Ну так, наслідки від зловживання кефіром є куди більшими за зловживання алкоголем... То ви не все говорите, Миху. Так, не не кожен, хто починав з 100 грам ставав алкоголіком. Але хіба не кожен алкозалежний починав з бокала вина після роботи, чи зі сто грамів за компанію?
Де я таке писав? Кефір - найздоровіша їжа? Знову гра у варята? А хіба можна випити півлітри, минуши позначку 100 грам? Левко, я бачу, ви нестійка людина що до алкоголю і тому раджу вам не лише не пробувати, а навіть не нюхати. Краще так, ніж потім зірветеся і годі стриматися. Тому вам категорично заборонено пити навіть 50 грам вина. Ваша нормальна мірка - це кефір і то я би подумав!
Просто ви постійно порівнюєте кефір до алкоголю... А яка найздоровіша їжа, наслідки зловживання якою, можна прирівняти до наслідків зловживання алкоголю? Можете назвати?
Слухайте, люди Божі, в такий страшний час у вас нема нічого ціннішого, ніж сперечатися про алкоголь? Тільки що дістала СМС-ку приєднатися до церковної молитви за Україну. Левку, я то особливо звертаюся до Вас.
Дякую, Олю. Уже давно приєднався...! У нас сьогодні почалася цілодобова молитва церков львівських... Дійсно- це найважливіше зараз...
І навіть далеко не кожний, хто споживав десь так через день і по 200 горілки ставав алкоголіком. Хто не має природної схильності до алкоголізму - той не стане алкоголіком, навіть якщо він і добряче випиває.
Левко, если человек начнает пить, то не миф в обществе о кулььтурном употреблении его на это толкает, а та среда в которой находится человек, а также его потребности. ведь пьют люди чаще всего совсем не от хорошей жизни
не факт. і при хорошому житті ттеж п"ють. різниця навіть не в кількості, а в якості питва і способі вживання.
и в причинах, которые к этому привели. как это ни печально, но и в "хорошей жизни" проблем тоже немало
О тож. Я таких тут бачила. Приїхали, відкрили свій бізнес, пішло добре, спились.... Ну.... Але дісно, не хочется про то тепер говорити. Читаю стрічку новин про Україну....
Ясам, если это ваши именно проблемы - то тогда это печалька. как бы то ни было, бошльшие деньги ведут за собой гораздо большие проблемы чем если бы их не было. при этом, наример, с увеличением дохода пропорционально увеличивается кредитное плечо. что вроде как тоже позитиву недобавляет, так что не нужно думать, что как только у человека есть миллион - проблему у него пропадают
А на мою думку люди п"ють, бо п"ють. А твердження, що в багатих більше проблем, ніж в бідних, воно якось... В старі часи на одній з кафедр Львівської політехніки професор завжди плакався, як багато треба йому платити партвнесків. І його аспірант колись йому і видав - а давайте поміняємося. ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ---------- А взагалі-то дискусія плавно змістилася від культури пиття до проблем алкоголізму
Культурне пиття - це перехідний етап до алкоголізму. Когось це чекає в близькому майбутньому, а когось в дальшому (в майбутньому житті). Ті, хто пив у минулому, вже пожинають плоди. Се ля ві...
Саме так. Душа - це копія фізичного тіла, тільки створена з інших матерій. І генетичні зміни, які навіть видно на обличчі в тих, хто зловживає алкоголем, є і на інших рівнях (душі). Тому, бережіть (спасайте) свою душу!