Відповідь: Кумедне у перекладі: неповноцінне життя.... насправді аватар не просто "халф лайф", це "резідент евіл"... один з моїх улюблених фільмів, з однією з улюблених акторок (українка міла йовович)... тому тут глибокий підтекст...
Відповідь: Кумедне Сябры А я лягу прилягу (белорусская) версия текста для печати загрузить караоке (KAR) прослушать онлайн караоке (KAR) -------------------------------------------------------------------------------- Автор текста ( слова ) - Гилевич Нил, композитор ( музыка ) - Ханок Э. сведение в караоке - Лагойко Евгений Прислан - 18.06.2003 Вы шуміце шуміце Надамною бярозы, Калышыце люляйце Свой напеў векавы, А я лягу прылягу Край гасцінца старога На духмяным пракосе Недаспелай травы. А я лягу прылягу Край гасцінца старога На духмяным пракосе Недаспелай травы. А я лягу прылягу Край гасцінца старога Галавой на пагорак На высокі курган А стамлённыя рукі Вольна ў шыркі раскіну, А нагамі ў даліну, Хай накрые туман. А стамлённыя рукі Вольна ў шыркі раскіну, А нагамі ў даліну, Хай накрые туман. Вы шуміце шуміце Надамною бярозы, Асыпайце мілуйце Ціхай ласкай зямлю А я лягу прылягу Край гасцінца старога Я здарожыўся трохі Я хвілінку пасплю. А я лягу прылягу Край гасцінца старога Я здарожыўся трохі Я хвілінку пасплю. Вы шуміце шуміце Надамною бярозы, Асыпайце мілуйце Ціхай ласкай зямлю А я лягу прылягу Край гасцінца старога Я здарожыўся трохі Я хвілінку пасплю. А я лягу прылягу Край гасцінца старога Я здарожыўся трохі Я хвілінку пасплю. lagoiko@mail.kht.ru
Відповідь: Кумедне Я потрапила! :D Тільки першого разу ледве видерлася до того раю, а другого разу дістала 80 %. І обидва рази відповідала чесно, як перед Богом. Кожного разу запитання різну, тому виходять різні набрані проценти. Тест досить цікавий!
Відповідь: Кумедне Сьогодні посміявся. . . Друг приймав гостя – бізнесмена (здається з Дніпропетровщини). Той розповідав про благодійну акцію стосовно інтернату для дітей з вадами зору. Ну там подарували аудіотехніку, кондиціонери, таке інше. А потім хтось запропонував запросити діток до спортивного клубу. Повезли вони діток автобусом до клубу, розповідали, чим там займаються. Декілька дітей попросилися до басейну, тренажерного залу. А один хлопчик років 10 виявив бажання зайнятися стрільбою в тирі. І сказав: – тримайтеся(!) – «Мені розповідав дідусь, що була така тьотя Фанні Каплан, яка дуже погано бачила, але навчилася влучно стріляти і поцілила одного недоброго дядю.» Спонсори та персонал клубу реготали довго. Пообіцяли тренувати того хлопчика. Хтось висловив ідею назвати їхній тир іменем Фанні Каплан (десь зустрічав такий прикол в російській літературі. Чи то Войнович, чи то Алешковський).
Відповідь: Кумедне Resident Evil - це американський фiльм про зомбi. http://www.imdb.com/title/tt0120804/ http://www.imdb.com/gallery/ss/0120804/Ss/0120804/m17scan_21.jpg.html?path=gallery&path_key=0120804