Ви ж самі сказали про кайф? Як кайф від хорошого куска м"яса і від хорошого вина - погано, то можна обійтись позавчерашнім пюре і спитим чаєм, від таких наїдок кайфа не буде точно.
П"яна людина - це бридко завжди. Хоча я також не буду кидати камнями в людину, яка зломалася, і в горілці шукає порятунку. Може, ліпше горілка, ніж мотузок на шию?
Можливо... Але наразі бачу, що п"янство в цій дискусії, окрім мене, дійсно не підтримують тільки двоє людей - Hyligan і vov66...
кому погано, вам явно добре ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ---------- Яка різниця: хіба в тому що в першому випадку близькі страждають роками, а в другому кілька місяців.
Хм.... Я от ніколи б не мала дітей від того, хто не п"є взагалі, і від того, хто напиваєтся. П"яних не виношу. ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ---------- Мені - добре. Не люблю несмачної їжі і напоїв. В другому випадку в них не буде можливості взяти людину за руку і відвести до псіхолога. Ну, як то їм потрібно, звісно. Часто вони і є причиною....
Не можливо, а точно. Я просто заперечую думку, що алкоголь - причина всіх бід. Причини наших бід в наших головах.
Не пити взагалі і напиватися - дві крайнощі, а крайнощі в будь-якому питанні не є добрими. Я не осуджую ані тих хто не вживає алкоголю взагалі, ані тих, хто напивається, бо не мені дано судити. Та і це, крім того, є вільним вибором людини. Але і до перших, і до других ставлюся насторожено, бо не сприймаю фанатизму у всіх його проявах.
Від піяки їх мати - навіщо нам такі гени? Від того, хто взагалі не п"є ні каплі - а як в нього низька толерантність алкоголю? І діти можуть стати піяками....
До чого тут протистояння?...ви ж не протистоїте еее...ну наприклад коноплі...просто не вживаєте і все ну якщо не вживаєте звичайно