Купівля авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем demetris, 31 жов 2007.

1. yulichka

yulichka Active Member

Відповідь: Хочу машину!

А я особисто для себе хочу Матіз (автомат). Мене більше чоловік підбив на свою голову, тепер всюди той Матіз як побачу, то придивляюся-видивляюся.
    :agree:

2. Tony

Tony Well-Known Member

Ні, з Гондурасу везуть! Та везуть з Японії в прибалтику... потім до нас... Тому то і чекав її більше місяця.

Машина-смєрті.... Взагалі незнаю як люди можуть брати українські чи китайські машини.... ну невже нема куди грші викидати?
    Хіба купити, той матіз, погробити і за рік викинути і купити машину

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

може Узі? :)

4. Kaff

Kaff Well-Known Member

не жартуйте так, бо ще купить
    :) :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Джин

Джин Member

О таком что-то не слышал, может вы имели ввиду КПП от RallySport Пыжа 206 и 306. Там КПП очень хитрая. Секвентальная коробка передач Ралли мастер спорт. Так как вы сказали, там два вала, только ручку кпп нужно дергать все равно. Я забыл, как правильно описать принцип этой кпп))) Читал я уже давно о ней, старая коробка, но чертовски классная. Механический автомат, машина идет на приделе своих возможностей и никаких электронных мозгов а лишь, старая и добрая механика.

Стоит такое счастье сейчас приблизительно 15000-20000$ Еще в далёкие 70-е года. По специальному заказу ЦК КПСС, были созданы Волги, ГАЗ 2424 с мотором V8 и секвентальной 3-ох ступенчестой кпп. Придумали её в СССР, но почти нигде не использовали . Потом Пыж купил её чертежи и сделал из нее произведение искусства.

6. Doc.

Doc. Well-Known Member

Не хочу машину!

7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я навіть знаю чому :D

8. yulichka

yulichka Active Member

А чого то ви так категорично?? Я читала тут про 99-ту, що люди пишуть, що хороша. Та жах на колесах, наші знайомі мають (як іграшкова, ті двері пластмасові жахливі).... То навіть вона гірша за той самий Матіз.
    А для мене одної Матіз по вуха вистарчить, а гробити я її чого маю, на полювання їхати не збираюсь.

9. Tony

Tony Well-Known Member

Нет-нет, єто не то. Єто новая технология.. скоро будет стоять на большенстве авто

Я і не казав шо 99-та чи якийсь інщшй ВАЗ то хороша - практично то саме.... Ніяких систем активної чи пасивної безпеки... А про якість взагалі мовчу. Вот шо-шо а принцип скупий платить двічі то спрацьовує 100%

10. yulichka

yulichka Active Member

А хто вам сказав, що я так економити хочу??
    Вона мені підходить, бо маленька і коробка автомат. Чула відгуки тих хто вже має. (Ніхто з них би мені не брехав точно.....)
    А про те, що це не є машина з машин я також знаю!

11. Джин

Джин Member

О мадам, тут без мини купера никак. Маленький, кпп автомат, очень стильный и надежный автомобиль. А матиз это Узбеки делают. Британия vs Узбекистан))) Как по мне, купер лучше, даже конца 80х.

Не знаю как кому, но мне 99-ая нормальная. Всё зависит в каких руках авто. Если пробовать ехать на 99-ой 160км\ч и хотеть классной управляемости, значит не ту машину человек купил. Каждый под себя машину выбирает.

• Подобається Подобається x 3
  12. yulichka

yulichka Active Member

Краш-тест Daewoo Matiz (Дэу Матиз)
    Из голливудских боевиков мы знаем, что по-английски "крепкий орешек" - это die-hard, "тот, кто стоит насмерть". Но могли ли мы предположить, глядя на купленный для краш-теста Daewoo Matiz, что этот глазастый малыш и есть тот самый die-hard, крепкий орешек? И что при аварии он скорее умрет, но попытается спасти жизнь своих седоков?

Теперь-то мы в этом не сомневаемся. Ведь мы пытались убить его трижды.......

http://www.matiz-club.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=36

13. bora

bora Well-Known Member

Єдине, вірно підмічено, що він не випробуваний авто важкої артилерії. Зверніть увагу скільки джипів на вулицях. А яка культура водіння їх водіїв?

• Подобається Подобається x 2
  14. syavych

syavych копач

Ви ще ціни порівняйте :)

15. Doc.

Doc. Well-Known Member

Перш ніж запитати чому, мені цікаво як ви дивитесь на проблему, з позиції метелика, чи оси?.. :)

16. Paparacy

Paparacy Member

Оце машинка!

Завантажив усю родину з усіма манелями і їдеш хоч на край світу :) :cowboy:

http://novosti.ua/avto/30063

17. viltis

viltis Well-Known Member

ой ..ми тут недавно цілий список виписали ---машинка для дитинки:))). 23 позиції.

Део Матіз --мотор 0,8 ...а бензини жре 8,4 на 100 км ( то в середньому).Ну так, ціна в нього приваблива ....але мій коханий каже, що краще буде мене возити, аніж я на тому "уродці" їздити .І то думка 99 відсотків чоловіків про део....Хоча, мені він теж подобається, але лише в деяких кеольорах.

Міні купер ---приблизна ціна 32 000 у.о. ( долярів)....і то в найменшій комплектації. мотор 1,6 ...гамає -- 6,5 на 100..... гарнюня ..але ціна ....

Ми наразі зупинились на 107 пижику ..він і гарненькій, і пю 4,1 на 100....але от його панель управління ...трохи дивна ...

• Подобається Подобається x 2
  18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

+10... Класика!:clapping:

19. demetris

demetris Well-Known Member

Краще казахського матіза - Chevrolet Spark
    Навіть собі подумую... як першу в целофані (точно краще за Амулєт).

20. sviatko

sviatko New Member

а може хтось підказати семимісну автівку для сімейки?

а де твій аватар? :)