Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. yasam

yasam Well-Known Member

А то вже брєдятіна

• Подобається Подобається x 2
  2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

І що ви пропонуєте? Заборонити? Вийде погано, вже вам скажу. Вже було......

3. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

Вже потираю руки і чекаю на відповіді!!!):yahoo:

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

Але далеко не кожна людина, що починала із 100 гр вина - є пияком. Чи не так?:)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви бачили людину, яка випивала б лише 100 грам дійшла до такого стану, що виносила б останню копіку з хати?

Левко, мяко кажучи, ваші приклади якісь дивакуваті, ви постійно зїжджаєте з 100 грам - до півлітри, або літри.:)))

Ні, Левко. Вино=кефір показує, що справа не в алкоголі, бо він є і тут і там, а в тому що людина або алкоголік, або ні.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Перепрошую, починала з півлітри кефіру...:mocking:

7. yasam

yasam Well-Known Member

не треба ляля. Давайте посилання на наукову періодику.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Ви так і не відповіли, Миху. Так ви бачили колись кефірного пияка?
    Ви бачили людину, котра би була залежна від вживання кефіру?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж відповів - не бачив, як і не бачив пияка від 100 грам вина.

Не бачив також пияка, який десь там колись на забаві випив 100 грам вина.

Тому що я вважаю і вважав, що така мізерна доза ніколи не зашкодить людині: ні в плані здоровя, ні в духовному плані.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Не бачили людини залежної від кефіру. Не бачили, бо кефір не викликає залежності.
    Я веду до того, що горівка, чи вино не є одне й те саме, що їжа і не потрібно порівнювати такі речі!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене вино не викликає залежності так само.

А кефір я пю частіше.

12. Levko

Levko Well-Known Member

У вас не викликає, а в когось викликає і то дуже часто...
    А кефір взагалі ні в кого не викликає залежності.
    Тому я і кажу, що не можна ніколи порівнювати спиртні напої з простою їжею.
    Не можна казати, що зловживати алкоголем- це те саме, що зловживати їжею.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, будь-яка їжа може викликати залежність.
    Наприклад, залежність від солодкого, залежність від соленого (моя мама), а батько був залежний від кави.
    Він, як не мав часу, міг ложку кави просто зїсти, без води.:)))

кожне зловживання характерне своїми ознаками.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

харчові добавки, харчові спеції також не можна порівнювати з простою їжею.

14. iso

iso Well-Known Member

Зокрема стверджується залежність від кока... і пепсиколи

15. Levko

Levko Well-Known Member

Погодьтеся, що таких ознак як має зловживання спиртним не має ніякий кефір, ніяка інша здорова їжа.

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, як не те саме? Знаю людей, за 100 кіля мають. З супермаркета пруть кравчуківки на колещатах з їжєю - мені на місячь вистарчить. Поснідали, годинки не пройшло: ой, что-то кушать хочєтся.... І знов бутербродик вперли. Вийшли на вулицю, ідуть коло макдональдса: ой, как вкусно паааахнет, что-то кушать хочєтся! Пообідали, не пройшло годинки - знов бутербродик, знов кушать хочєтся. І все те під розмову: як схуднути, і як мені вдаєтся не бути товстою. Кажу, що їсти треба менш, відповідь: Ну, надо же кушать! Ну.... кушайте, кушайте, що ж я вам зроблю :)

А інтернет?! Скільки людей від нього залежить?! Псіхологи вже не знають, що робити.....

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

О, почалося.... Тобто кока-кола - то нездорова. Мак Дональдс - теж нездорова? Я ії в неділю, між іншим, з великим задоволенням вперла :) А тістечка? Нездорова? М"ясо? Попробуйте в мене забрати м"ясо.... Ліпше заберить вино, я хоча б не повбиваю нікого :)

17. redfox

redfox Well-Known Member

Левко, при всем уважении, если все в жизни измерять исключительно полезностью - жить будет исключительно скучно.
    я не вижу ничего плохого в том, чтобы придя с работы выпить бокальчик правильного вина под хороший сыр и приятную беседу

18. Levko

Levko Well-Known Member

Дай Бог, щоб і не бачили нічого поганого у своєму житті від цього...

Але, погодьтеся, що кожен, без винятку, алкозалежний починав з "бокальчику вина після роботи", чи зі "сто грамів за компанію", а далі уже йшло по наростаючій... Ніхто ж з них не починав, з щоденного запою до втрати пам"яті, правда?
    Ви скажете, що це був їх вибір. Так, звичайно- це був їх вибір, але, я вважаю, що цей міф, котрий побутує в суспільстві, на рахунок "культурного вживання", чи "випивання в міру" мав величезне, якщо не вирішальние значення на рішення тих людей почати пити... То моя думка...

19. yasam

yasam Well-Known Member

брєд, де статистика?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко, запамятайте: кожна найздоровіша їжа є шкідлива, якщо нею зловживати і наслідки можуть бути гірші за алкоголь і швидше.

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Тут ви говорите, як фарисей, бо не все говорите, а лише те, що вам потрібно.

А я скажу так: не кожен, хто починав з 100 грам ставав алкоголіком.

а де твій аватар? :)