Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Просто і геніально!

"...У алкоголиков и сладкоежек задействован один участок мозга.

Исследователи из Медицинской школы Университета Индианы нашли зависимость между пристрастием к сладкому и склонностью к алкоголизму.

В эксперименте участвовали 12 мужчин и 4 женщины в возрасте до 26 лет. Во время прохождения вкусового теста проводили МРТ (магнито-резонансную терапию) их головного мозга.

Оказалось, что за любовь к сладкому, как и за склонность к употреблению алкоголя,отвечает один и тот же отдел головного мозга - орбито-фронтальный. Кроме того, любители выпить назвали сладкий вкус как предпочтительный..."
    Джерело

"...Между прочим, для тех, кто желает избавиться от алкогольной зависимости, вслед за нашим телевидением могу порекомендовать народное средство. Говорят, помогает. Берут березовый сухой сук, посыпают сахаром и поджигают, дым дают понюхать больному. За эффективность не отвечаю, а вот механизм предполагаемого воздействия объяснить не сложно. Все дело в созвучиях системного языка мозга. Сухой созвучен арабскому сихха “здоровье”, береза — бари'а “исцеляться”. Сахар по-арабски суккар, того же корня, что и сукр “пьянство”. Считается, что мозг, улавливая дым уничтоженного сахара, сделает то же с созвучным ему пьянством, и таким образом наступит исцеление во исполнение команды, записанной дважды в сухом суку, и поддержанной березой. Если говорить серьезно, то некоторым, если не всем, поможет точно. На первый взгляд — абракадабра, на самом деле — строгий подбор нужных команд. Все эти предметы — носители имен нужных файлов головного мозга..."
    Николай Вашкевич

Останнє редагування: 23 лип 2013
    • Подобається Подобається x 1
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То саме, а от найшов недавно баночку пертусіну і, бляха, не стримався і на протязі дня приговорив.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ----------

Ше си всього не почитав, але голосувати рішив шо не буду. Недобре голосувалка зроблена. Шо то за такі три дикі варіанти. Перший не має сенсу, третій кахби очевидний, а другий ваащє ні о чом.

Шо з того шо я би хотів шоб мої діти не пили. Я шо геть йолоп шоб в то повірити. Нє, як так ся стане шо вони ніколи до писка не візьмуть то я буду тіки радий, но шось я в то слабо вірю.

При тому всьому шо я був чемною дитиною, но я ж пішов вчитися до Політеху. Зміняв там одну групу і вже три роботи і ше не бачив такого колективу де б не пили. А тих хто на пянки не ходить і в колектив то не приймають. В нас підхід простий. Не хочеш - не пий. Мусиш іти додому - ну то мусиш. Але, холєра, як тобі не спішно то хоть зїш кусок пляцка і анігдота розкажи - будь людиною.

За студенства все ся хоче шось дурне попробувати. І я пив, і напивався, і ригав і всьо витікающе (но тіко я мирний тоді). І ніц би з тим мої батьки не подіяли навіть шоб втрісли. І траву я не взяв до писка ні разу тільки тому шо з мене нікотинової залежності хватило, а як би не курив папіросів то би точно траву попробував і хз шо б з того вийшло. Так вже я влаштований шо поки сам не рішу то нікого не послухаю. І то більшість людей така сама шо вчиться тіки на своїм досвіді.

То шо я буду казати шо би хтів шоб мої діти не пили. Та ясно шо нінашо їм пити. Але я би хтів шоб вони то так робили не тому шо я їм так в голову вбив (бо мені то не вийде), а тому шо вони то самі собі рішать. І якшо їм шоб то поняти треба буде пару раз обригатися і без трусів проснутися - ну то ніц з тим не подієш. Аби самі не скалічилися і когось не скалічили.

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

ЗІ. Ніколи мені не казали не пий. Мені казали - май голову на плечах. Деколи влітало за то шо не було тої голови. Але все мені малому показували шо вот "Лєжыт бэзжызненное тело на нашем жызненом пути" і шо якшо я буду пити то тоже так буду обісцяний лежати.

Не тре страшити дітей - не повірять. Показувати треба їм так як воно є насправді. Показувати як пяні хлопи жінок бють, як пяні жінки дітей лишають. Хай думають. Заборонити всеодно не вийде.

• Подобається Подобається x 9
  3. vov66

vov66 Well-Known Member

Йдеться не про заборону, а про те, що діти (і не тільки) мають знати правду: алкоголь - легальний наркотик.
    А вживати, чи не вживати - справа особиста.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Алькоголь - зло!
    А зло треба нищити!
    Нє?

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

ну от з кумом ми регулярно і методично нищимо це зло)

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

vov66 дiло говорить, алкоголь зло i я сам непитущий.
    Але забувати не треба, що в нашому суспiльствi зовсiм непитущим фрiком бути не можна, будучи десь межи людях, а особливо по роботi - ти час вiд часу МУСИШ випити, iнакше буде не альо, а то й проблеми отримаеш.
    Сертифiкацiя, партнери, перевiрки, ресторани, бiзнес, корпоративи.... - зацьмохтаного непитущого вегана сприймають кособоко.

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

сам можу по півроку не пити і не проблема, а буває момент ну от хочеться з кумом випити відро горілки) Ну чи не козаки ми.))

8. iso

iso Well-Known Member

Нє. Пияки

9. Romko

10. vov66

vov66 Well-Known Member

Можна. Тоже так колись думав. І партнери, і перевірки і корпоративи - а я без алкоголю. Всі вже про це знають і поважають мою позицію. І нічого я від цього не втратив.
    А на рахунок "особливо по роботi - ти час вiд часу МУСИШ випити" - це все надумане. Слабка людина знаходить "причину", щоб обманути розум.

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

Що за брєд?
    Я вже 17 років ані грама не п"ю,всі нормально то сприймають,де б не був

• Подобається Подобається x 5
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромко, будь уважним. Самойлович живе в Німеччині і пише: в нашому суспільстві......

а ти зразу брєд....

• Подобається Подобається x 3
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як дітваки одне з другим...
    Можна 17 літ не пити і тішитисі як тойво цвочьком, а можна не пити, але знати, коли і з ким випивати, і мати клюб і вогнегасник, як вашилько.

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Перший і останній раз випив 50 гр. горілки в першому класі. З того часу не вживаю алкоголю і маю спокій, почуваю себе прекрасно на відміну від своїх ровесників. Дехто жартуючи, пропонує випити, дехто закурити дає, але жоден з них нічого дурного не каже. Колись деякі дівчата якось підозріло дивились на мене, повиходили заміж за тих, хто був "душа компанії", а тепер простити собі не можуть, що повиходили заміж за алкоголіків... . :)

Можливо мене й сприймають, як якогось чудака, але мене це абсолютно не хвилює. Я роблю те, що добре мені і моїй сім"ї, а намагатись догодити іншому в ущерб собі не маю бажання. Іноді пропонують випити в знак поваги до когось. Якщо хтось заставляє випити мене, знаючи, що я не п"ю, значить він не поважає мої погляди і мене, то з якої рації я маю поважати його?

15. vov66

vov66 Well-Known Member

Типичные алкогольные самооправдания

Потому что он пьет на свои.

Потому что у него есть машина (дача, мобильный телефон, дубленка).

Потому что у него есть высшее образование.

Потому что он не валяется под забором.

Потому что он знает меру.

Потому что он знает китайский язык.

Потому что он не пьет одеколон.

Потому что, когда он пьет, он закусывает.

Потому что он закусывает, даже когда пьет одеколон.

Потому что он не пьет в подъезде (в лифте, в подвале, на чердаке).

Потому что он хороший специалист.

Потому что он обожает под холодную водочку хрустящий огурчик.

Потому что он всегда разбавляет спиртное водой (соком, минералкой, кока-колой).

Потому что он всегда пьет дома.

Потому что он всегда выполняет свои обещания.

Потому что он всегда помнит, что было вчера.

Потому что он ходит в библиотеку.

Потому что с утра он никогда «не болеет».

Потому что у него куча друзей.

Потому что у него нет синего носа.

Потому что у него нет сексуальных проблем.

Потому что у него нет запоев.

Потому что у него нет белой горячки.

Потому что у него не трясутся руки.

Потому что он никогда не пьет со случайными людьми.

Потому что он никогда не опохмеляется.

Потому что он никогда не пьет на работе.

Потому что он никогда не пропускает работу.

Потому что он никогда не пропивает зарплату.

Потому что он никогда не напивается.

Потому что он никогда не напивается в гостях.

Потому что он никогда не скрывает, что сегодня он выпил.

Потому что в пьяном виде он не скандалит и вообще ведет себя тихо.

Потому что его любит жена (муж, любовник, любовница).

Потому что у него чистые носки и модный галстук.

Потому что он обожает чистоту и порядок.

Потому что он пьет только по выходным.

Потому что он пьет только за ужином.

Потому что он пьет только один раз в неделю.

Потому что он пьет только по четвергам.

Потому что он пьет только с друзьями.

Потому что он пьет только на рыбалке.

Потому что он пьет только пиво.

Потому что он пьет только белое вино.

Потому что он пьет только красное вино.

Потому что он пьет исключительно дорогой коньяк.

Потому что он пьет только хорошее вино только в хорошем ресторане.

Потому что ему просто нравится вкус вот этого вина.

Потому что в день он выпивает всего лишь одну бутылочку пива.

Потому что он выпивает не каждый день.

Потому что вчера он не пил.

Потому что он пил месяц назад (ровно).

Потому что он запросто может не пить неделю (месяц, два, год)

Потому что он запросто может бросить пить хоть сейчас.

Потому что никто не знает, что он пьет.

Потому что он не выносит алкоголиков

Нашли свое? Вот видите, все уже придумано до вас.. Вы не оригинальны...

16. boshik

boshik Member

Шо не кажіть, але: цукор і сіль - біла смерть, а ліс і горілка - зелені друзі;)

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

так в тому і прикол, мене обізвали вище пияком тільки за те що наприклад раз в півроку я собі дам жару с кумом, а те що я півроку можу не пити це вже в рахунок не береться. Отже висновок якщо випив раз у житті горілки - пияк.

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Як я кожного дня п"ю чи пиво, чи вино, то як дітям забороняти? :)

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

А чого він зло?

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

У ребенка, видящего выпивающих по праздникам родителей, формируется устойчивое понятие нормальности данного поведения для взрослого человека.

Чото на свєто? На обід! :) Ще яких 20 років тому малим дітям перед обідом давали ложку червоного вина, для апетиту :)

19. Romko

Бо,якщо часто вживати,то людина перетворюється на засцяного і обриганого савєцкагачєлавєка.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

То ви МЕНЕ засцяною і обриганою назвали?! :-D Ннну, дєкую пана... :)

а де твій аватар? :)