Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. Bear

Bear Well-Known Member

Відповідь: Хочу машину!

Подивіться на Міцубіші Грандіс... (Mitsubishi Grandis)

Сам не так давно підбирав сімейне авто.. Грандіс був на першому місці в моєму рейтингу. Поганих відгуків про нього не чув.

• Подобається Подобається x 1
  2. viltis

viltis Well-Known Member

Та я от теж подивилась ..але в львівських салонах його нема ....правда, ми сьогодні заїхали в салон Шевроле ( Галичина авто), то вже в 18-20 там зачинено було ...хоча писало, що до 19-00...:sad:(((

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Машины там не хуже и не лучше чем в остальных салонах, но если купите там то будете иметь большущий менингит с ихним сервисом. Проверено.

4. viltis

viltis Well-Known Member

та я не про сервис, то я знаю ..що в них кака ---мені б подивитись ,як та машинка вживу виглядає....не буду я ж в Київ ради того їхати :sad:

5. Tony

Tony Well-Known Member

Зверніть тоді увагу на Тойоту Яріс чи Мітсуубіші Кольт С23.. та і взагалі є повно маленьких хороших машинок... Чому саме український Матіз????

Шось я там того краш теста ненайшов. Краш тест як на мене це тільки приклад 1ого - мінімального варінту аварії. При 64 км/год - це значить шо ви і зустрічна машина повинні рухатись по 32 км/год одночасно... Впевнений шо навіть по місту Ви будете досить часто їздити більше ніж 30 км/год.. а ше якшо джип з здоровенним кенгурятником... Та той маленький мотор Матіза буде дальше ніж його багажник.
    Все, більше переконувати небуду - це ваша справа і якшо вже так сподобався ну то купуйте і не вагайтесь ;)

6. Princess

Princess Well-Known Member

Chevrolet Spark в Україну не завозиться.

Матіз не український, а узбецький. хоч це навряд-чи принципово :) єдине, що не назвала б його "уродцем" - бо дизайн розробляли для Фіату, але щось там не склалось

мені здається, що по місту такі аварії як у краш-тестах взагалі рідко трапляються (тьфу-тьфу). адже 64 км/год - швидкість при зіткненні, а перед ним зазвичай водії гальмують, тобто реальна швидкість при зіткненні по ідеї менша. та й особливо розганятись не випадає з корками і ямами

7. Джин

Джин Member

Это что дизель? 107-ое было отличной машиной лет 20 назат. Пежо дорогое в ремонте. А машине которой больше 20-ки, врядли будет служить уж такой верой и правдой. Конечно, если его выйдет найти у пенсионера, с пробегом до 100000км, гаражного хранения.

Додано через 4 хвилини
    Хьюндай Траджет, Мицык Грандис.

8. Vexler

Vexler Well-Known Member

Dacia Logan MCV семимісна, але ціна трохи кусається, як на "бюджетне авто".

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ех мені один раз підфартило, писав вже вроді...
    В знайомого пенсіонера взяв Гольфа другого, 1987 рік, 36.000 пробігу... інвалід він був одинокий. Купив за 100€ і три блоки Мальборо...
    Був в шоці - ну як нова машина! Знайшов клієнтуру, перегнав його під наш кордон в Польщі і продав під Перемешльом за тисячу сто...
    Причому хлопці на слово не вірили, як в нас водиться почали вдвох розбирати її, щоб підвох знайти... зима була, змерз, мене то вкурвило і я підняв ціну ще на сотню. Авто було в такому стані, що вони заплатили і тряслися, би я не передумав... Як вони його потім на Україну перетягали - не знаю...
    Спитаєте, чому собі не лишив таку бібібку за такі гроші?!
    1. податок річний величезний, авто без каталізатора...
    2. я тоді шойно на нім. права переписав, і хоч би в Україні самого Кучму возив - їх не гребе, для них я початківець... А початківцю, ще й за старе авто страховка ТАКІ проценти валить, що та машина золота б вийшла...

10. Kaff

Kaff Well-Known Member

А я приглядався до Фольксваген Шаран. Але ж теж не дешевий.
    Та й жорсткуватий як для вигодніцької "сімейки"

11. sviatko

sviatko New Member

Мені теж видається, що сума як на таке авто троха того, завелика

То Ви взяли саме Грандіс? І як особисті враження? З чим ще порівнювали?
    Ну з цих трьох, як на мене поки не досвіченого, то Грандіс найбільш відповідає ціні умовах. Але то поки тільки по відгуках. щем вживу нікого не дивився і тим більше не пробував. Воно б все нічого, але б хотілося щось таки трохи скромніше. Але та Дачія хоч і в 1,5-2 р. дешевша, але як на мене, то не дав би за неї більше 12-15 тис гамериканських. І то в нормальній комплектації.

12. Vexler

Vexler Well-Known Member

sviatko

На рахунок Дачії згідний. Коштувала б в нас 13000$ (ABS + ел. пакет + подушка водія) - брали, як пиріжки, а так, що: звязались з тим євром + залуплені дилери і результат на ліцо :)
    У Львові їх 10-15 штук МАКСИМУМ.

П.С. Мені вона сосиску нагадує. Хот-Дог такий собі автомобільний :)

Додано через 17 хвилин
    До речі, хто хоче матіз,то вже ліпше на це подивіться:

Chana Benni
    http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=9044

• Подобається Подобається x 2
  13. Bear

Bear Well-Known Member

Я не взяв Грандіс, бо обставини змінили пріоритети, і вирішили не брати мінівен взагалі. Але робота по підбору була проведена дуже інтенсивна. Одні марки та моделі відпали за їх важкодоступність, інші за тех. характеристиками.. деякі за ціною. Деякі за відгуками. Залишалось на лідерах тільки покататися на тест-драйвах. Першим у рядку стояв саме Грандіс. То було давно, тому не пам'ятаю деталей саме цього вибору, тому й написав, просто щоб звернули увагу на нього.
    Порівнював з Volkswagen Sharan, Ford S-Max, Ford Galaxy, Citroen C8, Peugeot 807, Renault Espace.
    Моделі фірм Kia, Hyundai, китайських виробників, Chrysler, Mercedes не розглядав. Перші з-за суб'єктивних упереджень, останні з-за ціни.
    А взагалі-то на смак та колір... В цьому класі не поширені халтури. Тому помилитись з якістю буде важко. Рекомендую посидіти, поїздити... порівняти відчуття. Та обрати... щоб ногам було зручно, щоб руль та кочерга були там де треба, сидіння помацайте деякими частинами тіла, сядьте за пасадира, чи вільно ногам, поміряйте багажник чимось нестандартним (ваша найвелика валіза, коляска, лижі, тощо)... перевірте на дорозі, чи подобається керування та характер авто... так буде легше визначитись.
    Бажаю Вам успіху!

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я теж балдію від Міні, особливо нової моделі. Але, нажаль, він для мене замаленький.

Щодо Матізу, так там ж мотор як у мопеді.

15. demetris

demetris Well-Known Member

є мотор 1,3 4 циліндри, 16 клапанів але... Чері
    Кімо тивіться тута

16. Tony

Tony Well-Known Member

Хм... якшо вже про Міні заговорили то як Вам нова Хонда Цівік? Правжа ціна.... аж душить - ну впрочім як і в Купера

17. Vexler

Vexler Well-Known Member

Хонда Цівік реально коштує 18000$, то тільки в нас залупили 33000$.

Хоча в будь-якому випадку машина класна. Спочатку, як по ТВ побачив не дуже сподобалась, але вживу - супер :)

18. viltis

viltis Well-Known Member

Я тут така зла.....По-перше, мої дописи про маленькі машинки кудись зробили --тю-тю. По-друге, подали Ви мені ідею про Шевроле Шпарк ( здається так його треба читати).

Приїжаю я вчора на Галичину авто і питаю в менеджера :" Скажіть будь-ласка, чм реально замовити таку от машинку, бла-бла-бла"....а він на мене дивитись і каже " Дівчино, таких машин НЕ ІСНУЄ, менше фільмів дивитись треба, а червона машинка в нас є Авео"...
    пі,пі,пі ....А про червону машинку ані слова не казала, і взагалі ніколи б собі не купувала червону машину. А по-друге, я йому так гарненько витягаю листочок з Інтернету....і кажу -- нате, почитаєте на досуге ...

От тов нас менеджери. ЖОдного вміння продавати чи зацікавити .

19. yulichka

yulichka Active Member

Мої також, вже давно, то я вже сюди не пишу.

20. Відповідь: Хочу машину!

Вельмишановна Viltis .. а мо, роздрукуйте ось це
    http://www.chevrolet.ru/spark/spark-index.html
    а після того поверніться до того ж менеджера та й дайте йому зїсти цю роздруківочку =)

а де твій аватар? :)