Культурне вживання алкоголю?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Mykola Lviv, 12 лип 2013.

?

Алкоголь і наші діти (теперішні і майбутні)

1. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь

2,8%
  2. Я хочу щоб мої діти пили алкоголь, але "культурно"

33,3%
  3. Я хочу щоб мої діти взагалі не пили алкоголю

63,9%
  1. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Вони не полізуть, не бійтеся. Але то вже друга розмова.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю ви не будете заперечувати що під дією алкоголю вміст голови значно змінюється...

• Подобається Подобається x 2
  3. yasam

yasam Well-Known Member

Якщо голова бракована, то не дивно, що вона впускає у себе алкоголь.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивно,чим може насторожувати невживання якогось продукту..........Хіба ти тіпа не наш...ти нас не уВАжаєш, пива не п'єш :russian_ru:

5. yasam

yasam Well-Known Member

А ви не чули про наркоманів, які з дози вже злізти не можуть, але беруть участь у акціях проти наркотиків?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зазвичай на початку процесу голова цілком нормальна, але з часом справді стає бракованою...

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Ні...не цікавлюсь цим.

• Подобається Подобається x 3
  7. Levko

Levko Well-Known Member

Що точно?
    Ви кажете, що не підтримуєте п"янство, і в той час виступаєте за те, що вживати алкоголь то нормально... Дивно воно якось...

• Подобається Подобається x 1
  8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Можливо вживати алкоголь і не п"янствувати, можливо їсти м"ясо і не переїдати.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Левко грає у варята.

10. Levko

Levko Well-Known Member

Згоден.
    Але з першим воно аж ніяк не порівнюється, бо горівка то не їжа, а наркотик...

Якщо вживаєш алкоголь для того, щоб сп"яніти значить п"янствуєш..., в якій мірі п"янствуєш то уже інше питання, але ж п"янствуєш. Чи ні?

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А як вживаєш алкоголь не для того, щоб сп"яніти?

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Там десь була фраза про міру, Левку.
    То не інше питання. Можна пити, та не напиватись.

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Зовсім не буду. Але спочатку голова, потім алкоголь.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема в чоловіка мірки. Як почав пити - не спинити. І ще одне виправлення "тре" зробити у Письмі: Ісус воду перетворив не на вино, а на компот.

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Ісус перетворював воду на вино. (Івана 2:1-11)
    Виглядає, що Він навіть деколи пив вино (Матвія 26:29).

Кажу ж вам, що віднині не питиму Я від оцього плоду виноградного аж до дня, коли з вами його новим питиму в Царстві Мого Отця.
    (Від Матвія 26:29)

У новозавітні часи вода була не достатньо чистою і без сучасних санітарних засобів, вона була переповнена бактеріями, вірусами та іншими інфекціями. Ця ж ситуація існує навіть сьогодні у більшості країн третього світу. У зв’язку з цим, люди часто пили вино, тому що там було набагато менше інфекцій. У 1 посланні до Тимофія 5:23 Павло радить йому припинити вживання води (що, імовірно, призвело до проблем зі шлунком), а замість цього пити вино.

Води більше не пий, але трохи вина заживай ради шлунка твого та частих недугів твоїх.
    (1 Тимофію 5:23)

Святе Письмо категорично не забороняє християнам уживати пиво, вино та інші алкогольні напитки. Сам алкоголь не містить гріха. Від чого ж християнинові слід цілковито утримуватися, то це від сп’яніння або алкогольної залежності.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви серйозно?...Хотів би я подивитись на людину яка замість води постійно почне пити вино, та він за тиждень дуба вріже, думаю всім відомо з власного досвіду що алкоголь і вино в тому числі викликає зневоднення, а не втамовує спрагу.....без води ні сюди і ні туди :)))

16. Levko

Levko Well-Known Member

Угу...
    Випити в міру- трохи сп"яніти.
    Випити понад міру- дуже сп"яніти.
    П"янство що одне що друге... Моя думка.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А випити і не спяніти?

Чи ви від запаху пянієте?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гроші на вітер :)))

А якщо серйозно, то то вже називається не "випити" а "пригубити". І практикується в тих випадках, коли через якісь соціальні умовності відмовитись буде неввічливо...

19. Locke

Locke невиправний реаліст

В ті часи пили не чорнило, не шмурдяк і не кріплене спиртом вино, приготоване без додавання цукру. А таке натуральне виноградне вино за міцністю було не міцніше пива. Медициною встановлено, що кисле середовище сухого вина вбиває шлункові бактерії і рекомендують людям влітку в спеку, особливо на відпочинку на півдні при великому скупченні людей, вживати сухе вино розбавлене водою в пропорції 1 частина вина і 2 частини води. Такий напій чудово втамовує спрагу і з 20 хвилин вбиває в шлунково-кишковому тракті кишкову інфекцію, в тому числі дизентерійну паличку і мікроби тифу.
    Не думаю, що після вживання склянки такого напою хтось сп"яніє і його потягне на подвиги.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

є думка, що і пиво пили саме з такої ж причини -- не для сп’яніння, а тому що вода була погана

а де твій аватар? :)