Відповідь: Купівля авто Пластик або Галич-авто. Просто там хороші менеджери - реально радять, що тобі вигідно робити, а без чого можна обійтись.
Відповідь: Купівля авто Я брав на Галичині Авто. Все було нормально, поки не зіткнувся з їхнім сервісом. Я все бачив, але був в шоці. Таке враження що роблять величезну послугу, коли обслуговують твоє авто. Коротше я відмовився від них, і тепер ТО обходиться мені удвічі швидше, дешевше і набагато якісніше. По гарантії на Галичину звертатись - марна справа. Всі нерви вимотають. Невиконують прописаного у протоколі обсягу робіт, на ТО записуватись треба за пару днів наперед... Реальний совковий сервіс у найгіршому його прояві.
Відповідь: Купівля авто Хочу уточнити, що Галичина-авто (Городоцька) і Галич-авто (Зелена) - різні салони))
Відповідь: Купівля авто Просто схожі назви) Той салон, яким незадоволений Капітан - Галичина-авто, Городоцька, 282, Телефон: (0322) 62-00-90, 62-17-06, 62-42-23 ФАКС: (032) 297-89-43 Яким абсолютно наразі я задоволена - Галич-авто, вул. Зелена, 407 Тел.: (0322) 40-50-26 (0322) 709-278
Відповідь: Купівля авто Я не знаю, може то і різне, але коли читав допис Капітана, то там все, що я на власні очі бачив на "Пластику". Наш з тобою спільний знайомий обслуговував там авто і я пару разів його туди підвозив , тож довелося і від нього наслухатися і на власні очі побачити якість їх обслуговування. Я такого дійсно більше ніде не бачив. Взагалі після того я б своє авто у їхні лапи не віддав ніколи в житті.
Відповідь: Купівля авто На Пластику ми з післяпродажним сервісом дійсно не знайомі.. Оки, так як людський фактор - визначає все в результаті, що можу ще порадити це звертатись по Ланосам в Галич-авто саме до Михайла.
Відповідь: Купівля авто Може в Галич авто і ліпша ситуація - не знаю бо не стикався. Мої негативні враження тільки від Галичини-Авто і Форварда.
Відповідь: Купівля авто Був вчора на зеленій Галич-Авто - то жах просто. такі обмежені, противні, не виховані і псевдокомпенентні дегенерати, що аж згадувати страшно!!! Плюнув на них і їхню систему!!! УкрАвто примусово тепер всіх страхує на Дженералі Гарант (колишня Гарант-Авто), а в них репутація не те, що погана, її немає просто, вона від'ємна. І з кредитом почала мені казки розповідати: з цим банком будемо, а з цим не будемо... рагулі (я тут не про місцевіть проживання, а про рівень інтелекту-компетентності-вихованості). Дзвонив в Ю.Р.К. на валовій. за 12 тис. дол.(а базу за 11400) Дачі Логан 1.4 - миле діло. Дача - це рено, зібране в сх. європі, а не кореєць зібраний в сх. україні. І, до слова, там вони знаю значення слова "сервіс" (дівчинку телефоном 20 хв. компастував про умови і все таке). особливих умов немає - банк і страхова - які собі САМ вибереш. І ще - черга на логан 2 міс. А це теж щось таки та й означає (наперед проплата 5 тис. грн.)
Відповідь: Купівля авто Яке авто на вашу думку варто купляти? вимоги: невелике споживання палива, 5-дверний,велика місткість багажника(ну щоб 5 мішків картоплі помітились і 1 моркви(то я образно)), щоб був клімат-контроль(то не кодюк),салон має бути звичайний, і автоматична коробка передач, все інше незнаю чи важливо, чекаю ваших порад
Відповідь: Купівля авто На Мазды, особенно "6" и Мицубиси Лансер Х сейчас во Львове бум Как по сервису - х.з., скорее всего гарантийный срок откатают, потом потребуют "люминий" по 700 баксов за рычаг. Насколько мене известно, современные машины уже не делаются в рассчёте на внуков. Отъездил гарантию - покупай со скидкой новую. Старая уже в содержании обойдется дороже.
Відповідь: Купівля авто Так отож-бо де його знайти??? Знайомий гнав з польщі чи щось - вийшов золотий. Б/у щось уже не хочу, хочу "новий в цалофані" +10 Відкатаю на Логані 2 роки гарантії - там подивлюсь на спідометр, після 100 тис віддам.
Відповідь: Купівля авто В любому автосалоні. Якщо нема шильдика Заз-Деу або Шевроле - значить польська збірка. Логан непогана машинка, але єдина перевага її над Ланосом - більший об"єм багажного відділення. При тому що проєм однаковий, тобто цей об"єм буде корисним тільки якщо перевозити сипучі матеріали Розгін, динаміка, курсова стійкість, надійність оздоблення салону однозначно нижчі за ланосовські. Запчастини дорожчі. По креш-тестам EuroNCAP Логан на останньому місці, так що якщо є діти то... http://beon.ru/car-vehicle-engine-o...logan-ne-proshel-test-na-perevorot-read.shtml В народі говорять, що Логан коштує як Ланос, виглядає як Славута а їздить як девятка Але я не агітую за Ланос, - Сенсу немає :D Я не працівник автосалону Деу, просто даю інфу для роздумів, оскільки автомобіль це крім того що засіб пересування, ще й безпека, і витрати.
Відповідь: Купівля авто В зв'язку зі вступом ВТО (зниження ввізного мита) багато виробників авто роблять знижки на ті авто, що були ввезені раніше. Хто як думає варто переплатити зараз чи може зачекати кілька місяців з метою економії?
Відповідь: Купівля авто Реально - это лотерея. В нашем государстве трудно что-либо рассчитать и спланировать. Снизят один налог, поднимут другой. Например повысят сбор в пенсионный фонд. Линка дать не могу, но читал пару недель назад прогнозы аналитиков насчёт цен касательно транспортных средств. Все в один голос утверждают, что машины дешевле не станут. Вот так.
Відповідь: Купівля авто наскільки мені відомо - то польські даноси до нас не попадають... А для сумки 80*40*25 треба більший? А сумок влізе більше (510 л) на ваше є і наше: тут, тут, тут російською і тут. Порівняйте з ланосом і відчуйте різницю. а троха виглядає г-г-г. За інфу дякую. Думати треба точно... Просто саме через безпеку (три зірки) і витрати (дешевший ТО з частотою 15 тис.) зупинився на Логані. Буду вдячний за аргументовану дискусію... Щоб спровокувати її ще більше - перегляньте сюжет. Як не шкода 150Мб - дуже красномовний. Я агітую за Логан До речі - в середині були?
Відповідь: Купівля авто На сьогодні частина авто (нові в салонах) трохи подешевшали, це гріє душу))))