Відповідь: Кумедне Чернобылец, теж вибачайте. Навіяло. "Зачастую мы ненавидим, того перед кем сами виноваты" - одразу згадала, кого я ненавиджу влітку - мух, клятих.. Ну як причепиться.. ти її відганяєш, а вона політає - і знову до тебе. Одне полегшує становище - намагатися в бруд не потрапити (ані солодкий, ані гіркий) - тоді трохи менше їх, але нервують.. при чому у кого нерви слабші - того більш нервують. І чим перед ними завинив - хтозна..:rolleyes:
Відповідь: Кумедне Ничего. Бывает... :rolleyes: Избавиться от самоидентификации, говорите? :confused:
Відповідь: Кумедне Намек уловил. Одна большая разница. Помните у Мауги : «Мы с вами одной крови, ты и я !». Это позиция несвидомых. А СЕ ответ: «Нет, мы разные как мухи и котлеты! И по истории и по крови и с вами ничего общего нет и быть не может» :D
Відповідь: Кумедне :D І куди тільки дивляться тутешні феміністки... Востаннє редагував Фрезія: Востаннє редагував Ума: Востаннє редагував mavka:...
У " підглядаці": Невстранец: Пошук на форумі цитат від Невстранец. Слушно - стеноґраму опівнічної наради бійців невидимого фронту уже зничтожили . :cool: :p
Відповідь: Кумедне Да, искал я её. Жаль, что стёрли. Наверняка забавное там было что-нибудь... А подглядывалка, что самое кумедное, врёт всё. А ещё кумеднее, ежели это не она врёт... Я искал не свои цитаты, а сообщения с текстом (упоминания). Это другое окошко в поисковике. Выдало последнее упоминание в стихотворении Фрезии. Я погордился ещё немножко... ------------ Поскольку стихотворение так и называется "Допис на гілочку "Кумедне"... - то и будет здесь уместным. ___________ (с) Фрезiя, 2007
Пупер: Між іншим на сайті ... є додаткові "шкури", посидівши за якими тиждень — можна створити свою власну. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=33931#post33931 , щоб приховати оголені нерви. :D
22:03 Поисковая машина MSNBot Пише зауваження учаснику Ума Поисковая машина MSNBot Дивиться зауваження користувача Ума Один павук пише, иньший читає - розумне залізяччя. :D
Відповідь: Кумедне Пошукові роботи ведуть переписку через Умину скриньку От нема більше їм де поспілкуватись
Валентина завела Щоденник Валентина http://forum.lvivport.com/blogs/ День закоханих невдовзі. В себе також.
Відповідь: Кумедне Смотрю на САмойлова все время. Знаю, что Аватар нельзя критиковать. Но не могу понять, почему он в тени Путина прячется ? Но это ничего, не все красивы от рождения. Это от родителей. НАзывается наследственностью.
Відповідь: Кумедне Читаємо по порядку назви тем (зверху - вниз) : ...Поговоримо про жінок...футбол...суші...оздоровчий клуб...ностальгія...діти Індиго... Логічно, бляха-муха!
Відповідь: Кумедне 13.02.2007, 15:53 #1 пупер мене тут не буде деякий час причина: упереджене ставлення однієї дописувачки. на знак протесту я покидаю шановне товариство. 13.02.2007, 18:51 #62 пупер ідповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине повторно, бо сервер з фотою глюкнувся... __________________ Вчора, 18:09 #91 Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Сейчас тоже на форуме тусуется ____________________________________________________________ Ну, что сказать??? ЭТО ЛЮДИ С Л О В А :D :D :D :D Форма Вам идёт, (у рояля:D )! А в окоп не пробовали? Весной? Когда ещё ледок над водичкой? Не?:D :D
Відповідь: Кумедне злість вашу чудово розумію, тому що ще й досі тільки від однієї згадки про уна-унсо москалі какаються... пс. довелося порушити своє слово, щоб відповісти цьому малоповажному пану...
Відповідь: Кумедне :D :D :D :D :D :D Порадовали... Пупер, ну Вы это... уши чем-нибудь затыкайте, чтобы про уна-унсо не слышать... Или Смекты выпейте...
Відповідь: Кумедне Зворушлива картина. Тов. Чорнобилець вмовляє І. Павловича покаятися і вернутись в лоно матушкі Росії. И даже добалю от себя по секрету, как русский русскому (но уже не русскому), покайтесь. И за Москву и за русских и за Россию. Вы же согласны, что они во всем виноваты, ну и покайтесь за всех, авось и нас всех грешных простят за не наши грехи. Святое дело сделаете. Ей богу ! http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=16854&page=17 № 326
Відповідь: Кумедне Забавные люди... Вот вроде понял человек, что ситуация "кумедная", даже поместил на соответствующую ветку, а про что речь - так и не понял... :D Да и Павлович чего-то не кается...
Відповідь: Кумедне Зрозумів я, Невстранець. Ще поки що розумію російський, правда іноді треба "поднатужится":o . А щодо Павловича, то його ж не видно на форумі. Десь сидить і кається.