Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. demetris

demetris Well-Known Member

Відповідь: Купівля авто

Це не надовго...

2. nastinka

nastinka відсутня

можна пригнати машину з Німеччини , або інших країн, та й купити її за копійки можна) але тут оформити буде дуже дорого :sad:

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ездил и на Ланосе и на Логане. Ланос рулит :) Честно :) Но если у Вас душа лежит к Логану - то это самая лучшая машина в мире, поверьте. У меня душа лежит к БМВ 5-й серии. Эх, мечты-мечты... :)

Додано через 15 хвилин
    Ps... А Вы пробовали сложить спинки заднего сиденья у Логана? Попробуйте ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Хотільсь би вірити що це хороший початок позитивної тенденції ))) але, нажаль,здається що це як у Капітана з 5-ю бехою ((((

5. demetris

Тоді справді - вірю

та не складаються вони. Не складаються. але холодильників чи труб не возитиму. мені треба сімейна конячка. без задору але з комфортом. а якщо прийдеться везти таки щось довге - то сидіння треба знімати, хоча розпорка залишиться... Намьок поняф ;) Кожному своє.

• Подобається Подобається x 1
  6. sselev

sselev Well-Known Member

По соглашению при вступлении в ВТО все лишние налоги-акцизы должны быть = 0. Сейчас ВР тянет время, но недолго осталось...

7. Tony

Tony Well-Known Member

А скільки зара коштує з нуля Ланос і та Дачія?
    Дачію то в Румунії збирають?
    А то таким не цікавлюся

8. demetris

Ланос і Дачіа. А взагалі - Ґуґл знає більше ;)

Теж врахуйте особливості "співпраці" з автосалоном і потім із гарантійним сервісом. У ланоса гарантія 5 років 100 тис., в дачі 2 роки і тих самих 100 тис. Про якість гарантії не скажу нічого. І одні і другі власники плюються на сервіс - він же "безкоштовний". Техогляд у ланос - 10 тис. км, у логана- 15 тис.
    Ще - УкрАвто, у разі кредиту, примусово зобов'язує страхувати в Дженералі Гарант (не найкраща контора). Думаю якщо піднімати бучу - то можна і не там, але ж нервів. Крім того відношення в них якби то вони тобі машину купляли. В рено (Ю.Р.К.) інакше - вони дають рахунок-фактуру, а ти собі масти голову сам - банк, страхова тощо. Ще нюанс на дачу у львові черга до 2 міс.!!! (Можна брати в Мукачево, теж в офіційного дилера, виходить з усім десь на 200 дол. дорожче). І ще - логан переважно привозять вже нафаршированим кондиціонером, гідропідсилювачем тощо - це все за окрему плату. і металік коліт теж майже завжди у ланоса - 600 грн., у логана 259 дол.

Додано через 1 хвилину
    Так, в нас продають румунські. В Росії збирають її на колишньому заводі москвіч. Вона там так і називається - Рено Логан, але в нас вони рідкість і не через офіціалів.

Додано через 2 хвилини
    Сам випадково натрапив. Кажуть треба не економити на комплектації - тепер сиджу рахую гроші )))

9. bora

bora Well-Known Member

Базовий - 48 тис.грн, з гідропідсилювачем керма але без інших прибамбасів - 54 тис.грн., з подушкою безпеки, кондюком, АБС - 64 тис.грн. В Галич-авто не змушують до певних страховиків чи банків.

10. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

чисто по візуальним якостям ІМХО то Ланос значно краще Дації. остання мені страшно Таврію нагадує. але це субєктивізм.

11. syavych

syavych копач

Во-во, імхо уродство та дація, особливо задня половина автівка :)

12. demetris

А мені подобається :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Tony

Tony Well-Known Member

Я в шоці, в Ланоса навіть елементарне АБС йде тільки в самій вищій специфікації, а в Дачії взагалі як опція.... вже не говорю про інші систами безпеки. В Європі здається забороняється випускати автомобілі не обладнані АБС і EBV....

14. Капітан

Отзыв о Галич-авто одного из автолюбителей :) Галич от Галичины далеко не убежалЪ. :borat:

• Подобається Подобається x 2
  15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если еще не взяли - берите, не сомневайтесь.
    Очень приличная машина.

16. bora

bora Well-Known Member

Напевно і таке можливе. Просто ми не спілкувалися з майстрами-мужичками на пряму, а все через нашого менеджера. Відповідно хамства не помічено - в ту ж мить прибігали. Мо в тому секрет?

17. Капітан

Цілком можливо :) Я на особистому досвіді бував на багатьох сервісах, але обслуговування і відношення до машини мені сподобались тільки на двох із них. На всіх інших або намагалися надурити/накрутити, або через дупу виконували свою роботу, ще й в черзі доводилось стояти.

18. Зануда

Зануда така зануда

Форд Фокус універсал чи Октавія Тур універсал? Ось у чому питання...

19. demetris

Відповідь: подивіться де їх збирають...
    ну і як душа ляже... вони ж не однакові ;)

Додано через 2 хвилини
    Ще не взяв.... трохи забугався з роботою, влітку вдома майже не був, а на зиму купляти не хочу. Так мало бути - тепер чекаю на DACIA SANDERO, з ймовірністю 1:10 буду її брати. Спитайте Ґуґла шото за лялька буде ;)
    п.с. лялька то як на бюджетний клас :)

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На форуме уже давно ее рассмотрели... :)
    http://logan.in.ua/index.php
    Но все сходятся, что будет дороже седана....
    Основным плюсом - "нормальные" ручки двери внутри - хотя это дело привычки.Единственной доработкой седана, которую я сделал - установил бортовой компьютер. Остальным - более чем доволен... :)

а де твій аватар? :)