Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Під це можна записати все що завгодно, от якби ви показали конкретне дослідження :mocking:

В жару то пити хочеться постійно, особливо при роботі, так за день і відро можна випити...

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

І не тільки, але і відчути смак і аромат хорошого вина, лікеру чи коньяку. Смак якраз і відчувається, коли якісний напій пригублюють і п"ють чуть-чуть, а не гранчастими стаканами, причому залпом.

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба буде підказати колєзі, а то його жінка пиляє постійно шо він пиво відрами п'є....а то замість води :mocking:

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Ну якщо випити хоч 50 грам, то сп'яніння таки буде, хоч і легке.

4. Locke

Води дійсно можна випити відро, але таку штуку я пробував і хочу сказати, що дійсно втамовує спрагу на довший час. Хоча розбавляв вино ще сильніше, в пропорції не 1 до двох, а навіть 1 до чотирьох, і однієї скляночки, ну максимум дві на протязі дня цілком досить.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Та й не тільки медициною.
    Цитата з релігійного сайту зі статті "10 відвертих відповідей про ТАЇНСТВО ПРИЧАСТЯ"

А ось і медицина.
    "Як знизити тиск: боремося з гіпертонією"

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Навіщо "трохи сп’яніти"?

Ви собі без сп’яніння споживання алкоголю не уявляєте?

Для мене міра - то випити рівно стільки, щоб отримати задоволення і не бути п’яним.

Не траплялись такі випадки? Шкода.

Останнє редагування: 5 січ 2014
    • Подобається Подобається x 3
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Чого? Вина чи пива?! Та вы що :)

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Ага, а потім з мозком може бути дуже цікава реч.

7. Locke

Не кажучи вже про нирки :mocking:

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Приїзжайте, покажу :) І ні, не п"яніють, і дуба не врізають. Де-які дожили вже собі до 80 рочків, і поки не видно, що скоро їм дуб :)

9. Locke

Колись часто їздив в експедиції в Закарпаття по селах Берегівського і Мукачівського району. Там люди заготовляють на сім"ю з 4-х дорослих людей по 1000-1500 літрів натурального виноградного вина на рік для власних потреб і не бачив, щоби хтось з них спився чи ходив п"яним. Звичайно, що алкаші теж зустрічалися, але в такому відсотковому відношенні, як і в кожному селі чи місті, де вина не роблять.

• Подобається Подобається x 4
  10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А тут їх і взагалі менше, ніж "в нас".....

11. Levko

Levko Well-Known Member

Не уявляю...
    Це як- випити і не бути п"яним?
    А який резон пити тоді?:)

12. Un.Known

Мій пост про смакові рецептори читали, чи вибрали тільки те, що хочете чути?

Між іншим, цей Ваш пост - слова типового алкоголіка. Нічого особистого.

13. Levko

Levko Well-Known Member

Вам направду подобається горівка на смак?:)

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Я вас питав, який резон пити? Але, бачу, що відповіді у вас немає, тільки спромоглися що наїхати...:)

14. Locke

А який резон їсти делікатеси, скажімо ікру. Нею ж не наїшся, бо з"їси лише декілька ікринок. А більше собі і не дозволиш, бо то чорна смерть. Як колись казав Аркадій Райкін: "Ікра-то чорна смерть! Один інженер купив собі 100 грамів чорної ікри. Подумати тільки - всього якихось нещасних 100 грам, і він не дожив до наступної зарплати" :haha:
    Мабуть їдять, щоби посмакувати. Аналогічно і з хорошими напоями.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

а вам подобається на смак хрін?

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

питання несерйозне, дитяче... який резон їсти гірчицю?

16. Un.Known

Так, писала багато раз, холодна горілка до борщу - саме те.
    Я Вам відповіла, принаймі два рази, і судячи з попереднього Вашого питання, Ви відповідь зрозуміли, просто нема вже що сказати. :)

Але я Вам ще раз відповім, я терпляча, ще й розжую. Отже, мої смакові рецептори цінять не тільки смак доброї їжі, але і смак добрих напоїв. Тобто, отримують задоволення в рівній мірі. Ще простіше, алкоголь - це не тільки сивуха чи "плодовоягодноє", але й різноманітні шляхетні напої, від вина до міцних дистилятів, що в сполученні з відповідними стравами утворюють просто феєрверк смакових відчуттів. Так зрозуміло?

17. vov66

vov66 Well-Known Member

Цікаве слово задоволення. Або російською удовольствие.
    І в першому, і другому випадку бачимо - "працює нижня чакра". :)

18. Un.Known

Кого що болить, той про то і говорить.

Кореня воля у словах задоволення чи удовольствие ви не помітили?

19. vov66

vov66 Well-Known Member

Алкоголь спричиняє виродження Українського Народу, а Вам - задоволення. :drinks:
    І людина стає безВОЛьна (не вільна, бо залежна від алкоголю).

• Подобається Подобається x 2
  20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Може, тому Українському Народу, який вирождаєтся, треба б пити менше і інше?

Людина ще більше залежна від їжі...... Я от дня не можу пережити.... То сніданок, то обід, то вечеря.....

а де твій аватар? :)