Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Може тому, що я не п’ю стільки, як народ?

• Подобається Подобається x 3
  2. vov66

vov66 Well-Known Member

Взагалі не вживати алкоголю!
    Тверезість повинна бути нормою життя!

Останнє редагування: 5 січ 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Апять і снова.... А чому? Чому на протязі десь з 5 тисяч років ми спокійно вживали алкоголь (тобто вино і пиво), а тепер нам треба поміняти наші звички? Тому, що якийсь "Народ" не вміє вживати алкоголю? Може, треба відмовитися від тістечок, тому що де-хто вмирає від діабета і ожиріння? Заборонити їх, закрити цукровні?

• Подобається Подобається x 6
  4. vov66

vov66 Well-Known Member

"Народу" вбили в голову, що алкоголь - це НОРМА життя. Але не сказали, що алкоголь відноситься до сильнодіючих наркотиків.
    Розумна людина (homo sapiens) - не буде вживати наркотики, бо це нищить її мозок. І це веде до деградації особистості.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О так. Я здеградована вкрай. Не знаю навіть, як вдалось цей текст набрати.

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Європа так деградірувала 5 століть. Заодно науку, техніку посунувши далеко вперед, чого не зробили ті народи, яким алкоголь був заборонений (хоча, якщо правду говорити, заборонен він був далеко не всі 5 століть :)). Вища якість життя і тривалість життя - теж в Європі.

7. vov66

vov66 Well-Known Member

В Німеччині

Або в Англії. ФОТО

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Що аж ніяк не міняє того, що народи, які п"ють вино, мають менші відсотки алкоголиків, то, що в Європі саме досі самий високий розвиток і якість життя, та і живуть там довше, ніж в других країнах (тільки Японія може з нею, Європою, сперечатися.

9. vov66

vov66 Well-Known Member

Особую опасность представляет чрезмерное потребление алкоголя. В Европе от последствий такого злоупотребления ежегодно умирает около 195 тысяч человек, а ущерб, который это наносит экономике, оценивается в 125 миллиардов евро.

Чрезмерная выпивка больше характерна для молодых европейцев, что также очень негативно скажется на их потомстве и состоянии здоровья в будущем. В среднем по Европе выпить за один раз более 10 порций спиртного готовы примерно 43% молодежи, причем растет количество девушек, подверженных этой опасности.
    Джерело

http://www.youtube.com/watch?v=jnqA6Y1Pxfc[/QUOTE]

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін, якщо у Європі таке, то що в Росії твориться, яка на років 50 відстає...

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Виховувати не спробували? А то в США вже був "сухий закон". Наркотіки - звітам.

12. yasam

yasam Well-Known Member

Вже п'яти? Здається чув від вас більшу цифру.

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Як не більше. Треба погуглити, коли почали виробляти вино в Європі.

14. yasam

yasam Well-Known Member

як можуть агностики вірити гуглу?

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ваша правда :) 6000 до Христа, неоліт. Пиво трохи молодше - з 3500 до Христа.

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Не тільки гуглу, а ще і археології :)

[

16. yasam

yasam Well-Known Member

значить ви такий агностик, як я балярина.

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ви агностіка з атеїстом не переплутали? :)

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Звичайно. Після такого тесту на виживання, всі думки людини в шлунку, а алкоголь в печінці. Тому більшість українців на роботу виходять із гострим отруєнням надлишком їжі, сюди ж додається й недосипання. Є в нас у менталітеті таке — забивати себе продуктами харчування, наче після голоду. Люди не вміють відчувати вишуканий смак спожитої їжі, вони відчувають лише її кількість. Така ж ситуація і з спиртними напоями, українці переважно п’ють не вишукані вина, а розбавлений спирт. З http://www.poltava.pl.ua/news/25949/

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Ще тиждень і зав"язую з ти наркотиком до Пасхи)). Сьогодні буде важкий день - йду до кума)).

20. Levko

Levko Well-Known Member

Та де ж то наркотик?
    То харчовий продукт, шляхетний напій... :mocking:

а де твій аватар? :)