Всего одной мутации в гене достаточно, чтобы нарушить работу механизмов, тормозящих употребление алкоголя. Эксперименты с мышами показали: животные с мутировавшими копиями гена Gabrb1 чаще выбирали раствор алкоголя, а не воду, в отличие от животных с нормальными копиями, информирует еizvestia.com. На самом деле, первая группа мышей выпивала бы столько, что всего за час она бы напилась и не могла бы контролировать свои движения. Группа пила раствор в объеме почти 85% от дневного потребления жидкости. Притом, наблюдалось поведение, характерное для лиц с алкогольной зависимостью, говорит Квентин Ансти из Университета Ньюкасла. Не исключено, что генная терапия позволит справиться с алкогольной зависимостью у людей. Правда, ученые до сих пор не знают, как и почему употребление спиртного выливается в зависимость. Теперь предстоит провести аналогичное исследование на людях. Джерело Класна фраза Тому, що етиловий спирт - це легальний наркотик! http://www.youtube.com/watch?v=qNVuMXIKPb8
А я надумав перегонний куб змайструвати. Для нелегального виробництва легального наркотику Може хто які поради дасть? Є знавці цієї справи?
"Супер важлива" порада: " - Колися, синку, якісними препаратами, і в нормальних дазах, щоб бува не було передозу. Бо тоді - смерть. І шприци, щоб були не б.у, а купуй якісні і т.д..." Ще кажуть - Homo sapiens! Людина розумна, тобто користується мізками. Наприклад, запитати першу зустрічну людину: "Чи буде вона споживати наркотики, якщо вони будуть продаватися в магазині або кафе? Так як в Амстердамі, де дозволено маріхуану."
Аха. І коли я так закінчу? Бо мене виростили ще в тих роках, коли лижка кагору дитині давалася "для апетиту" Між іншим, жию я в Іспанії. От таких щось не бачила вже давно.... Коли приїхала, в містечку, де жию, було таких 3. Ще раз - ТРИ. Один вилікувався. Два других вже не з нами А намучилася я з ними страшно, в мене тоді кавказ був, привезла зі собою, і він алкоголиків і наркоманів спробував знищити
Життя довге, і не одне. Алкоголіками не одразу стають, але всі починають з малої "дози". Наркотик, він і в Африці наркотик.
Я не розумію, як може людина розумна (Homo sapiens) нищити свій мозок?!! По разным оценкам, 1 грамм алкоголя убивает нейроны в количестве от 200 штук до 3 миллионов. Про это состояние мы говорим: "Шампанское ударило в голову", т.е. это тот самый момент, когда в коре головного мозга погибло несколько тысяч нейронов. Джерело