Мій батько також. Я пив, курив, грав в карти. Син не пє, не курить, не грає в карти. Ви правильно сказали, що поведінка батька впливає на поведінку сина. Подивиться син на ушкодженого тата, від якого ще й на милю тютюном смердить, тай збридиться пиття і куріння. Робіть висновки, якщо хочете щоб діти не пили, не курили...
А я нині другові поміг залити гараж. Бетономішалка моя, сварочний мій, досвід та керівництво процесом мої... Півлітри вінницької самогонки втиснули. Ніфіга не зло...
Кожне вживання алкоголю -є культурним!!! Зловживання перемога зла! Ніхто, ніколи в Світі, не починав вживати алкоголь некультурно!
Я щиро радий, що стан моєї печінки не дасть Вам нині спокійно заснути... Доречі співпляшечник щирий москаль. Правда дружина його Вінницька. От і думай...
Як там штриянин наш, баняк не болить?! Привикший?! Чекаемо фоток з пляшками в травi i червоними мармизами в гiлку про рагулiв.
Оковита - зло! рік 1910, 29 вересня ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ---------- рік 1894, 10 жовтня
Алкоголь -це в першу чергу етиловий спирт. Тобто - легальний наркотик! http://www.youtube.com/watch?v=qNVuMXIKPb8