Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Купівля авто

Пластик або Галич-авто. Просто там хороші менеджери - реально радять, що тобі вигідно робити, а без чого можна обійтись.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я брав на Галичині Авто. Все було нормально, поки не зіткнувся з їхнім сервісом. Я все бачив, але був в шоці. Таке враження що роблять величезну послугу, коли обслуговують твоє авто. Коротше я відмовився від них, і тепер ТО обходиться мені удвічі швидше, дешевше і набагато якісніше. По гарантії на Галичину звертатись - марна справа. Всі нерви вимотають. Невиконують прописаного у протоколі обсягу робіт, на ТО записуватись треба за пару днів наперед... Реальний совковий сервіс у найгіршому його прояві.

• Подобається Подобається x 1
  3. bora

bora Well-Known Member

Хочу уточнити, що Галичина-авто (Городоцька) і Галич-авто (Зелена) - різні салони))

4. demetris

demetris Well-Known Member

з цього місця будь ласка конкретніше...

5. bora

bora Well-Known Member

Просто схожі назви)
    Той салон, яким незадоволений Капітан - Галичина-авто, Городоцька, 282,
    Телефон: (0322) 62-00-90, 62-17-06, 62-42-23
    ФАКС: (032) 297-89-43

Яким абсолютно наразі я задоволена - Галич-авто, вул. Зелена, 407
    Тел.: (0322) 40-50-26
    (0322) 709-278

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я не знаю, може то і різне, але коли читав допис Капітана, то там все, що я на власні очі бачив на "Пластику". Наш з тобою спільний знайомий обслуговував там авто і я пару разів його туди підвозив , тож довелося і від нього наслухатися і на власні очі побачити якість їх обслуговування. Я такого дійсно більше ніде не бачив. Взагалі після того я б своє авто у їхні лапи не віддав ніколи в житті.

• Подобається Подобається x 3
  7. bora

bora Well-Known Member

На Пластику ми з післяпродажним сервісом дійсно не знайомі..
    Оки, так як людський фактор - визначає все в результаті, що можу ще порадити це звертатись по Ланосам в Галич-авто саме до Михайла. :)

8. Капітан

Може в Галич авто і ліпша ситуація - не знаю бо не стикався. Мої негативні враження тільки від Галичини-Авто і Форварда.

9. demetris

Був вчора на зеленій Галич-Авто - то жах просто. такі обмежені, противні, не виховані і псевдокомпенентні дегенерати, що аж згадувати страшно!!!

Плюнув на них і їхню систему!!! УкрАвто примусово тепер всіх страхує на Дженералі Гарант (колишня Гарант-Авто), а в них репутація не те, що погана, її немає просто, вона від'ємна. І з кредитом почала мені казки розповідати: з цим банком будемо, а з цим не будемо... рагулі (я тут не про місцевіть проживання, а про рівень інтелекту-компетентності-вихованості).

Дзвонив в Ю.Р.К. на валовій. за 12 тис. дол.(а базу за 11400) Дачі Логан 1.4 - миле діло. Дача - це рено, зібране в сх. європі, а не кореєць зібраний в сх. україні. :)

І, до слова, там вони знаю значення слова "сервіс" (дівчинку телефоном 20 хв. компастував про умови і все таке). особливих умов немає - банк і страхова - які собі САМ вибереш. І ще - черга на логан 2 міс. А це теж щось таки та й означає (наперед проплата 5 тис. грн.)

10. nastinka

nastinka відсутня

Яке авто на вашу думку варто купляти?
    вимоги: невелике споживання палива, 5-дверний,велика місткість багажника(ну щоб 5 мішків картоплі помітились і 1 моркви(то я образно)), щоб був клімат-контроль(то не кодюк),салон має бути звичайний, і автоматична коробка передач, все інше незнаю чи важливо, чекаю ваших порад :)

11. Капітан

Ланос (польской сборки) надёжнее Дачии Логан. Но дело Ваше :)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Капитан, а про Мазду какое у Вас мнение?
    Тройку или пятёрку?
    Как ОНИ по ТО?

13. Капітан

На Мазды, особенно "6" и Мицубиси Лансер Х сейчас во Львове бум :) Как по сервису - х.з., скорее всего гарантийный срок откатают, потом потребуют "люминий" по 700 баксов за рычаг. Насколько мене известно, современные машины уже не делаются в рассчёте на внуков. Отъездил гарантию - покупай со скидкой новую. Старая уже в содержании обойдется дороже.

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+1.

15. demetris

Так отож-бо де його знайти??? Знайомий гнав з польщі чи щось - вийшов золотий. Б/у щось уже не хочу, хочу "новий в цалофані" ;)

+10
    Відкатаю на Логані 2 роки гарантії - там подивлюсь на спідометр, після 100 тис віддам. ;)

16. Капітан

В любому автосалоні. Якщо нема шильдика Заз-Деу або Шевроле - значить польська збірка.

Логан непогана машинка, але єдина перевага її над Ланосом - більший об"єм багажного відділення. При тому що проєм однаковий, тобто цей об"єм буде корисним тільки якщо перевозити сипучі матеріали :) Розгін, динаміка, курсова стійкість, надійність оздоблення салону однозначно нижчі за ланосовські. Запчастини дорожчі.
    По креш-тестам EuroNCAP Логан на останньому місці, так що якщо є діти то... http://beon.ru/car-vehicle-engine-o...logan-ne-proshel-test-na-perevorot-read.shtml
    В народі говорять, що Логан коштує як Ланос, виглядає як Славута а їздить як девятка :)
    Але я не агітую за Ланос, - Сенсу немає :D Я не працівник автосалону Деу, просто даю інфу для роздумів, оскільки автомобіль це крім того що засіб пересування, ще й безпека, і витрати.

17. sselev

sselev Well-Known Member

В зв'язку зі вступом ВТО (зниження ввізного мита) багато виробників авто роблять знижки на ті авто, що були ввезені раніше. Хто як думає варто переплатити зараз чи може зачекати кілька місяців з метою економії?

18. Капітан

Реально - это лотерея. В нашем государстве трудно что-либо рассчитать и спланировать. Снизят один налог, поднимут другой. Например повысят сбор в пенсионный фонд. Линка дать не могу, но читал пару недель назад прогнозы аналитиков насчёт цен касательно транспортных средств. Все в один голос утверждают, что машины дешевле не станут. Вот так.

19. demetris

наскільки мені відомо - то польські даноси до нас не попадають...

А для сумки 80*40*25 треба більший? А сумок влізе більше ;) (510 л)

на ваше є і наше: тут, тут, тут російською і тут. Порівняйте з ланосом і відчуйте різницю.
    а троха виглядає г-г-г.

За інфу дякую. Думати треба точно... Просто саме через безпеку (три зірки) і витрати (дешевший ТО з частотою 15 тис.) зупинився на Логані. Буду вдячний за аргументовану дискусію...
    Щоб спровокувати її ще більше - перегляньте сюжет. Як не шкода 150Мб - дуже красномовний. Я агітую за Логан :) До речі - в середині були?

20. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

На сьогодні частина авто (нові в салонах) трохи подешевшали, це гріє душу))))

а де твій аватар? :)