Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Хто в Курсі???

Може бути і таке що документи за 3 місяці не прийдуть і вас відправлять ше на 3 погуляти з тимчасовим, поставивши там печатку.

А коли прийдете знову, скажуть що в них в по базі така ж машина в угоні, все співпадає, тільки в одній цифрі різниця і скажуть знов робити експертизу!!!

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Відповідь: Купівля авто

Патрік-трак з одним рядом сидінь іде як вантажівка і мито набагато менше.треба тільки до 5 років.крім того можна ввезти машину без мита якщо повертаєшся назавжди додому.люди кажуть що вертаються і ввозять хоч реально по пару місяцях назад.в консуляті будуть знати деталі

• Подобається Подобається x 2
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Дякую , Coolzak , це добре знати.
    В мене TOYOTA TACOMA (double cab).

Але я би її звичайно не брав.Велика ,в очі кидається , будь де не запаркуєш в Львові.
    Я думав(в туманних планах) щось тут купити 2004-05рр. , типу VW CityJetta , або може Passat, якщо попалася би добра ціна , або Корола , або ще щось подібного розміру.
    В основному батько би їздив .Hy i я , або сестра - коли в гості приїдемо.

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Дабл каб не піде-максимум один ряд сидінь щоб вантажівкою вважали.А менші машини шукай в Штатах і звідти висилай-ціна набагато менша

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

купівля вживаного авто - це здебільшого лотерея. Буває, що купивши 15 річну машину новий власник лише масло і розхідники міняє кілька років, а буває, що в перші місяці сума, витрачена на покупку авта множиться на два :) Тут треба дуже відповідально ставитися до вибору, діагностики.

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я теж так думав донедавна...зараз коли долари майже рівні , то і ціни майже вирівнялися в ділерів .Виняток хіба є аукціон , де треба мати ліцензію ділера.
    Це робити вигідно тоді , коли постійно тим займаєшся.Вишукуєш де є акшини в недалеко віддалених штатах від мене -їдеш туди , купляєш 2-3 ,5 машин , там на місці їх ремонтуєш , договорившися попередньо з механіком , потім в контейнер і в Польшу, а з відтам хтось їх забрав і до Львова своїм ходом і так кілька разів на місяць , то тоді вигідно.Особливо , коли купляєш дорогі авта Лексуси , Мерси і т.д.
    А коли для себе одне то ні - пропускай роботу , плати за мотель там ,плати тому чоловікові хто має ліцензію, щоб тобі купив , витрати на дорогу , їду і т.д.І великий ризик , що може бути якийсь "лемон кар", або цей що після повені в Нью Орлеані.
    Краще вже тут в Канаді на 2-2.5тис. дорожче купити в ділера з гарантією і можливістю провірити історію авта в офісі транспортації.

7. demetris

demetris Well-Known Member

Відповідь: Хочу машину!

Трапилась мені позитивна стаття про китайця BYD Flyer. А тесть його бачив по дорозі десь в Стрию на заправці - зупинився подивитися... відламав ручку в багажнику. Тесть в мене лагідний чоловік, але навіть його не витримала :)Інші "чудові" відгуки Ґуґл видає на ура.
    Не купуйте китайців. Хочу машину - а не таке...

• Подобається Подобається x 1
  8. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

Відповідь: Хочу машину!

може хто підкаже, які пільги мають учасники бойових дій, інваліди або чорнобильці при ввезенні авто нового або б/у з-за кордону.

9. Kaff

Kaff Well-Known Member

Та з тим - ситуація зрозуміла. Питання стоїть, звичайно, у фінансовій стороні. Дуже не хочеться зі шкіри лізти, щоби купувати нове у салоні. На кредити я не здатен. Хоча заробляю не найгірше, однак все "з'їдається". Хоча нове із салону можливо, і безпечніше вийде - менше "вливати" доведеться.
    Читав відгуки про Ланоси - їх характеризують як "безгеморойні". Однак найдешевший варіант - 10 тисяч саме авто, а ще КАСКО, оформлення, сигналізація, "ковріки"...
    Стосовно ВАЗів - то що нові брати, що вживані - одна холєра. Досі їздив ВАЗом. Ніби й звик. І майстрів маю, що прикрутять все, що треба. Однак, хотілося би щось змінити у цім житті ;-)
    Отож, поки-що у роздумах. Хочу ще зі СТО домовитися, ану ж вигідний варіант підвернеться - щоби невідкладно відвезти і прощупати.
    Саме зараз потреба в авто зростає - потепліло і можна їхати десь з родиною. Мріялося мені цього року "тур" зробити до Умані, Кам'янця-Подільського, Хотина... Та й у західному напрямку Україною поїхати традиційно.
    Отож щовечора активно вивчаю оголошення :)
    І ДУ-У-У-У-У-У-У-УМАЮ :)

10. Kaff

Kaff Well-Known Member

Де авто купувать хорошо...

Юзаю я юзаю інтернетом, порівнюю вартість аналогічних вживаних машин у Львові і в інших містах і зауважую, що у Львові ціни все ж доволі високі. Вартість машини може відрізнятися навіть на 20-25 відсотків, що, таки доволі багато. Чи я не правий?
    Чому така ситуація складається і де на Русі таки жить хороше?...

11. syavych

syavych копач

Відповідь: Де авто купувать хорошо...

Bo gdzie jeszcze ludziom tak dobrze jak tu,
    Tylko we Lwowi... :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Де авто купувать хорошо...

Моя порада - у Вашій гілці Купівля авто [​IMG]

13. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Обираємо собі авто. Потрібна допомога зали :)

отже, вирішили ми з чоловіком, що потрібна нам машина. Чому? По-перше наявність власного авто - великий плюс при прийомі на роботу, по-друге - важко у великому місті без особистого ТЗ :sad: Ні тобі за місто виїхати, ні тобі самостійного пересування..
    Так от. Почали ми обирати машину... Ні я, ні чоловік не розбираємось в тому :o хіба так... по-чайниківськи... :o Керуємось ціною, комфортом, комплектацією. Після довгих прочесувань інет-простору зупинилися на 3-х такихмарках: CHEVROLET Aveo, HYUNDAI Getz, HYUNDAI Accent. Що скажете? Їздили на них? Чи дороге обслуговування? Які плюси-мінуси? Буду рада послухати про ваш досвід :)

14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Відповідь: Обираємо собі авто. Потрібна допомога зали :)

Тільки зважайте на те, що амортизацію за використання власного ТЗ (якщо її ще будуть виплачувати) не буде соразмерна з тим, як ви будете товкти свою машину по нашим дорогам.

15. Liona

в Києві дороги кращі, ніж у Львові :) Амортизацію всюди виплачують

16. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Однозначно HYUNDAI Accent дизельний!!!!!!!!!!.В CHEVROLET Aveo буде більший розхід палива чим у HYUNDAI Accent дизельний,HYUNDAI Getz-маленька,більше підходить жінці,чим чоловікові.

17. bora

bora Well-Known Member

В неті є багато статей для порівняння. Керувалась би ними, бо той хтио мав шевролє, не мав очевидно Хюндая, суб"єктивна думка. А ще є зміст глянути на форумах певної марки (кожної), щоб знати які експлуатаційні негаразди та глюки вилазять.

http://www.kolesa.ru/article/name/theme_080408_mih_korobchenko_4_in_1.html
    http://www.knm.ru/news/71245/

• Подобається Подобається x 2
  18. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Про хюндаї не скажу нічого, а про авео скажу одне - метал настільки тонкий та слабкий, що як застрагнете в снігу і два дужих хлопці будуть Вас випихати, то залишать вмятини від пальців на задній частині авто ((((

19. romhavr

romhavr Well-Known Member

20. Liona

щось не радують мене знайдені відгуки :sad:
    можливо ще хтось порекомендує якісь машинки? Бюджет - до 90 тис. грн. Обов"язково наявність АКПП та клімат-контроля (ну і звичайно, безпека в авто)

а де твій аватар? :)