Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Обираємо собі авто. Потрібна допомога зали :)

Liona,
    1. Поговорити з механіками. На спеціалізованій станції, де буде проводитися гаратнійне обслуговування. Або на пересічній СТО.
    "Що зазвичай летить (і коли) і що скільки коштує".
    Звичайно, на авторизованій станції все дорожче.

2. Напроситися на тест-драйв. Якщо не в салоні, то просто вихопити в місті інструктора учбової машини відповідної марки і домовитися на годинне заняття.
    В крайньому випадку - з таксистом.

• Подобається Подобається x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Між Шевролетом І Гюндаєм, я би вибрав однозначно Гюндай.
    Не знаю яка його репутація на Україні, але в Півн.Америці він за останні кілька років зробився дуже популярним.Зараз ці машини запросто створюють конкуренцію Гонді і Тойоті.
    Що до конкретних моделей-Getz і Accent ,нічого не скажу , але Santa Fe був одним з найкраще продаваємих автомобілів в 2007р. і залишається ним зараз.В ділера люди на нього чекають до 2х місяців в черзі.

• Подобається Подобається x 4
  3. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Ех... Санта Фе не покишені нам :sad:
    За відгуками в інтернеті лідирує Гетс. Але в нього один вагомий недолік - дуже маленький багажник та бардачок :sad: А нам багажник би здався величенький... часто їздимо по Україні втрьох, тож і речей багацько... а ще +візочок для Лєри....
    Зовсім я розгубилась :sad: Хочеться, щоб і по грошам виходило, і щоб якість не страждала...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Шкода! Їздила я на тій машині, хороша!!!!!!!!

5. romhavr

romhavr Well-Known Member

Як на мене, можна замінити на механічну коробку з кондиціонером для

Від АКПП важко відмовитися тому, хто вже пробував з нею, а початківцям, навіть корисно почати з механіки.

6. syavych

syavych копач

Відповідь: Купівля авто

А Nissan Note (http://www.nissan-note.com.ua) не дивилися? Сімейна автівка, вписується в Ваші цінові рамки. Щоправда не чув ніяких відгуків, може хтось цікавився?

7. Liona

Liona кавоманка зі стажем

ніяк не можу відмовитись від АКПП :sad: з нашими заторами це хоча б якась компенсація часу...

Машинка дуже класна :y: Але в тій комплектації, яка мені необхідна, вартує дещо більше, ніж я розраховувала... :sad: Тобто виходить близько 112 тис. грн. замість максимальних 90 тис. грн.

:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
    І шо ж робити?... Нісан ну дууужжжеее сподобався :sad:

8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Складайте далі гроші...

9. Оля

Оля Старожилка форуму

А до чого тут АКПП до заторів??????

10. Patrick

Ну то беріть Акцент.Думаю різниці в якості немає.Все таки одна компанія.
    Або ж ,.... тоді купуйте Тойоту Яріс.Тойоти від найдорожчих до найдешевших всі доброї якості і невбиваємі машини.

• Подобається Подобається x 2
  11. syavych

syavych копач

Патріку, ну Ви вже загнули. Найдешевша комплектація Яріса 22 тис. долярів - то вже далеко від запропонованих цінових меж. Такими темпами до лєксусів доїдем ;)

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо Ви часто подорожуєте сім"єю, то ці автівки не для Вас, як на мене. То чисто міські маленькі машинки, щоб всюди проскочити, легше паркуватися. Вони просто не створені для дальших подорожей. Вам потрібне авто класом вище, скажімо гольф-класу. Можливо Шевроле-Авео в кузові хетчбек. Просторе авто з чималим багажником, при цьому воно не надто велике. У ваш бюджет ніби вписується, максимальна комплектація коштує менше 20 тисяч доларів.

Фольцваген Гольф чи Сеат Леон ви не потягнете, вони поза 20 коштують. Тойоти теж дорогі.

Зверніть увагу на Mitsubishi Colt, знайомі взяли минулого року, задоволені.

13. Patrick

:suicide:

Скільки , скільки? :eek:Ну , блін і спекулянти! В Канаді вона $15.5тис +$700 податку - то якщо не торгуватися , а поторгивавшись то 5оо баксів можна скинути запросто + дістати що небудь на халяву(затемнені задні вікна, або кращі дюральові диски , або безплатну заміну масла на 3 роки)...

Додано через 2 хвилини
    За 22 штуки баксів , я тут на Кемрі ,або Пасата заглядав би.

• Подобається Подобається x 3
  14. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Що правда то правда!

15. Kaff

Kaff Well-Known Member

Моя сестра іздить.
    Дуже задоволена.
    На ній інша сестра їздила зо два роки. Також класна. Хоча багажник не об'ємний. Коли мене возила - мені подобалося, що сидів трохи вище за інших :) А нервував паркторнік коли їхали по грунтовій дорозі - цілу дорогу пікав :)

16. Vexler

Vexler Well-Known Member

Nissan Almera Classic - 17 тисяч, якщо память не підводить.

Велика, гарна, доступна машина!!

• Подобається Подобається x 2
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

А мені якщо чесно, по-барабану на чому їздити!!!!!!!! В мене вже три роки 9-ка (1,6 років одна була, потім купили новішу), ну і заплюйте мене тут.......... З нашим сьогоднішнім положенням ми не можем собі позволити щоь інше, нє, по ціні (кредиту - нема питань), але завжди думайте, про обслуговування, запрвавку і т.д. Я вже 4 роки їжджу на 9-ці (газ-бензин, хоч бензин не використовується майже ніколи, хіба в крайніх випадках), і є різниця і в заправці і якщо щось полетить, значно дешевше, ніж іномарка... Але я все ж таки мрію, що коли мені позволять заробітки, то я собі візьму машинку маленьку (гольфік 3,4, або моя мрія шкода фабія.... я ще багато можу перечисляти.... але це все мрії), спочатку треба думати як утримувати будь-яку машину, а я тішуся тим, що є, і що ні я, ні моя дитина не їздить по маршруткам....

• Подобається Подобається x 4
  18. Kaff

Kaff Well-Known Member

Сумніваюся, що хтось тут буде мати бажання когось запльовувати.
    Думаю, що кожен має свої параметри до того, на чому їздити, і що вкладати у визначення "машина"
    Знаю людей, що не мають за душею особливих матеріальних благ, живуть у чужій і страшній квартирі, але одягаються дуже дорого і їздять на дорогій машині. Є й інші - що мешкають розкішно, не відмовляють собі у задоволеннях, відпочинку, але не мають мащин.
    Є машини функціональні, престижні, інші. Кожен авто купує згідно до своїх потреб і можливостей.
    Звісно, що і запити щоразу зростають. І при появі першої можливості люди намагаються ці запити реалізовувати.
    Між-іншим мав нагоду пасажиром їхати поза 400 км Ланосом. Навіть не Ланосом, а Сенсом.
    Мушу вам сказати, що дуже непогане враження від машини. Даремно наїжджають на Ланоси людиська.

19. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Порадьте будь-ласка хорошу машинку так за 25тис $, ну можна трохи плюс мінус. Наразі чоловікові подобається Honda ACCORD і TOYOTA COROLLA. Може ше хтось шось порадить, чи підкаже де можна знайти відгуки про ці машини?

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Квіточко, на форумах (автомобільних)
    І не тільки українських. Отримаєте безліч практичної інформації з перших рук. Шукайте.

а де твій аватар? :)