ кгакі]. З майже нечутним "г" Букву "Х" англосакс не вимовить. А якщо вас це щонайменше дратує ©, то попийте холодної води , дрова порубайте , або побігайте.... Перепрошую за оффтоп." візьміть правопис української мови і подивіться які слова з англійською "h" читаються як "г", а які як "х". ввімкніть японський чи корейський канал і УВАЖНО послухайте як звучить ХОНДА і ХЮНДАЙ. там взагалі-то ще є звук який схожий на наше "ш" з придихом, а перед нею саме звук "х". англійська мова убогенька, нею звичайне українське імя Галя неможливо передати(якщо знаєте як то вам премію дадуть миттю))), а ви про власні назви корейський автомобілів. водички попив і ледь не подавивися коли прочитав ваш пост)))))) без образ) п.с. люди добрі, підкажіть щодо KIA CEED - чи збирають у нас і як там з ціною. дякую дуже
Збирають у нас. Якість - як на мене, то паршива. Ціна 100 тис. грн. ще більш менш була, як на то коритце, а зараз щось біля 160 за більш-менш нормальну комплектацію - забагато...
дуже дякую S_Fighter. Ще одне питання: який варіант за таку ціну підкажете(100 тис)? І взагалі яка ситуація на ринку і чи щось зміниться з входом в СОТ? наперед вдячний.
Не знаю жодної особи,яка б хотіла обміняти Гольфа на нового росіянина.Якщо міняють то просто на новішого але оп`ять на німця.Тут просто нема що порівнювати.А взагалі знайдіть знайомих на любому сервісі,від них отримаєта любу інформацію і відгуки,ясам так керувався. ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- В кожного своя думка,але порівнювати нема що.
питання чи впливає ціна купівлі автомобіля за кордоном на ціну його розмитнення в Україні до прикладу я купую в Нідерландах\Бельгії\Німеччині офіційно на себе 6-7 річне авто за 1 Євро, або мені оформлюють його там в подарунок, на ціну розмитнення це якось вплине ?