Відповідь: Купівля авто Колись щось подібне в Гермляндії теж було... Але ті часи відходять в минуле... Он після вступу румуній ще більше циганів стало...
Відповідь: Купівля авто їх іноді спеціально залишали навіть із ключами... Я колись у році десь так 98-му таку Беху на узбіччі бачив. Але хіба просльозився... Або оголошення у газеті "продам ... за 1 марку"
Відповідь: Купівля авто Колись у нас (при переоформленні між родичами або легалізації після гендоручення) було дешевше задекларувати купівлю тачки за 500 гривень, ніж оформити як подарунок. В останньому разі - експертна оцінка + більше відрахування у ПФ і т.п.
Відповідь: Купівля авто Цікаво запитатись в амазонок, чи вони знають як часто міняється синтетична олива, бо я знаю таких, що навіть на наклейку на лівій верхній стороні вікна не звертають увагу, а там ділер який міняє пише коли наступна заміна...
Відповідь: Купівля авто Покинутих авт на дорогах з ключами ,чи без -я вже не застав.На початок 90х(коли я приїхав) , це зробилася проблема .І муніципальні влади одна за одною , а потім і на провінційному/штатовому рівні ввели закон "кнута і пряніка" - де залишене авто класифікується як викидання сміття на вулицю на вагу самого авта і строго штрафується його власника навіть на 5ти значну суму.Знайдуть по серійному # на рамі чи ходовій і притягнуть до суду. А з другої сторони заохотили scrub yard(и) приймати від людей авта і їм (людям) платити за це гроші , як за металолом.А держава вже розрахується з скраб ярдами сама.Ціна приблизно $100 за штуку. А перед тим було навпаки , щоб в Вас забрали авто , Ви мусили заплатити.Тому люди залишали авта де попало , відкрутивши номер. Мені один пан був подарував таке авто , коли я здав на місцеві права.Це був 8 циліндровий FORD Grand Victoria , великий кантовий "корабель" , який не на кожний паркінґ влізе.Але зато на гайвею він не їхав , а плив.Теперішні Тойоти з Маздами і ФВ і не "вмилися до нього" - зараз таких авт не роблять. Ні шуму мотора , а ні швидкості не відчувалося - на спідометрі майже 150 , а таке враження що 60. Все в ньому працювало , навіть кондиціонер.Лише мотор тік.Поремонтувати його було дорожче ніж саме авто , тому я купив був коробку масла самого дешевого ,положив в багажник і доливав.Це авто ще мені 7 місяців служило добре , навіть при - -20С заводилося без проблем. Додано через 9 хвилин Моя жінка така , їй би цей стікер був з розміром з газету розгорнуту , їй все одно - вона привчилася , що це я маю дивитися за автами , а вона тільки їхати. Раз я її авто на ручний тормоз поставив , що як правило в автоматах цього не роблять, то вона мені аж на роботу дзвонила , що машина не їде.
Відповідь: Купівля авто Це як моя сусідка: ловила кошеня, яке залізло до моторного відсіку її корпоративного Пежо-207 і випадково витягла щуп. "Ой, мабуть щось у двигуні згоріло - олива чорна! А я місяць тому міняла - була прозора !"
Відповідь: Купівля авто Напевно не погана ідея в тестамент механіка включити, чи не морочити собі голову виходячи, що "свято место пусто не бывает"?.. Patrick(у) ваша думка про Buick Enclave??, до речі аватар супер..:y:
Відповідь: Купівля авто Оце спочатку накидають на жінку не жіночих справ, а потім питаються шо єсть фемінізм, і чого це баби такі скажені стали й нас мити посуд змушують
Відповідь: Купівля авто а чоловік жінку, чи жінки авто?? далекоглядні чоловіки купують машину для миття посуду, або хаускіпера яка прибирає і миє посуд, щоб без претензій... до манікюру.. :cowboy:
Відповідь: Купівля авто Все глибинніше...психологія змінюється) В давнину страшно без чоловіка було - а тепер жінки самостійні до не можу.. значить - не ображайтесь
Відповідь: Купівля авто до не можу- це межа?, а коли за заміну тормозних колодок потрібно заплатити 500 доларів?, а так самостійні не заперечуюю.. навіть уявити страшно щоб ми без вас робили.., дякую.
Відповідь: Купівля авто ... хм ,Бюік авто для старших панів. Якщо Вам в районі 60 , Ви багато їздите , не рвете з місця , ціна на бензин Вас не надто хвилює , тоді це авто для Вас. За трохи нижче чим $40 000 , Ви дістанете авто класу Лексус , або Мерседес. Для Дженерал Моторс це відносно нова розробка.Вони її зробили в японському стилі. Є два варіанти Інклейви - це тільки з передніми ведучими колесами - ціна в районі $34 000. І з AWD - ціна коло $40 000 Авто укомплектоване V6 280 к.с. мотором з 6 ступінчатою автоматичною коробкою передач.А також клімат контроль , ксенон і т.д. Є також дуже корисна річ - це back up signal , коли Ви даєте назад , вмонтовані в задньому бампері датчики дають в салоні сигнал , коли до якогось обєкту залишилося менше чим 10 см. Купляти чи не купляти - рішати Вам. Візьміть до уваги , що з GM автами починаються проблеми десь після 6-7 років.Хочеться надіятися , що ця модель буде трохи вдаліша за попередні.І при перепродажі американські авта більше падають в ціні , ніж японські. Так виглядає 2008 Buick Enclave
Відповідь: Купівля авто Зараз я повеселю вас саме темою “Купівля авто”. Місце дії – Туркменістан, Ашхабад. Рік – приблизно 1975. У мого батька підійшла черга на ВАЗ-2103. Конкретний день був призначений. Гадаєте – «прийшов, взяв, заплатив» ? Тільки не там. Машини приходили залізницею. За кілька кілометрів до міста залізнична колія робила поворот і машиніст уповільнював хід. Там же на платформи стрибали «сьогоднішні покупці», розчохляли машини, дехто по-бандитському заводив двигун, перевіряв. Прямо на платформах виникали бійки… Батько незадовго до того вилікував чи то батька, чи то брата механіка з крутого гаражу - фарса (етнічного перса). І механік взявся допомогти з «вибором» авта. Сказав – «підійдете до салону о 17-й годині». А машини прибували вранці. Батько не витерпів, підійшов до СТО того механіка раніше. Бачить – тачка потрібного кольору, але фари й лобове скло – розбиті. Кузов заляпаний якоюсь фарбою. Батько хапається за серце. Механік суворо каже – «Я ж вам ясно сказав – прийти о 17-й до салону!». І дійсно – о 17-й стояла вилизана укомплектована тачка ! Брати-фарси розповіли: довелося битися із конкурентами – туркменами і навмисно пошкодити тачку, щоби ті хапанули іншу. А на товарній станції теж відбувалися веселі одії: якісь хлопці (легальні сьогоднішні покупці) посадили до іншої машини свою маму і замкнули її. Інші покупці намагалися ту тачку з мамою відкотити вручну. Крики, бійка, хтось когось поливав водою зі шланга… Мушу сказати, що «передпродажна підготовка» моєму батькові нічого не вартувала, бо родича механіка (тай взагалі усіх пацієнтів) батько лікував безкоштовно. Хоча операції подібного класу (нейрохірургія) в ті роки, наприклад, у Грузії, коштували 2000-5000 дерев’яних рублів. Вважаєте, історія вигадана ? "Восток-дело тонкое..."
Відповідь: Купівля авто ну то у вас на вікні кріплять, а в мене під капотом Синтетика, замінюю кожні 8 тис, хоча пише кожні 10. А взагалі чоловіки у яких авто то хоббі, чомусь завжди звинувачують інших що от, мол, ти там навіть незнаєш де така-то штука є. Ну і шо шо незнаю, подумаєш, зато на сервісі знають, то їх робота, за що їм платять гроші. В мене інше хоббі, а авто лише засіб пересування, та й робота інша за яку мені платять. Як на мене, в водінні головне відчувати машину. Коли я за кермом, авто то продовження мене. Маю добрий приклад, сусід, який постійно порпається в свому авто їде так ніби йому шось бракує, та й запаркуватися по людськи невміє, зато добре знає яке масло коли міняють
Відповідь: Купівля авто Своїм сусідом ви мені нагадали батька товариша, який зупинявся на зелений сигнал, мотивуючи тим, що вже довго горить зелене і зараз загориться червоне. Авто не є моїм хоббі, їзда більше двох годин дратує, мені більше до смаку лімузин з водієм, хоча інколи люблю політати миль 120 плюс (тверезо оцінюючи ситуацію- відсутність пасажирів, погодні умови і т.д.) , знімає стрес. :cowboy: Додано через 2 години 33 хвилини До шістдесятки ще далеко (після 60 буду думати про коня), але час огого як швидко летить... хоча не думаю що вікова категорія має значення у виборі авта.., їзджу не багато, миль 50 на день, ціна на бензин не хвилює. За 40 т.д. доброго Мерседеса не купиш. Лексуси не доганяю. Саме в Enclave мене дратує той японський стиль. Подобаються Каділаки крім СТS, Jaguar S-Type, не подобається 7 БМВ, нічого особливого не бачу в Cayenne... перечисляти можна довго., чим більше ти готовий викласти, тим більший вибір і важче на чомусь зупинитись. Миле діло колись в нас було: 2101, 2102, 2103, 2104, 2105, 2106, 2107, 2108, 2109, 2121 і все.
Відповідь: Купівля авто Нуууу , тоді Вам , Інклейв , точно не підходить. На ньому не політаєш , та і до лімо він не дотягує.Він власе і розрахований на довгу їзду , бо крісло шофера є збільшених нестандартних розмірів з різними супінаторами для спини - captains chair , називається. А щоб було щось між лімо і спорт кар , ну то тоді треба вище планку підіймати.Набагато вище.Десь на рівні Бентлі , Мазаретті. На цих автах і політати можна , а як надоїсть , то шофер додому завезе , а Ви на задньому сидііні покимарите. Що до віку/соц.статусу і категорії машин , то на північно - американському континенті , це актуально як нігде інде.Не буду вдаватися в подробиці , але вдивіться уважно на авто і лице за кермом і Ви знайдете відповідність. Тут можна перефразувати відому приказку - " скажи мені на чому ти їздиш , і я скажу , хто ти". А я люблю їздити. Канаду пересік всю - з Заходу (Ванкуверу)Тихого океану - на Схід (Нова Скошія)Атлантичного океану.І США , від того ж канадського Ванкуверу до Розаріто(Мексіка).Пасажиром бути не люблю.Коли з іншими сімями десь ідемо і всі разом ідемо в одному вені , то я весь час шофер , алкоголю тоді не пю взагалі і дивлюся на них пяних тверезими очима. Колись працював тракдрайвером , то мій робочий день за кермом був 14 - 15 годин (з короткими зупинками на нужди тіла і трака).Потім на "трак- стопі"2 - 3 години на прання речей/душ і "шоферські байки" між такими шоферами як я.І 7 годин на сон деколи в готелі ,а деколи в траку.Зараз тракером не працюю , працюю тим на кого вчився вдома , але категорію в правах відновлюю постійно і деколи на теперішній роботі щось перевожу.
Відповідь: Купівля авто Анекдот.., летить група туристів за кордон, англійської не знають, гід пояснює що у випадку будь яких проблем кажіть i wont ukrainian consul. Один з групи відстав, вечоріє, до нього підходить сутенер і пропонує дівчат, наш турист у відповідь i wont ukrainian consul, сутенер пропонує африканок, турист- i wont ukrainian consul, китаянок, i wont ukrainian consul, сутенер подумав і каже- possible, but too expensive..
Відповідь: Купівля авто Файно. Я вам на одну капельку десь трошки і завидую. Хоч і на своє життя наразі не нарікаю, але отак би драйвером поробив в Канаді... недовго, рік-два, вражень набратись, світу побачити, з хати відірватись... Шось в тому є...