Відповідь: Хочу машину! А як Вам старий добрий "горбатий" Запорожець Маленький, компактний, мало палива споживає і до того поміщаєть там, де ніякий джип не пройде))
Відповідь: Хочу машину! Якщо зняти з тої машини ті всі понти, то виявиться, що під ними Ford Mustang GT500. Це є прямий спадкоємець легендарного Ford Eleanor 1968 року. Саме його Ніколас Кейдж викрадав останнім у фільмі "Викрасти за 60 секунд". Авто потужне і красиве. Після закінчення ери мускул-карів 500 конями під капотом може похвалитися мало який серійний автомобіль, а тим більше у європі і тим більше за ціною всього 45 тисяч доларів. Правда, стільки він коштує в США, а європейцям доведеться викласти за нього значно більше. Недавно в "5 передачі" на Діскавері про цю машину розказували. Так, круто, потужно, от тільки керованість традиційно для американських авто на низькому рівні. А коли в тебе під капотом 500 коней, то керованість далеко не останній показник, на який варто звертати увагу.
Відповідь: Хочу машину! Друже! Боронь Боже тебе купити Ладу! Моєю першою машиною була ВАЗ 21074 - "Будь проклят тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса" (Кавказская пленница). Мені довелося вивчити все про роботу електричної, механічної, ходової частини авто. Якщо грошей зовсім небагато - подивись на стареньких "німців" - VW Bora, Passat, Golf. Якщо розраховуєш на 13-17 тис. у.о. - зверни увагу на Шкоду Фабия. В свій час я наїздив на Октавії 170 тис.км. - дуже приємні враження, щоправда вона була чеської зборки.
Відповідь: Хочу машину! А ще є ЛуАЗ. Проходить там, де уазик, гелендваген і крузак не пройдуть ,) Поки не купив Форестера, мріяв про нього - в гараж їздити
Відповідь: Хочу машину! Звичайно, найкращий автомобіль - новий. Гарантія - це хороша річ, але є нюанси. Наприклад, у мене було декілька різних випадків з автомобілями на гарантії. Мазда6: на 40тис.км необхідно було замінити подушку двигуна - приїхав на Гелікон, година часу, все готово, жодних проблем. Міцубісі ланцер 9 серії - гівно, яке розсипається на ходу, 6 років гарантії від фірми Ніко - лоховський розвод. Під ту гарантію нічого не підпадає - тільки мотор і коробка. Шкода Октавія - наїздив купу кілометрів, нічого не ламалося. Деу Ланос - враження, що на фірмові СТО Львівавто набирають працювати випускників 102-ї школи. Але сама машинка непогана.
Відповідь: Хочу машину! погано... отак заїде між двома джипами і зроблять вони з нього гармошку що не кажіть, а танк - найкраща машина
Відповідь: Хочу машину! Я у Львові одного такого звіра бачив... Пєстня! ЗІ: До речі на Сихові (Пупер привіт )
Відповідь: Хочу машину! Номера не роздивився - каюсь... Бачив навіть два рази, і обидва рази був за кермом, тому мусів слідкувати ще й за дорогою. Але обіцяю що наступного розу коли побачу то дожену ( :D ) і роздивлюсь номери Додано через 14 хвилин Копейко...
Відповідь: Хочу машину! Главное чтобы она была не российского производства))) Во Львове их кстати предостаточно...
Відповідь: Хочу машину! А ще був в нас в частині Урал 375 на 92 бензині. От той жре - кілометр - літр
Відповідь: Хочу машину! Машина звір .375Д - це ГАЗ66 + ЗІЛ131.6X6. А Урал4320 - вже йшов з V8 дізелем. На них базувалися система "Град". Додано через 26 хвилин На Капітановім фото - Мустанг GT , на фото Мартіні- Ford Cobra Shelby GT500 Кобра - це це топ Мустангів з V8 і 500 к.с. Білі полоси , знак кобри і надпис "шелби" - зовнішня різниця між цими машинами. В ціні це 5-6тис.( 45-51тис.)
Відповідь: Хочу машину! Я також задумалась над купівлею машини. Можу собі дозволити біля 10000$. От думаю про · GEELY MK http://www.geely.ua/models/. Порадьте щось стосовно цієї машини. Мене більше всього непокоїть, що їх збирають в Кременчузі.
Відповідь: Хочу машину! За опціями - дуже спокусливо. Сумніваюся, що хтось із форумчан фахово порадить, оскільки треба мати досвід її експлуатації. На інших форумах не радили купуватися на багату комплектацію, якої досягають шляхом нижчої якості. Машина загалом не тестована. Як поведе себе у наших бойових умовах - не відомо. Що із обслуговуванням та запасними деталями - аналогічно. Якщо купите - розкажете. Додано через 1 годину 17 хвилин Автомобили украинской сборки подорожают на 10%! С 1 января 2008 года закончились налоговые льготы закона о стимулировании автопроизводства. До этого времени ЗАЗ и концерн "Богдан" не платили 20% НДС. Отныне заводы в Запорожье, Луцке и Черкассах будут платить налоги полностью. Однако, это не означает, что на столько же повысятся и цены, уверяют во Всеукраинской ассоциации автомобильных импортеров и дилеров. Олег Назаренко, генеральный директор Всеукраинской ассоциации автомобильных импортеров и дилеров: "Нет такого, чтобы автомобиль автоматически повысился: вот 20%, теперь НДС они начали платить, и на 20% автомобиль возрастет. Нет, такого нет". Цены на машины увеличатся максимум на 10%. Теперь желающим приобрести, например, "Деу" придется заплатить на две тысячи гривен больше. А вот желающим сесть за руль автомобиля, изготовленный в ЕС, США или Японии, волноваться не следует. Много импортеров на популярные модели перевели цены в гривны и утвердили их до конца 2008 года. И вопреки всем изменениям, украинский автомобильный рынок останется одним из лидеров в Европе и возрастет на четверть. Всего производители и импортеры планируют продать в этом году на 150 тысяч машин больше, чем в прошлом году - почти 700 тысяч.
Відповідь: Хочу машину! Капітан MARTINI Я сам бачив цього Мустанга. 2 рази Машина-лялька. Оце дійсно прояв смаку і індивідуальності, а не якийсь колхозний Prado. Я коли вперше побачив Прадо - настільки не сподобалась, що капець. Я розумію Ford Expedition (у Львові такий є) купити або ще якогось америк. монстра, але щоб таке - то точно колхоз. Нікого не хотів образити На рахунок купівлі машини: Славута, Класика, Пріора, Калина...... - параша повна. Не тратьте люди гроші на ці т/з. Шевроле, Ланос - на любителя, але їх настільки вже багато, що аж, мяко кажучи, надоїло