«Хто п'яний будує, майструє чи сіє, То що б не робив - виходить Росія» ---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- Більше того, по пяні можна і "совєцкого чєловєка" скліпати
Ну навіщо релігію сюди втягнули. Так, Ісус перетворив воду на вино. У ті часи вино пили, розбавляючи водою. Зрештою як і більшість таких напоїв. Вживати нерозведений алкоголь було ознакою поганого тону і низького соціального статусу. Взагалі у теперішній час пити чи не пити і як і скільки вирішує кожен сам. Життя обов'язково покаже (як казав мій колишній викладач з Вишки): Ху із ху... Сам після перегляду фільму Жданова перестав пити майже зовсім. Вже 3 роки практично не вживаю. Інколи важко протистояти, коли власні родичі або друзі завзято переконують. За собою помітив, що якраз за період останніх 3 років у житті стались найкращі події, є прогрес і духовний і науковий) Алкоголь - то зло однозначно.
Дуже мало вживали до речі Жінки і діти зазвичай не вживали взагалі. Почали мабуть в кінці 19століття. Ну як сказати... Цілком слушна ідея Я наприклад значно скоротив вживання цукру. Що зрештою радять (кричать) всі дієтологи... Теорії його досить дилетантські... Але основне результат. Зрештою і він себе вважає лектором і оратором, а не біохіміком Це в порівнянні з ким? Чесно кажучи є багато народів котрі так і живуть Але може простіше дезинфікувати воду ультрафіолетом чи озоном?
А що, пестиціди існували тисячи років тому? Хм... Нове слово в навуці...... ---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- Крепкого напою. Але не вина. "Скоротив" не є "відмовився". Лікарі радять все ж таки цукор споживати, і все ж таки пити вино..... Зі всім світом, крім Японії, там теж живуть довго. Вона зістанется водою. А я воду не п"ю взагалі.
Чтобы у вас не возникало сомнений по поводу неправильности и вреда поговорки «Веселие Руси есть пити», я не буду приводить расхожую фразу о том, что пьющий человек живет на 10-15 лет меньше, чем ему отпущено природой. Только добавлю, что если это женщина - убавьте еще 10-15 лет, которые отнимает следование диетам. Просто скажу о десяти самых распространенных вариантах смерти от регулярного (а иногда даже случайного) употребления алкоголя... Источник 1. Цирроз печени (на сей день неизлечимое заболевание), панкреатит (часто смертельное воспаление поджелудочной железы), трудно излечимая пневмония (воспаление легких), туберкулез (практически неизлечим). Обязательно встретятся в биографии каждого алкоголика, если он не прекратит пить или не умрет от других причин. 2. Алкоголь и курение - верная возможность сгореть в собственной постели. В пьяном виде находились 85% людей, погибших на пожарах. Мой брат – профессор ожоговой хирургии, он может немало рассказать об этом. 3. Утопление - 2/3 всех утонувших находились в состоянии алкогольного опьянения. 4. Смерть в ДТП. Пьяный за рулем опасен не только для себя и пассажиров своей машины, но и для других водителей и пешеходов. Для наглядности просто посмотрите статистику происшествий за прошедшие сутки или выпуск телепередачи «Дорожные войны». 5. Убийство: 2/3 убийств связаны с употреблением алкоголя. У полицейских давно есть расхожее название «убийство по-русски» - то есть совершенное «в ходе выяснения неприязненных отношений в состоянии алкогольного опьянения», с использованием первых попавших под руку предметов и не поддающейся обьяснению немотивированной жестокостью. 6. Самоубийство: 10-15% алкоголиков заканчивают им жизнь. Порой по совсем незначительным поводам (бытовая ссора, конфликт на работе и другие). Каждый третий из них предпринимал хотя бы одну попытку самоубийства, но ему пока успели помочь. 7. Удушение (асфиксия): человек в опьянении слабо контролирует себя. Из-за этого он легко может захлебнуться рвотными массами, даже не засыпая. 8. Обморожение и смерть от переохлаждения. Половина всех обмороженных находились в состоянии алкогольного опьянения. Употребление спиртного расширяет сосуды кожи, поэтому кажется, что стало теплее. Но это опасное ощущение, так как на самом деле теплопотери усиливаются многократно и замерзание наступает быстрее, вплоть до «смерти в снегу». 9. Травмы. Не меньше половины всех травм со смертельным исходом связаны с употреблением алкоголя. Их происхождение может быть разным: дорожно-транспортные происшествия, криминал, производственные и бытовые травмы. Алкоголь быстро приводит к потере бдительности, неверному анализу окружающей обстановки, нарушениям глазомера и координации. Выжившие часто становятся инвалидами. Наличие повторных черепно-мозговых травм разного происхождения – «визитная карточка» сформировавшегося алкоголика. 10. Острые отравления суррогатами алкоголя (спиртное неизвестного происхождения) и техническими жидкостями (метиловый спирт, этиленгликоль – тормозная жидкость, бытовая химия, уксусная эссенция). Те, кто все-таки выживает, становятся глубокими инвалидами. http://www.youtube.com/watch?v=Fk29A5yanRs
Алкоголики - то є алкоголики. Остатні люди, які п"ють, жиють непогано собі так (я вже сказала про Європу, див. вище). Як вони жиють на 15 років менше. то вся Європа мала б жити більше 100 років Нііі, ліпше пити Для того, щоб сісти за кермо, неможна мати в крові більше 0,5 в крові. Але то для мене - один-два бокала вина. Так що, випив це вино, я спокійно сідаю в машину і їду. Не думаю, що я утопну, як буду плавати з такою кількістю алкоголя Самогубство - хм...... Алкоголік - то хвороба. А нормальні люди в тої ж Європі не мають таких вже дуже високих рівнів самогубства.... Не дивлячися на вино Про жорсткість.... то культур-мультур. І з алкоголем пов"язано слабо. Якщо цікавить, можу сказати, який в мене тут був культурний шок Асфикция - то ж до якого треба напитись, щоб так захлинутись? Сурогат алкоголя (і наркотики) - то як раз наслідки заборони алкоголя, "сухого закона"
А звідки вони з'являються? Алкоголь признали полноценным канцерогеном Алкоголь приводит к развитию рака полости рта, глотки, гортани и пищевода. Данный вывод появился на страницах журнала Oral Oncology, пишет meddaily.ru со ссылкой на DNA India. Итак, ученые однозначно связывают потребление спиртного с раком в области верхнего пищеварительного тракта. В рамках проведенного изыскания учитывались данные людей, чья частота потребления алкоголя разнилась от среднего до высокого уровня потребления. В мире зарегистрировано около 2 миллиардов людей, употребляющих спиртное. 76,3 миллиона страдают от болезней и травм, полученных из-за спиртного. В год от алкоголя умирают 1,8 миллиона. Что касается рака, то многие не знают о канцерогенных свойствах спиртного. Проведенная исследовательская работа является одной из немногих работ, обративших внимание на смертность, связанную, как раз, с раком. Джерело
А що таке? Як би я була водієм вантажівки, то треба було б мати не більше 0,3. Побоялася б випити дві шклянки вина. Але в мене звичайний фургон, 9 місць, так що спокійно випиваю дві. Не три - закони треба виповняти ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ---------- З"являются тому, що люди, які не переносять алкоголь, п"ють. Хто їм винен? Можете нагуглити: червоне вино як раз проті ракових пухлин допомагає
Чекайте, а звідки ви знаєте, яка у вас концентрація алкоголю в крові після вживання двох бокалів вина? Як би ви це не називали , це є стан алкогольного сп"яніння! Порушується концентрація і увага. Ви розумієте, що таким своїм вчинком ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху? В мене шок... ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ---------- Спеціально погуглила - максимально допустима норма вмісту алкоголю в крові у водіїв - 0,2 проміле. (це в Україні). В Іспанії 0,5 проміле - імхо, це забагато. Цікава стаття на цю тему http://www.autoexpert.in.ua/ua/4915-maksimalno-dopustima-norma-vmistu-alkogolyu-v-krovi-u-vodijiv.html
Іспанко, не шокуйтеся. Я був в гостях у німця одного - бізнесмена, то він теж пив спокійно пиво і сідав за кермо. Чому? Тому що він знає, що якщо до півбокала пива долити лимонаду, то він ніколи не вийде за допустиму норму алкоголю, тому раз в день він собі може це дозволити. А норму він зазделегідь визначив у поліклініці. От і всі діла.
Я з тих, кому в дитинстві давали лижку вина перед обідом. Тепер так, п"ю вино. Можу пити. Можу не пити (і буває місяцями). Лікарі, коли питають, чи п"ю (а я відповідаю максимально чесно - не палю, наркотики не вживаю, п"ю, і потім іде перелік всього, що я можу випити за тиждень), тільки рукою махають, мовляв, тітко, я про ЗЛОвживання, а не споживання . ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ---------- Я перепрошую, яке сп"яніння?! З двох шклянок вина?! Небезпечна я на дорозі тільки в одному випадку: я вспоминаю Львів, мене накриває ностальгія і я починаю плакати. Дорогу не бачу. Так машину і побила, кермо на серпантіні вивернула, але крило і двері побила стовпчиком дорожного знаку.... Ліпше б я випила пару шклянок вина (а я - тільки кавусю....) Закон такий. Мене спиняли, міряли рівень алкоголю, ніхто ніколи і слова не сказав, все було добре. А більше двох шклянок вина я за обідом не вип"ю.
Не вірю Ану, тільки чесно скажіть коли останній раз було хоча б 2 місяці без алкоголю Тільки не треба тих жіночих прийомчиків -То не рахується бо на весіллі -То не рахується бо за компанію -То не рахується бо для смаку, від зуба, голова боліла,свято, місячні,річниця ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Я собі уявляю....сльози, соплі, туш помада....всі мужики козли...
Я не ходжу на весілля. В мене нема тут компанії взагалі. Від голови, зубів і іншого не п"ю. Минулої весни. Псіхіатр мій прописав мені сильни таблетки, які не можна мішати з алкоголем. І легко.
Я на "колесах" вже 11 років, після продажу всього у Львові і того, як зникла надія туди вернутись. Тільки з "нормальними" можна випити трохи алкоголю. Тільки їх треба "рознести" по годинам. А от весною мене накрило капітально. І тепер піду здаватись, відчуваю, що знов мені відмінять алкоголь